נו אז זה קרוב
טוב אז זה קצת מסביר תסיפור שלך זה כמו שאם אני יעבור לעפולה אז ברור שאני ישאר בתנועה, אפילו בתנועה של הכפר ושל גלבוע תראי לדוגמא אני ... אני גם בתנועה של המושב שלי וגם של מושב אחר במועצה, אז נכון שאני לא גרה שם ובכל זאת צריך לסוע וזה אבל אני משתדלת לא להפסיד תפעולות שלהם וגם תדברים בכלל של המושב שלהם. עכשיו אמרו לי שזה ניצול. למה? כי שאלו אותי איפה אני ידריך ומן הסתם אני ידריך במושב שלי אז אני כאילו מנצלת אותם בפעולות שלהם. ולמה זה לא נכון? אז ככה - דבר ראשון לא כל מי שבפעולות שלהם יעשה משהו שנה הבאה בכלל ואני יראה אם זה יכול איכשהו להסתדר שאני עדיין יהיה בתנועה שלהם בכל זאת למרות שאני לא ידריך, אולי אני סתם יהיה פעילה או משהו ודבר שני שאני גם עושה תפקיד של טרומפית במושב שלהם מעבר לפעולות, בחג מעלות שלהם אני התרוצצתי שם ועשיתי המון! גם האחרים עשו- הם הפעילו תחנות, אז לי לא יצא ליהיות בתחנה אבל עשיתי דברים אחרים וכשהם כבר מזמן ישבו וסתם דיברו עם הגרעינר אני עוד הסתובבתי ועשיתי כל מיני משימות שנתנו לי (וזה נורא הפתיעה אותי כי בעקרון באתי בשביל לראות תגרעינר וכשכבר יכלתי רק לשבת ולדבר איתו ועם שאר הקבוצה כמו כולם אני רציתי להמשיך לעזור מה שממש לא חשבתי שיקרה) ולמה אני מספרת לך את זה? אני לא ממש הבנתי אם את פעילה במושב שלך ... כאילו את באה לפעולות פעם בשבועיים וזהו? בחגים את עוזרת? אז אם כן סבבה תמשיכי ככה וכמו שאת יודעת אני חושבת שאת הכי כלה שבעולם על זה ואם לא אז זאת דוגמא איך כן אפשר ליהיות פעילה במקום שאת בעצם לא גרה בו! ואגב המקרה הספציפי הזה נורא הכניס אותי לתנועה. בעיקרון שנה שעברה לא הייתי בתנועה, להפך הייתי הכי אנטי שבעולם, העבירו לי קשר וצעקתי עליהם שאני ל-א בתנועה וזה ושתביני שאצלינו במושב אין דבר כזה, אנשים פשוט נולדים לתוך התנועה אנחנו כולה ישוב קטן ולכל קבוצה יש 2 מדריכים, 2 מדחים, משצ ובנוסף על זה מדבית גרעינרית והמון פעילים ועוד יש לנו 6 טרומפים (שכבה קטנה מה לעשות?) אנחנו אימפריה במועצה ואנחנו באמת שלא ישוב כזה גדול ועכשיו אני הכי פעילה בעולםםם אני יוצאת לכל טיול אני בתנועה של 2 מושבים ואני באה להכללל! זה לא מה שהכניס אותי לתנועה אבל זה המקרה שהבהיר לי (בעיקר זה ויסי יפה) שהתנועה זה דבר מצויין ושווה וזה טוב גם מעבר ללהכיר\לראות אנשים. בעיקרון הגעתי לתנועה מסיבות מאוד שטחיות אני מודה אני רציתי לראות תגרעינרים! כן .. זה התחיל משהכרתי אחד מהם (ומעלה יוסף יעידו שאין על יפתח המלך והוא באמת סיבה אמיתית להכנס לתנועה!!!!) ואז הכרתי עוד וכל הזמן באתי לדברים רק בשביל ליהיות איתם ואז הכרתי גם ילדים וזה היה אותם דבר גם כלפיהם שבאתי בשבילם למקומות אבל עכשיו זה כבר לא ככה... כן, תימים לטיולים אני סופרת כדי לראות את כולם אבל הייתי פעילה גם אם התנועה הייתה מורכבת ממני אני ועצמי כי הבנתי שזה הרבה מעבר לסתם אנשים התנועה שלנו אימפריה והאנשים שהמקסימים שבה זה רק בונוס אחד לכל מה שהולך פה (וכל השפיכת נפש הזאת נובעת משיעמום והיותי לבד בבית עם חוסר רצון להזמין אנשים מטעמי מחלה ועצבנות אתם מוזמנים לא להתייחס אבל אם יש לכם משהו להגיב סבבה)