רגילה...לא רק בצבא...

נשמע שכן ...

וזה נקרא מפגשי טרומפים ... אם זה של כל הטרומפים מכל המועצה זה לא פעולות רגילות ...

אלה כן פעולות רגילות

מה עושים אצלכם בפעולות? אצלינו זה עושים לנו כל מיני דברים בקשר להדרכה של שנה הבאה..

דווקא הפעולות שלנו לא על זה

זה סתם פעולות כמ של הקטנים אבל כיף דווקא כי יש לנו מדריכים כאלה חמודים!!!!!!!! המפגשי טרומפים זה יותר הכנה לשנה הבאה וזה

kedeman

New member
פעילות יכולה לבוא משני מקומות....

או מרכז שיזיז את הנוער או מהנוער שיתחיל להזיז עניינים ויכריח את המועצה לתמוך בו האופציה השניה הרבה יותר קשה ודורשת ה-מ-ו-ן עבודה אבל גם כזה דבר קורה

כמו שכבר אמרתי..

לאף אחד במועצה פה לא אכפת! לראש המועצה - לא אכפת לו.. הוא קמצן ומשקיע את הכסף בדברים לא חשובים כמו זיקוקים ביום העצמאות.. ולא! תסלח לי אבל אני ממש לא מגזימה..! ונוער - גם לא נראה לי שאכפת פה למישהו.. כי.. אם הן אז היו עושים משהו נגד זה שלא יוצאים לטיול פה.. והיו מנסים להציק למדריכים שהפעולות יהיו יותר תכופות.. ו.. יש מלא דברים שהם יכולים לעשות! אבל לא! זה לא מעניין פה אנשים! הפעולות אצלינו לרב בכלל לא מצליחות.. יש רעש המד"בים מתעצבנים עלינו שיש רעש.. אנשים בקושי באים.. מתוך 80 ילד באים איזה 20.. שזה רבע מהכמות.. להמשיך?! אני יכולה.. אבל נראה לי שהבנת את הקטע..

האמת ...

שנשמע שבאמת המצב לא טוב אבל בקשר לפעולות ... גם אצלינו זה ככה ... כאילו לפעולות באים הרבה אבל למפגשי טרומפים ממש לא בצורה מוגזמת ועכשיו מנסים לטפל בזה אני באה תמיד כמו שכבר אמרתי אבל תראי במפגש הראשון היו משהו כמו 70 ובמפגש האחרון היינו איזה 20 (אמרו מספרים אני פשוט כבר לא זוכרת וזה ממש לא טוב! זה כלום!)

Vamlight

New member
ממש לא, אחד ממושבי המועצה...

אחד ממושבי המועצה- בית0עובד ממש נושק לנס ציונה..

נכון!

התכוונתי שהמושבים הם בין ראשל"צ ליבנה.. כלומר במושב הצפוני ביותר הוא ליד ראשון (פלמחים(שהם בשמו"ץ), נטעים, גן שורק, בית חנן) והכי דרומי הוא ליד יבנה (גאליה) בין השאר יש עוד מושבים שהם גם ליד נ"צ (בית עובד ועיינות) אבל אמרתי בכלליות.. כי לא נראה לי שהרבה אנשים פה מכירים את האיזור.. אגב.. מי אתה?!

אופס.. נראה לי שאפילו לא דיברת אלי

.. חחח אתה מוזמן להתעלם מההודעה הזאת אם בא לך.. יומטוב! :)

רק ציינתי עובדה...

שסתם לב כמה עבודה הייתה לנו, והגיוני שאת אותה עבודה בדיוק עשו גם במועצה שלך. זהו. בעניין היחס-מצטער אם העלבתי מישהו, לא מכוון.

אז זהו שלא!

אצלינו לדוגמא באוהל היו כמה בנים שהשתלטו וביחד עם ירון (הרכז מד"ב מה שהוא לא יהיה) הם בנו אותו לבד והעיפו מי שניסה לעזור כשהם תיקנו אותו אני הייתי בשוונג ואמרתי שאני רוצה לעזור ובמקרה היה שם ילד נחמד והוא נתן לי איזה תפקיד של 2 שניות והחזקתי אבן (כל הכבוד לי אה?) ובאוכל כן יכלתי לעזור אבל באמת שלא הייתה חסרה עזרה ובבוקר כששאלו מי מתנדב אני ישר קפצתי וירון אמר "לא, לא את נורית" כי הוא אמר שאני לא יוכל לסחוב את זה ובסופו של דבר הוא צדק אבל לא היו עוד מתנדבים אז למה שאני לא יעזור במועצות אחרות שאני כן יכלתי לעזור שם?! ואני לא אומרת שכ"כ חיפשתי איך לעזור ממש לא אבל פה יצא שבאמת אצלינו לא היה לי איך ואצלכם לדוגמא אני פשוט באתי לבקר את האנשים וכולם היו עסוקים, הם שאלו אם אני רוצה לעזור אז עזרתי וזה היה כמה פעמים. עזרתי לעדי ועזרתי לאמיר (אחריו אפילו רדפתי שיעזור כי הוא החליט שהאבנים כבדות לו מדי) וכו' וכך גם עם קבוצת י'ב מה לעשות?

ואני גם לא מבינה מה רע לך שאני

עוזרת לך ... כאילו מובן לי שתרצה שאני יעזור איפה שאני אמורה אבל אם הסברתי לך שאצלינו לא היו צריכים אותי מה רע בזה שאני יבוא לעזור אצלכם? אני ממש לא הפרעתי! נכון, בהתחלה כשבאתי אז אמרת להם שלא ילכו לדבר איתי ושיעזרו ואז אוי ואבוי גזלתי 2 דקות על לדבר עם אנשים שלא ראיתי חודשיים אבל מעבר לזה לא הפרעתי אלא להפך עזרתי להם עם אבנים ומדורות ושטויות בקיצור אני לא מבינה איך משהו שעשיתי בהקשר הזה היה לא בסדר!

אני לא צריכה שתגיד לי תודה

אני אפילו לא טוענת שאני עזרתי מכל הלב ... זה תלוי איך מסתכלים על זה... אני לא טוענת שאצלי כ"כ לא נתנו לי לעזור אז חיפשתי איפה כן לעזור. אצלינו לא היה ממש צורך והלכתי. באתי אליכם, כולם היו עסוקים גם ככה, ביקשו עזרה, וכשאנשים שאני אוהבת מבקשים עזרה אני ישר עוזרת, אז עזרתי! זה גם היה נחמד כי ככה יכלתי להשאר אתה לא צריך להגיד לי תודה וזה לא ויכוח הסברתי לך כי אתה לא היית אצלינו וגם לא ראית ככככללללל מה שהלך אצלכם זה סתם כאילו עד שאני בסדר אומרים לי שאני לא, אז זהו שעכשיו אני כן! זה שאתה לא יודע את זה לא אומר שזה לא נכון ...

וסליחה שאני נשמעת תוקפנית

1 אני לא זה סתם יצא ככה שזה נשמע כאילו כן 2 זה באמת הקטע שעד שאני בסדר אומרים לי שאני לא 3 מציקים לי מכל הכיוונים כרגע וזה יוצר נורא מצב של לחץ אז כן אני עצבנית ויש לי רשימת ראשים להוריד אבל אתה לא אחד מהם אז סליחה אם זה נשמע ככה

איזה טוב זה הרגילה שלכם!

מחר יש לנו פעולה עם איתי בזכותה (הוא גם גרעינר ועכשיו הוא בבית אז הוא עושה פעולה לטרומפים של המושב שלו איזה חמוד מצדו) למרות שיזש עוד 2 סיבות שזה רע ... 1 הגרעינרים שלנו לא פה ואנחנו לא רואים אותם שבוע והם בהחלט חסרים!!! 2 גם הגרעינרים של מטה אשר לא היו ודווקא הייתי מול הגרעין שלהם חבל... חחחחחחח הוציעו לי להציק להם אבל אמרתי שהם לא פה, טוב בהזדמנות דווקא יכל ליהיות מצחיק

נ ו ם

New member
אז... מה עשיתם ברגילה

שכל אחד יכתוב. אני אכתוב א"כ. מעניין אם זה יקפוץ.

אז מה עשיתי ברגילה?...

זה ממש ארוך, ואף אחד מכם לא באמת רוצה לשמוע הכל...אז אני אתמצת... ישנתי-והרבה...ועשיתי כל מיני סידורים דחופים(תיקון פלאפון,הוצאתי ת"ז וכאלו)ביליתי די הרבה. אחד השיאים של הרגילה היה "טיולון" שעשיתי ביחד עם חבר'ה מהגרעין שלי(נעמה וקרן) וביחד עם מאיה(מדרום שרון),יומיים מלאים צחוקים והרבה כיף :) וכמובן שראיתי כמה חברי ילדות וחברי תנועה מהאיזור... ו...זהו.

למעלה