רגילה...לא רק בצבא...

s h e e p i t

New member
ובזה את מנסה להוכיח לי ש...?

את טובה בלהתחכם.... ולהפוך עבודות לכלום.... ו... לספר את סיפורי חייך...
 
לא נו ...

אני לא מתחכמת ואני לא הופכת עבודות לכלום אני עשיתי כל אחת מהעבודות האלה כמו גדולה, התנדבתי,ביצעתי והגעתי לשם כדי לעזור וגם עשיתי את זה! אבל אפשר לראות תאבסורדיות שבדברים האלה ואני לא מספרת את סיפור חיי אני עניתי לך! שאלת מתי לאחרונה נתנו לי עבודות כמו אלה שהצגת אז הבהרתי לך שכל הזמן לא עשיתי שום דבר שונה ממה שאת עשית רק יותר באריכות ואם יש לך בעיה אם זה אז תהני אוף נמאס כבר!!!! כל דבר את ישר עוקצת!!! אם יש לך בעיות אז פעם הבאה פשוט אל תתערבי!!!
 

s h e e p i t

New member
אז צדקתי שרשמתי שלא הייתי צריכה

להגיב.... אני פשוט אשתוק תנהלי לך את העיניינים שלך בשקט... ואל תדאגי אני לא יעקוץ אותך יותר...
 

kedeman

New member
חלאס!

לא הצלחתי להבין איפה שיניתם טון פה??????? לא הספקתי לשים לב מתי התחלתן לריב.... לא משנה
 

s h e e p i t

New member
אבל אמא ! היא לקחה לי את העיפרון!!!

סתם שי... אני לא אגיב... ככה יהיה יותר טוב... ויותר שקט..
 
אחותי גרעינרית מתחילת השנה..

כלומר מלפני שעברנו דירה.. והיא כבר לא כ"כ גרה בבית.. וחוץ מזה אפשר להגיע לגרעין עודד גם אם לא היה לך כל קשר לחטב"מ לפני.. אז זה לא משנה איפה היא גרה.. טודא על הח"ח.. :)
 
מה זה ח"ח? אני אמרתי צל"ש ...

ואני יודעת (התעמקתי מאוד בנושא גרעין עודד, חוקים, סדר יום, אפשרויות, ואיך\ מי כן או לא מקבלים, וכן אני יודעת שיש לי זמן אבל זה מעניין אותי) אבל בכל זאת זה מאוד יפה בעיניי אם אתם כבר לא אמורות ליהיות בתנועה (כאילו מבחינת המקום מגורים) ובכל זאת נשארתן! אני יודעת שזה לא חובה ליהיות מישובים בכלל אבל שימי לב שמערים לא ממש הגיעו גרעינרים, וזה מובן! אצלינו יש מישהו שהוא מעפולה בכלל (זה עיר) ואני חושבת שזה נורא מגניב ומאוד מעריכה אותו על זה! תגידי את בתנועה רק על רמה ארצית או שהצטרפת לאיזה מועצה או אפילו ישוב?
 
ח"ח=חיזוק חיובי

אני לא הצטרפתי לשום מועצה.. פשוט עברתי דירה מגן רווה.. (מועצה) ודשנה הבאה אני רוצה להדריך במושב שממנו עברתי
 
אה אז את פעילה רק ברמה הארצית?

ולא בשום ישוב ומועצה? ורגע אם את כביכול בתנועה של גן רווה אז למה את לא מטיילת איתם אלא עם עמק חפר?
 
אני כן פעילה במועצה!

יש במועצה פעולות פעם בשבועיים ואני מגיעה. אז זה אומר שאני כן.. ואני לא מטיילת עם המועצה.. זה כי לפעמים הם לא יוצאים לטיולים בכלל.. בעע עזבי! סיפור מסובך מדיי שסיפרתי אותו כבר יותר מדיי פעמים..
יומטוב לך
 
כמה זמן נסיעה?

למושב שלי (שאני נוסעת כל בוקר לשם להסעה) זה משהו כמו 5-10 דק' נסיעה.. והמועצה הכי קרובה היא גן רווה..
 
נו אז זה קרוב

טוב אז זה קצת מסביר תסיפור שלך זה כמו שאם אני יעבור לעפולה אז ברור שאני ישאר בתנועה, אפילו בתנועה של הכפר ושל גלבוע תראי לדוגמא אני ... אני גם בתנועה של המושב שלי וגם של מושב אחר במועצה, אז נכון שאני לא גרה שם ובכל זאת צריך לסוע וזה אבל אני משתדלת לא להפסיד תפעולות שלהם וגם תדברים בכלל של המושב שלהם. עכשיו אמרו לי שזה ניצול. למה? כי שאלו אותי איפה אני ידריך ומן הסתם אני ידריך במושב שלי אז אני כאילו מנצלת אותם בפעולות שלהם. ולמה זה לא נכון? אז ככה - דבר ראשון לא כל מי שבפעולות שלהם יעשה משהו שנה הבאה בכלל ואני יראה אם זה יכול איכשהו להסתדר שאני עדיין יהיה בתנועה שלהם בכל זאת למרות שאני לא ידריך, אולי אני סתם יהיה פעילה או משהו ודבר שני שאני גם עושה תפקיד של טרומפית במושב שלהם מעבר לפעולות, בחג מעלות שלהם אני התרוצצתי שם ועשיתי המון! גם האחרים עשו- הם הפעילו תחנות, אז לי לא יצא ליהיות בתחנה אבל עשיתי דברים אחרים וכשהם כבר מזמן ישבו וסתם דיברו עם הגרעינר אני עוד הסתובבתי ועשיתי כל מיני משימות שנתנו לי (וזה נורא הפתיעה אותי כי בעקרון באתי בשביל לראות תגרעינר וכשכבר יכלתי רק לשבת ולדבר איתו ועם שאר הקבוצה כמו כולם אני רציתי להמשיך לעזור מה שממש לא חשבתי שיקרה) ולמה אני מספרת לך את זה? אני לא ממש הבנתי אם את פעילה במושב שלך ... כאילו את באה לפעולות פעם בשבועיים וזהו? בחגים את עוזרת? אז אם כן סבבה תמשיכי ככה וכמו שאת יודעת אני חושבת שאת הכי כלה שבעולם על זה ואם לא אז זאת דוגמא איך כן אפשר ליהיות פעילה במקום שאת בעצם לא גרה בו! ואגב המקרה הספציפי הזה נורא הכניס אותי לתנועה. בעיקרון שנה שעברה לא הייתי בתנועה, להפך הייתי הכי אנטי שבעולם, העבירו לי קשר וצעקתי עליהם שאני ל-א בתנועה וזה ושתביני שאצלינו במושב אין דבר כזה, אנשים פשוט נולדים לתוך התנועה אנחנו כולה ישוב קטן ולכל קבוצה יש 2 מדריכים, 2 מדחים, משצ ובנוסף על זה מדבית גרעינרית והמון פעילים ועוד יש לנו 6 טרומפים (שכבה קטנה מה לעשות?) אנחנו אימפריה במועצה ואנחנו באמת שלא ישוב כזה גדול ועכשיו אני הכי פעילה בעולםםם אני יוצאת לכל טיול אני בתנועה של 2 מושבים ואני באה להכללל! זה לא מה שהכניס אותי לתנועה אבל זה המקרה שהבהיר לי (בעיקר זה ויסי יפה) שהתנועה זה דבר מצויין ושווה וזה טוב גם מעבר ללהכיר\לראות אנשים. בעיקרון הגעתי לתנועה מסיבות מאוד שטחיות אני מודה אני רציתי לראות תגרעינרים! כן .. זה התחיל משהכרתי אחד מהם (ומעלה יוסף יעידו שאין על יפתח המלך והוא באמת סיבה אמיתית להכנס לתנועה!!!!) ואז הכרתי עוד וכל הזמן באתי לדברים רק בשביל ליהיות איתם ואז הכרתי גם ילדים וזה היה אותם דבר גם כלפיהם שבאתי בשבילם למקומות אבל עכשיו זה כבר לא ככה... כן, תימים לטיולים אני סופרת כדי לראות את כולם אבל הייתי פעילה גם אם התנועה הייתה מורכבת ממני אני ועצמי כי הבנתי שזה הרבה מעבר לסתם אנשים התנועה שלנו אימפריה והאנשים שהמקסימים שבה זה רק בונוס אחד לכל מה שהולך פה (וכל השפיכת נפש הזאת נובעת משיעמום והיותי לבד בבית עם חוסר רצון להזמין אנשים מטעמי מחלה ועצבנות אתם מוזמנים לא להתייחס אבל אם יש לכם משהו להגיב סבבה)
 
אוקיי.. אז ככה

דבר ראשון גם אצלינו אנחנו נולדים ישר לתנועה.. אבל הקטע הוא שלא מכניסים אותנו לתנועה.. אין פה ביקוש אף אחד פה לא ממש בקטע הזה.. ובגלל זה יוצא שאני היחידה שיוצאת מגן רווה לטיולים וכאלה.. דבר שני.. אין פה פעילויות במושב.. אין כ-ל-ו-ם!! אולי פעם ב.. לילידים הקטנים יותר אבל ממש לא משתפים אותנו בנתיים בדברים בקורים במושב.. או לפחות לא אותי אבל כשיש.. אני רוצה לעזור ואני עושה את זה! אם צריך כמובן..
 
...

התכוונתי נולדים במובן שפשוט מכיתה ד' כולם אצלינו פעילים ביותר ואם המושב שלך לא פעיל כנסי למושב אחר מה רע? אפילו יותר טוב כי אז את בוחרת איזה!
 
תשמעי!

זה לא כ"כ פשוט.. במושבים אצלינו לא כ"כ קרובים.. שלא נדבר על זה שאין לי קשר כ"כ טוב הילידים פה במועצה ושאני לא חולה על כל אחד ואחד פה שאני יכולה ללכת להיות עם החברים שלי.. אצלי הקטע הוא הפוך.. אני בתנועה למרות(!) שאין לי כאן הרבה אנשים שאני אוהבת וכל זה.. ומצד שני.. אצלינו הפעולות של הטרומ"פים זה מועצתי.. יעני של כל הט'ניקים ביחד פעם בשבועיים.. וזה שאין אצלינו פעילויות.. זה לא אומר שאצל אחרים יש.. עזבי המועצה שלנו בכלל לא משנה לה הנוער.. לא מתעניינים בנו.. אז אין פלא שלא קורה פה כמעט כלום ושלא יוצאים לטיולים
 
אצלינו

יש גם מפגשי טרומפים אבל פעם בחודש לא פעם בשבועיים בנוסף יש לנו פעולות של כל מושב (לי יש 2 מושבים אז יוצא לי הרבה למרות שמשום מה אני כל הזמן שוכחת ללכת לשל המושב שלי אופס .. פשוט במושב השני זה ביום קבוע וזה אז אי אפשר לשכוח)
 
את לא מבינה..

פעם בשבועיים.. - אלה הפעולות שלנו! יש לנו פעולה פעם בשבועיים.. כמו שלך יש במושב.. ואין אצלינו מפגשי טרומ"פים.. אז מה את אומרת? צקדתי בזה שאמרתי שלמועצב לא אכפת מהנוער?!
 
למעלה