רגישות יתר

מצב
הנושא נעול.
בענין האטופיק דרמטיטיס

אטופיק דרמטטיס
(עשיתי חיפוש בGOOGLE על "אסטמה של העור" והגעתי לפורום של נועה... הי נועה!) לבן שלי היה ברמה חמורה ביותר, והופיע בחורף. הוא טופל בטיפול הקונוונציונלי - משחות סטרואידיות וקורטיזונים, עד שאמרתי "די!!!". כשהגענו להומאופט המצב היה חמור, כל החזה שלו היה כמו כוייה, והפריחה היתה בכל הגוף. קיבל מנה אחת של תרופה הומאופטית. אחרי חודשיים המצב נרגע, נעלם בקיץ. בתחילת החורף נתנו טיפול מונע, והשבוע שוב, אחרי שהופיע במפרקים בצורה חלשה. הטיפול ההומאופתי מטפל בבעיה ולא בסימפטום, בניגוד למשחות הסטרואידיות שמטפלות בסימפטום ו"דוחפות" את המחלה פנימה, ואח"כ היא מתבטאת בריאות... טיפל בנו ד"ר יעקב מטראסו, שגם מלמד במדיסין חיפה.
בענין האטופיק דרמטיטיס
ישנו פורום של ד"ר בן אמיתי (רופא עור משניידר) . מנסיוני ומה שעשינו עם בני בן השלוש וחצי שנולד עם אטופיק דרמטיטיס בדרגה חמורה ביותר ולקח לי הרבה זמן עד שבכלל ראיתי את פניו וגופו ללא פצעים מגרדים . גם לי הציעו אלידל וקורטיזון וכל הדברים המזיקים וכן אמרו לי לתת לו פניסטיל כדי שילך לישון ולא יגרד . אני מבינה את הרופאים שרצו מאוד לעזור אבל אני פחדתי מאוד מתרופות חזקות אפילו במחיר של לא לישון בלילה ולנסות להסיח את דעתו מלגרד וזה מאוד קשה היו מקרים שפחדתי שהילד ממש יזדהם בגלל שהוא גירד וירד לו דם וזה נראה מאוד מאוד מפחיד מרתיע ודוחה את הסביבה שחושבת שזה מדבק !!! בסוף לגמרי במקרה הגעתי למשחה "אקווזום" זה קרם לחות רגיל שנמכר בבית המרקחת ומרחתי אותו בתדירות גבוה בהתחלה אפילו כל חצי שעה והעור ספג אותו כמו אדמה יבשה שמשקים אותה במים לאט לאט המצב השתפר והיום שנה אחרי אני מצליחה לנטרל את ההתפרצויות , ע"י מריחה מרובה של הקרם ברגע שאני מרגישה שזה מתחיל להופיע .... בכל שאלה נוספת אשמח לעזור ... מה שלמדתי זה שמקור הבעיה הוא יובש חזק מאוד בעור , היובש גורם לגירוד , הגירוד גורם לפצעים אשר הם מגרדים יותר והמעגל ממשיך . לכן צריך לגרום שהעור לא יהיה יבש ועוד הערה חשובה מאוד אסור לחסן ילדים אלו בחיסון נגד אבעבועות רוח קראתי שזה עלול להיות קטלני עבורם . לי אף אחד לא אמר את זה זה נודע לי רק אחרי שחיסנתי אותו ולמזלנו זה עבר בשלום

מצב
הנושא נעול.
למעלה