רביעי

linoy7

New member
ממ.. יש שביתה אז אין עבודה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

וקומדיה, ברור!

שתוק../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

חזרת לצמיתות או רק באת להגיד שלום ואתה שוב בורח?

העניין הוא שסרט אימה בימינו

הוא לא באמת איימה...למשל לפני יומיים נראה לי...ראיתי בהוט אקשן סרט איימה עם פריס הילטון....אוקי...מה זה אמור להביע? בקיצור איזה "אייס ונטורה" יעשה את העבודה...

OO; כן שם מקורי בהחלט

לנוכח העובדה שהם טובעים בבית שכולו שעווה שנמסה עליהם... אפה הסירטי האימה שהיו רוצחים אישה בזמן שהיא מתקלחת?
לאן נעלמו הימים הטובים?

חחחחח בכל פעם שאני חונה נכון (וזה קורה לעיתים

נדירות
) אני אומרת "לייק א גלאב!!" כמו אייס XD מה >< קשה לחנות עם טרקטורון!!!!!1111#$$% זה לא קשור לעובדה שאני נקבה >>;

Black Balloon

New member
כבר יום רביעי? ../images/Emo2.gif איזה מהר

אמפ, לא עשיתי כלום בעיקרון.
ראיתי אפקט הפחד ומלא פרקים של המובילים, זה כזה משעשע, אני אומרת לכם
ציירתי קצת ["ציירתי"... סתם קישקשתי קצת משעמום] ואני צריכה ללכת לישון מוקדם היום, כי מחר אני צריכה להתייצב בלשכת גיוס לועדה רפואית/סיכום פרופיל/מהשזהלאיהיה. למה דווקא ב-9 בבוקר, למה??
אני צריכה למצוא חיים דחוף.
וקומדיה כמובן, אבל לא מהקומדיות רומנטיות האלה שלא מצחיקות בגרוש. משהו מצחיק באמת. P:

happy apple

New member
יום די מעצבן../images/Emo4.gif

בעע עבודה מטופשת מתקשרים אליי שאני אבוא לעבוד באיזה יישוב חרידי אני כזה מתלהבת שסוף סוף יש לי עבודה השגתי מחברה חצאית פתאום מתקשרים אה חשבנו שזה באזור שלך אופס טעינו זה ליד אילת
אה ישנתי אתמול אצל אחותי ראינו סרט בסינמה סיטי אבל נרדמתי כול הסרט כי לא ישנתי לילה שעבר ולא השלמתי שעות שינה והאחיינית שלי המדהימה שלי
ממש הולכת וזה כזה מדהים לראות את זה!!! חזרתי הביתה ב3 אוטבוסים תל אביב למה??? כי שביתת הרכבות שגילתי רק בבוקר גם יש שביתה בנתב"ג ביום חמישי בדיוק מתי שההורים חוזרים אז כנראה ישארו קצת יותר בברצלונה....בין האוטבוסים עשיתי ביקור לחברה בראשון שהרבה זמן לא ראיתי.. עכשיו הולכת לחברה אולי נצא ואשן אצלה וזהו בעיקרון וכמובן שקומדיה!

למעלה