רגל שבורה

CoralP

New member
רגל שבורה

אני עם רגל שבורה כבר שלושה שבועות ונגמרו לי הגימלים. כעיקרון יש לי עוד שקיבלתי במיון אבל הרופאה בבסיס לא רוצה לאשר לי אותם.
אני צריכה לחזור לבסיס ביום ראשון אבל פיזית זה בלתי אפשרי, אני לא מסוגלת באמת.
מה אני יכולה לעשות?

YoungFlattop

New member
נסי ליצור קשר עוד פעם עם הרופאה

כי על פי מה שידוע לי רופא יחידה לא יכוח לבטל/לא לאשר גימלים ממיון. על פי מה שהרופאה שלי אמרה לי אין לה את נסמכות, בתור רופאת יחידה, לבטל גימלים שהתקבלו ממיון והם מחייבים.

CoralP

New member
היא לא מדברת עם חיילים בטלפון

אז הכל עובר דרך טלפון שבור.
הבנתי שהיא רוצה שאני אגיע לבסיס כדי לראות אותי ורק אז לאשר. אבל אני לא יכולה להגיע. מה אני יכולה לעשות?

YoungFlattop

New member
המפקדים שלך ניסו לדבר איתה?

יש גם אפשרות שתפקססי את הטפסים מהמיון לבסיס ותבקשי מאיזו חברה שתביא את זה לרופאה.
נראה לי לא הגיוני שתצטרכי להגיע לבסיס בשביל זה..

CoralP

New member
כבר פיקססתי מזמן, היא לא רצתה לאשר עוד

אלא אם היא רואה אותי.
ואני לא יכולה לבוא..

YoungFlattop

New member
נשמע לי מוזר

בכל מקרה אני מסכימה עם אושי, לדעתי כדאי לך לנסות ולפנות לקפ"צ ולראות מה יש להם להגיד בנידון. אני בטוחה גם שהם יוכלו לעזור לך יותר ממה שאנחנו יכולים לעזור

CoralP

New member
שמו לי גבס במיון אבל

כבר הורידו לי אותו..
ולא יודעת למה ר"מ2 לא סיפחו אותי אליהם מלחתחילה כשרק הגעתי בפעם הראשונה ושמו לי גבס. זה לא הגיוני בכלל אבל לאף אחד אין תשובות

הזוי...

פנית אל ר"מ 2 אחרי ששמו לך גבס? מי הפנה אותך למיון בפעם הראשונה?
בפעם האחרונה - מי הפנה אותך למיון? כמה גימלים קיבלת? מה היו ההמלצות מהאורתופד?

את לא חייבת לענות, פשוט מעניין אותי כי גם אני שברתי לא מזמן את הרגל, הייתי עם גבס ומסופחת לר"מ 2...
לא מסתפחים אוטומטית לר"מ 2, אלא אם כן יש המלצה למשל לא לדרוך על הרגל או שיודעים מראש שזמן הגבס יהיה ארוך (אצלך הוא לא היה כזה ארוך) אבל עדיין משהו פה לא נראה לי תקין. כמו שאמרו לך תפני לקפ"צ, ובמקרה שהאורתופד המליץ על יותר משבעה גימלים הפעם, מנוחה או\ו פיזיותרפיה, הייתי פונה גם לר"מ 2 לבדוק אם עכשיו את יכולה וצריכה להסתפח אליהם.
בהצלחה!

אושי231

New member
מכיוון שאת צריכה לחזור ביום ראשון

אם את לא מוצאת פיתרון עד אז, אני ממליצה ליצור קשר בדחיפות עם קפ"צ.
הם ישוחחו עם היחידה וייתנו לך הנחיות להמשך.
ואנחנו כמובן נשמח להתעדכן בפורום!

CoralP

New member
קפ"צ? האם זה

קצין העיר או משהו אחר שנקרא קצין פניות הציבור?
יש לך טלפון במידה וזה לא קצין העיר אלא משהו שונה?

ori239

New member
קצינת פניות ציבור

המוסד עצמו נקרא כך (הכרתי את הקצינות האחרונות, לא ידוע לי על *קצין* פניות ציבור בעבר).

http://www.aka.idf.il/main/kapatz

למעלה