רבלדה של הmomento

../images/Emo126.gifגרפיקה../images/Emo126.gif

חברה מכאן תקחו רק מה שכתוב שמותר להשתמש בו! בזה למשל מותר

HEN0121

New member
ואייי תודה

איזה מושלמת היא בכל הגילאים יש לה היסטוריה ארוכה בטלויזה איזה מוכשרת היא ומההמת היאאאאאאא היא הכי יפה בעולםםםםםםםם נסיכהההההההה מלכההההההה

אני חייבת לזוז...

אני הולכת להתקלח אחרי זה חזרה להכתבה שיש לי מחיר.. ולישון... אז מחר אני ובסי נמשיך עם זה... תראו מה יש בנתיים... ותהנו

חניניתה

New member
../images/Emo24.gifתודההההההה

איזה מהממת היא בכל התמונותתתתתתתתתתת איזה תינוקת מדהימההה כל כך בובההה

eveligne406

New member
../images/Emo15.gifכמה טעויות!!! ../images/Emo15.gif

יש לכם טעויות בביגרופיה של אנהי, באמת יכולתם לבקש ממני אני יודעת עליה הכל חוץ ממידת תחתונים (שאת זה אני גם הולכת לברר) אז ככהה.. נתחיל ב.. .יש סדר מיוחד לטלנובלות שאנהי שיחקה בהן, והוא "כתה 406" -2002 -2003 "אהבה ראשונה" – 2000 "נשים מרומות" -1999 "יומנה של דניאלה" -1998 "חי למען אלנה" -1998 "mi pequena traviesa" – 1997 "את ואני" – 1996 "נשיות" – 1995 "אמהות אנוכיות" – 1993 "מלאכים ללא גן עדן" – 1992 "מוצ'צ'יטס" -1991. "צ'יקייאדס"-1991 2.לאנהי יש מאכל אהוב שהוא סושי..רק אחר כך באים טאקו וטורטיות . 3. אנהי מזל שווור איך יכולתם לטעות ככה?? 4.קולנוע- אנהי ממממש לא שיחקה ב2 סרטים..אתם ממעיטים בערכה של הבייבי שלי!!! אנהי שיחקה בסרטים הבאים- סרטי קולנוע – "Nacidos para morir" "Habia una vez una estrella" "El ganador" "Asesinato a sangre fria") "No me defiendas compadre" "Tarde azul"
פעם הבאה , כל דבר שקשור לאנהי ואתם צכים עזרה תגידו ליי..!!! ואם אתם רוצים שאני אוסיף (כי יש עוד מלא דבריםם עליה שלא אמרתם) תגידו!

zehavitu

New member
טוב אהבתי את כל מה שנרשם.. יפה מאוד

אך טעות קטנה בידיכן... אנהי בת מזל שור ולא תאומים!

ג ב ש ו ש

New member
יאא מדהיםםם../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

כל הכבוד בנות
הלוואי תשקיעו ככה בכל ביוגרפיה זה מדהים
כמובן שזה יכנס לקישורים תחת הקטגורייה "ביוגרפיות"

../images/Emo106.gifהמשימה../images/Emo106.gif

עוד לא סיימנו אבל הנה לכם המשימה|שאמל| עליכם להביא לנו: תמונות של אנהי עם כל השינויים בשיער לפי הסדר.. כלומר שחור היה לפני התלתלים הבלונד? אז שחור תשימו לפני! מי שיעשה נכון ומסודר וראשון יזכה בחתימה או רקע של אנהי!

למעלה