רב"ט - עתודה טכנולוגית

battlefield

New member
רב"ט - עתודה טכנולוגית

שלום,
אני התגייסתי לפני קצת יותר מ-8 חודשים אחרי לימודי י"ג. אני יודע שאני אמור לקבל רב"ט 4 חודשים לאחר הגיוס, אבל כשהיו לי 4 חודשים עדיין הייתי בקורס. נכנסתי לשירות הסדיר הרגיל אחרי 5 חודשים ואף אחד לא הזין לי רב"ט ולא כלום. יש למישהו מושג למה?
בכל אופן, אני משרת באיזור של רמת פעילות א' ששם מקבלים רב"ט גם ככה לאחר שירות של 8 חודשים בצבא, אולם אני מסופח לר"ם 2. האם הרב"ט מוזן לי בכל מקרה גם תוך כדי הסיפוח או שרק אחרי סיום הסיפוח?
אני מרגיש קצת כאילו אני נופל בין הכיסאות - אני גם ככה מקבל באיחור, אז בגלל הסיפוח לר"ם 2 אני אקבל עוד יותר באיחור?
(לא שאני מתכוון לשים את הדרגה, אבל אני מאמין שזה קצת מקצר את הדרך לסמל)

mikedoron02

New member
תוודא בשלישות שהוזנה לך הדיפלומה

ככל הידוע לי ללא הזנת הדיפלומה לא מקבלתים הקלות שכאלו.

בכל מקרה אתה תקבל את הסמל בזמן אז זה לא ממש חשוב מתי תקבל את הרב"ט שהיא דרגה שרבים מעדיפים לא לענוד (אלא אם הם ג'ובניקים)

battlefield

New member
לאחר בדיקה

מישהו שלמד איתי קיבל אחרי 4 חודשים רב"ט, בלי להגיד שום דבר. בנוסף לאחר בדיקה עם השלישות כתוב שאני אמור לקבל רב"ט בדצמבר 13', שזה אומר שנה ו-4 חודשים לאחר הגיוס (אוגוסט 12'). איפה ההגיון פה? לדעתי יש כאן טעות בשנה. יכול להיות שכתוב לי דצמבר 13 במקום דצמבר 12? כי אין לי שום עיכוב דרגה ושום כלום. לא מבין את פשר הדבר.

battlefield

New member
לאחר בדיקה

מישהו שלמד איתי קיבל אחרי 4 חודשים רב"ט, בלי להגיד שום דבר. בנוסף לאחר בדיקה עם השלישות כתוב שאני אמור לקבל רב"ט בדצמבר 13', שזה אומר שנה ו-4 חודשים לאחר הגיוס (אוגוסט 12'). איפה ההגיון פה? לדעתי יש כאן טעות בשנה. יכול להיות שכתוב לי דצמבר 13 במקום דצמבר 12? כי אין לי שום עיכוב דרגה ושום כלום. לא מבין את פשר הדבר.

למעלה