רבלדה של הmomento

רבלדה של הmomento

כולם להירגע... בלי לחץ
חח סתם.. תנחשו מי זה
ניחשתפ נכון
בסי וסוניה
אנחנו עושות פינה חדשה
כל שבוע נבחר שחקן/שחקנית אחר/ת מרבלדה... ונעשה עליו/עליה ביוגרפיה
בסוף הביוגרפיה ניתן לכם משימה כמו
"תעלו לכאן את התמונה הכי מצחיקה של אנהי(למשל) שיש לכם" ובסוף אנחנו נקבע של מי הכי מצחיק וכו'... מקווה שאהבתם
עוד שניה מתחילים! השחקנית של השבוע היא
...............
האחת והיחידה
אנהי
תהנו

../images/Emo41.gifמידע ככה בקטנה!

אז מה אתם באמת רוצים לדעת על אנהי? הכל! טוב בואו נתחיל בסדרות המדהימות שבהם היא שיחקה:ביגורפיה על אנהי: ""כתה 406" "אהבה ראשונה" "נשים מרומות" "יומנה של דניאלה" "חי למען אלנה" - "שובבה שלי קטנה" "את ואני" "נשיות" "אמהות אנוכיות "מלאכים ללא גן עדן" "מוצ'צ'יטס" "ציקיליאדס" -אין סדר מיוחד- מה אנהי אוהבת לאכול? טוב אנהי טוענת שאין מאכל מיוחד שמוצא חן בענייה יותר מאחרים.. אבל מה שכן - היא נורא אוהבת לאכול טאקו זה מאכל מאד מפורסם של המקסיקנים- זה מאד חריף! גלגל המזלות- דבר שלא קיים אצל המקסיקנים אנהי שלנו מזל תאומים היא נולדה ב-14.5.82
בענין האנורקסיה אנחנו מעדיפות לא להכנס לפרטים, זוהי פשוט בעית אכילה שיכולה לגרור למוות-ואנהי גברה עליה בהרבה אומץ
כל הכבוד לאנהי שלנו!
-אני מבקשת לא להגיב עד שאסיים הכל!-

../images/Emo41.gifכמה דברים שלא ידעתם על אנהי..

על השם שלה יש אגדה נורא מעניינת,וזה סוג של פרח :)
אנהי היא זו שטועה הכי הרבה בטקסטים של רבלדה...
אנהי נורא אוהבת לאכול במסעדה במקסיקו ששמה suntory
חלומה של אנהי הוא שהגבר שלה יביא לה ורדים אדומים ולבנים!
הספורט האהוב על אנהי הוא טניס (?!)
החיה האהובה על אנהי היא דולפינים !
החוף האהוב על אנהי הוא החוף של קנקון!
כשאנהי הייתה בת 12 היא תמיד נידלקה על החברים של אחות שלה... וזאת הייתה בעיה כי הם היום גדולים ממנה!
הסידרה הכי אהובה על אנהי היא משפחת סמפסון
הזמר האהוב עליה הוא לואיס מיגל (המושלםםםםםםםםם)! מקווה שנהנתם!

netaleone

New member
ידעתי הכל חחחחח

אני יודעת ה-כ-ל על המושלמת שליייי הכלל!!

חניניתה

New member
תודההההה

היו דברים שלא ידעתי... ממש תודההההה חח שהיא היתה בת 12 היא נדלקה על החברים של אחותה..חחח זה הרג אותי.. מושלמתתתת.. עכשיו הם בטח מזה מתלהבים אנהי אהבה אותי..חחחח

../images/Emo41.gifהזמרת

אנשים לפני שאני מתחילה אני ממש מבקשת לא להרוס ולא להגיב עד שנגיד!!!! טוב אז כמו שכולם יודעים אנהי השתתפה 10 דיסקים!!! 4 מהם היו רק שלה! 4 שהיא השתתפה בהם! ועוד 11 של RBD!!! האלבומים שלה לבד
ANAHI
Hoy Es Manana-1996
Ancado en mi corazon-1997
Baby Blue-2000 האלבומים בהם השתתפה
Disco amarillo
Teleton
Ellas cantan cri-cri
Primer Amor האלבומים של RBD
REBELDE
tour grabacion rebelde
Nuestro Amor

../images/Emo41.gifקולנוע

nacidos para morir - נולדו כדי למות Había una vez una estrella - היו היה פעם כוכב! -
בסרט הזה היא שחקה עם דוד ריינוסו ופדרו פרננדז שהם שחקני קולונע מאוד מפורסמים! זהו אנהי שיחקה רק ב2 סרטי קולונע!

../images/Emo41.gifוכיום..............

כיום אנהי משחקת ברבלדה את תפקיד מיה קולוצ'י,הסדרה סוחפת אחרייה ים מעריצים,וייתכן ותהיה עונה שלישית לטנלובלה המוצלחת, אנהי מעוניינת לפתוח בקריירת סולו! עד לא מזמן פרסמה את- gotex - תחבושות וטמפונים! ו-הרבל לסנס=>השמפו לשיער
היא דגמנה לירחון האופנה MAXIM... ל- GENTE ל-PEOPLE וגם ל-TVYMAS בנתיים אנהי לקחה הפסקה מהדוגמנות והיא מקדשה את כל זמנה ללהקה המצליחה שהיא לוקחת חלק בה הלהקה שכולנו אוהבים RBD !
כיום אנהי מאד מאד מאושרת ונקווה שהחיוך לא יורד מהפנים שלה לעולם!

למעלה