רגילה...לא רק בצבא...

רגילה...לא רק בצבא...

איזה כיף... שבוע של חופש...שבוע של שקט...שבוע לעצמך. אז כמו שרובכם כבר הבנתם מהגרעינרים שלכם או משמועות...כל הגרעין הארצי בחופש של שבוע שלם... אז אולי נהיה באיזור שלכם(חלקינו מטייל...), ואולי נבקר הרבה ונתעדכן בפורום,אבל עדיין ליבנו יהיה ויישאר בלב(השרון כמובן...)

תהנו!! :)

כמו שאני יודעת לאחותי כבר יש תיכנונים.. לפי מה שהבנתי היא לא עומדת להיות הרבה בבית בשבוע הקרוב.. אז שיהיה לכם רק כייף בשבוע הזה..! תצברו הרבה כח! ו.. תחזרו עם כוחות מחודשים.. :)

THE sky angel

New member
סדררר.. אתה חש אותה לבבי

כרגע, הא?! חכה חכה מה יהיה עם שכינה ואלוהים היום!! אתה חיייייייב לבוא!!

למורן ועדי

מורן - אתה הגרעינר הזה של לב השרון שיוצא לכל הטיולים ואף פעם לא זוכר אותי?! חחחחחחחחחחח ... אם כן אז לפני שאתה שואל מי אני אני יענה לך ביוסי יפה- הלכנו איתכם ביום הראשון ומאז התנחלתי במאהל שלכם וכשהלכנו איתכם קראתי לך המדריך המוזר ומאז כל הזמן שאלת אותי מה מוזר בך וזה, זה היה נורא מצחיק ובטיול חנוכה- לא זכרת אותי אז לא ממש דיברתי איתך אבל אני הבאתי אלייך את רוני ובאתי עם בלונים לדור (אה וצעקתי עלייך שאתה לא זוכר אותי כמובן) ועדי מי זאת אחותך? גרעינרית גם כן?

אני יודע מי את...

אבל לא יודע מי את... כלומר...אני יודע על מה את מדברת, אבל אני עדיין לא יודע מי את(שם,מאיפה וכו'...)

אם הבאתי את רוני והלכנו איתכם

אז מן הסתם אני מגלבוע (יכלת להבין את זה מהגיון פשוט) וקוראים לי נורית שלום :) בטיול חרמון אני שוב יהיה אצלכם הרבה תכיר אותי מחדש בפעם השלישית חחחח

נחמד.. אני לא יודעת מי אתה..

אבל לא יודעת מי אתה.. גלומר... אני לא יודעת על מה אתה מדבר.. אבל עדיין לא יודעת מי אתה.. :) מתוחכם אה?? :) אמ.. אני עדי ויינר.. חן ויינר היא אחותי.. אני טרומ"פית.. בגן רווה.. אבל עברתי דירה.. עכשיו אנ גרה בנס ציונה.. אבל עדיין החלטתי להישאר בתנועה.. עוד משהו? אגב.. מי אתה? ו.. עדיין לא הבנתי.. באיזה מובן אתה יודע מי אני..?

ווי איזה מלכות

עברתם דירה ואתם כבר לא בישובים של התנועה ובכל זאת אתם פעילות חבל"ז (כשעוד חשבתי שזה רק את חשבתי שזה נורא מגניב אז שתיכם - בכלללל* קבלי צל"ש רציני! וגם לאחותך!

תבואי להציג את עצמך...

מקווה שתזכי ליחס...(סתאאאם...) תץסבירי מי את...מבטיח לתת לך כבוד:)

אני לא רק יבוא להציג תצמי

אני אולי ישנה איתכם ו\או נוסעת איתכם לשם בעיקרון אני צריכה לבדוק מי בא ומאיפה ולהחליט אם אני באה עם צורן או לב השרון (כמובן אחרי שאני יקבל תשובה מהמדבית אם זה אפשרי בכלל אבל היא אמרה שהיא חושבת שכן והיא מבררת לי) בכל אופן תצטרך לסבול אותי הרבה יותר מזה ;) חחחחח

rinani

New member
אל תשימי לב ... מורן אף פעם לא אומר

שלום.. ביוסי יפה באתי 80 אלף פעם להגיד שלום וכל פעם הוא היה עסוק מידי בשבילי... ולא אמר שלום באמת מורן לא יפה!

דווקא היה לו זמן

לעומת זאת הוא לא נתן לחניכים שלו לדבר איתי והעביד אותם בפרח!!! לא שאני אומרת שהוא העביד אותם ולא עבד או משהו פשוט יצא שכשדיברתי איתו הוא היה פנוי ולא היה הרבה זמן באמת שלב השרון היו פנויים (מאיפה הם מצאו כל כך הרבה עבודה אין לי מושג אני לא עשיתי כלווום!) אבל הוא לא זכר אותי!

קצת סדר בדברים...

אולי לא עבדת כי לא היית איפה שצריך עזרה אלא הלכת להפריע למועצות אחרות???...חשבת על זה? ועניין היחס...זה לא נכון, ותעיד לטובתי הגברת צרטקוף(נכון?) נכון שהייתי עסוק, אבל מי שהיה לו חשוב לדבר איתי, דיבר. וזה לא מופנה אלייך ישירות, אלא לכל מי שטען/טוען זאת(אמממ ניצן)

rinani

New member
באתי אלייך שמונים אלף פעם ואמרתי

שלום ולא ממש התייחסת אליי אמרת לי שלום אני צריך ללכת ביי וזה הייתה כל השיחה אני אישית נורא נעלבתי

היית מת! הפרעתי?!?!?

אולי לא ראית אבל אני עזרתי להעביר אבנים או למצוא אבנים או לא זוכרת משהו כזה גם אצלכם וגם בקבוצת י'ב!!!!! אז נכון שאצלינו לא הכי עזרתי (עם האוהל לא הכי נתנו לי ומה שכן, זה היה חלק מאוד קטן אבל עדיין, עזרתי! ועם האוכל לא עזרתי אבל לא הייתה חסרה עזרה וגם לא תמיד אכלתי וחוץ מזה עזרתי בבוקר להביא תאוכל מהמפקדה, לא רצו לתת לי כי זה היה כבד ובסוף באמת לא יכלתי לסחוב את זה אבל אני היחידה שהתנדבתי! היחדה! אז מה אם בסוף זה לא עזר?! לא הצלחתי! אבל ניסיתי ...) ובקשר ליחס לא היו לי טענות וזה בסדר אתה גם לא חייב לזכור כל חניכה שהיא אפילו לא שלך בכל זאת היו שם 1200 כאלה ... דוגרי. אל בגלל שאתה גרעינר של לב שרון אותי עוד תראה. והרבה!

s h e e p i t

New member
לא התכוונתי להגיב אבל בכל זאת...

מורן העביד את החניכים שלו בפרח ?! משהו במשפט לא הגיוני... את העבודות הכי טובות קיבלתי ממנו בטיול חנוכה.... כמה פעמים בחיים שלך נתנו לך בתור עבודה להחזיק משהו ופשוט... להחזיק אותו ? (המשפט הזה נשמע גרוע נכון ?) (בכל מקרה הייתי אמורה להחזיק משהו שדומה לאולר... לא יודעת איך קוראים לדבר הזה) וכמה פעמים בחיים שלך נתנו לך למלא שקיות בפלפל או בקבוקים בשמן ?! או סתם ללוות מישהו למפקדה בשביל לשאול משהו... ואז לחזור ולגלות שלא שאלת מה שהיית אמור לשאול =\ (גם זה קורה) בכל מקרה... אין סיכוי שהוא העביד אותם בפרח ....

דווקא כן

לב השרון פשוט איכשהו כל הזמן עבדו! באתי לדבר איתם והם לא יכלו כי הם עבדו ואם הם דיברו איתי אמרו להם שיפסיקו כי צריך עזרה ואז הם חזרו לעבוד את שמה לב למילת המפתח? ואני חייבת לציין שנתנו לי עבודות יותר פשוטות ומטופשות בחיים כמו להחזיק אבן ושיקשרו אותה מהצד השני של האוהל או ללוות גרעינר להביא אוכל וכביכול לעזור לו אבל בסופו של דבר זה היה כבד מדי ואחד המדבים פשוט בא ועשה את זה או יודעת מה? או עזבי דוגמאות פשוטות .. היה אצלינו פסטיבל ואני ואחד הגרעינרים פשוט יומיים שלמים מהבוקר עד הערב מילאנו שקיות עם מים וצבע (שאחרי זה שימשו לקרב סוער שאיכשהו הגיע לזה שכווולם עליי)! כל המד"חים ושאר הגרעינרים עמדו בתחנות והפעילו ילדים קטנים, המדבית ישבה בתוכן ודיברה עם אנשים ביחד עם עוד כמה מתנדבים, בנות המושב שלי הסתובבו וחילקו פלאיירים ופרסומות ואני? אני ישבתי על כיור והחזקתי שקיות, שמו לי חומר בתוכו, אני קשרתי ומדי פעם מילאנו שקית מלאה בשקיות והבאנו לגרעינרים (או יותר נכון בא מישהו ועשה את זה, אותו אחד שגם סחב במקומי תאוכל מהמפקדה) או עוד דוגמא - החג מעלות של אחד מהישובים כשבמקומי היו יכולים פשוט מאוד להביא פלאפונים ... הלכתי ממקום למקום והודעתי לאנשים שטויות, ועוד הצטרפתי לאחת שעשתה את זה, ולא רק זה היא העבירה הודעה מובנת מאליו! או גם העברתי חפצים מתחילת מגרש חניה לסוף מגרש חניה, או כיוונתי תקבוצות למקומות שלהם כשהמקומות היו לפי סדר אלפביתי ויש לי עוד הרבה! בקיצור תשובה לשאלתך- כן, קיבלתי עבודות טיפשיות פשוטות ולא הכרחיות בחיים שלי

למעלה