דווקא כן
לב השרון פשוט איכשהו כל הזמן עבדו! באתי לדבר איתם והם לא יכלו כי הם עבדו ואם הם דיברו איתי אמרו להם שיפסיקו כי צריך עזרה ואז הם חזרו לעבוד את שמה לב למילת המפתח? ואני חייבת לציין שנתנו לי עבודות יותר פשוטות ומטופשות בחיים כמו להחזיק אבן ושיקשרו אותה מהצד השני של האוהל או ללוות גרעינר להביא אוכל וכביכול לעזור לו אבל בסופו של דבר זה היה כבד מדי ואחד המדבים פשוט בא ועשה את זה או יודעת מה? או עזבי דוגמאות פשוטות .. היה אצלינו פסטיבל ואני ואחד הגרעינרים פשוט יומיים שלמים מהבוקר עד הערב מילאנו שקיות עם מים וצבע (שאחרי זה שימשו לקרב סוער שאיכשהו הגיע לזה שכווולם עליי)! כל המד"חים ושאר הגרעינרים עמדו בתחנות והפעילו ילדים קטנים, המדבית ישבה בתוכן ודיברה עם אנשים ביחד עם עוד כמה מתנדבים, בנות המושב שלי הסתובבו וחילקו פלאיירים ופרסומות ואני? אני ישבתי על כיור והחזקתי שקיות, שמו לי חומר בתוכו, אני קשרתי ומדי פעם מילאנו שקית מלאה בשקיות והבאנו לגרעינרים (או יותר נכון בא מישהו ועשה את זה, אותו אחד שגם סחב במקומי תאוכל מהמפקדה) או עוד דוגמא - החג מעלות של אחד מהישובים כשבמקומי היו יכולים פשוט מאוד להביא פלאפונים ... הלכתי ממקום למקום והודעתי לאנשים שטויות, ועוד הצטרפתי לאחת שעשתה את זה, ולא רק זה היא העבירה הודעה מובנת מאליו! או גם העברתי חפצים מתחילת מגרש חניה לסוף מגרש חניה, או כיוונתי תקבוצות למקומות שלהם כשהמקומות היו לפי סדר אלפביתי ויש לי עוד הרבה! בקיצור תשובה לשאלתך- כן, קיבלתי עבודות טיפשיות פשוטות ולא הכרחיות בחיים שלי