../images/Emo28.gif לא יודעת, לא בנאדם של בזבוזים
אם יוצא, אני מבזבזת, לרוב אמא מבזבזת בשבילי ומכריחה אותי לקנות מלא דברים
אז אני לא בטוחה כמה הכי הרבה יצא לי.. (לא כי לא אכפת לי, כי אני לא ממש יודעת.. ולא חושבת על זה, כי זה לא קורה לעתים קרובות). אוקי, שוב, היום עדיין שלישי בשבילי (11 בלילה, עוד שעה רק רביעי).. -נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נהניתי בSix Flags, אפילו שהיה היום יום לח ומזיע כזה.. וכולם הזיעו כמו מוות וכל כך הזעתי, לא נטפתי- השפרצתי. בעע
חע, ואני ואחותי הלכנו לכזה אחד שאמור לנחש את הגיל שלה ואם הוא טועה בשנתיים לפחות- אנחנו מקבלות מתנה, והיא ממש רצתה בובה.. ואחותי בת 26 אבל נראית קטנה (בדיוק היינו היום בהשכרת רכב כדי להגיע ללונה פארק, והיא רצתה גם לנהוג על האוטו.. אז העובדת שם אמרה: "זה מגיל 25 ומעלה, כן?" והיא כזה: "כן, אני בת 26" והיא כזה: "מה?
את נראית פצפונת, בת איזה 14".. חחחח), ואני עוד נראית איכשהו בסביבות הגיל שלי.. אז אמרנו שהיא תעשה קוקו ולא תדבר כדי שלא ישמעו שיש לה קול של יחסית מבוגרת, ואני אדבר בשבילה, אז ביקשתי ממנו וזה.. והוא כולו מחייך בטוח בעצמו, כותב על פתק ומבקש שתגיד לו לפני שיראה לה את הפתק שבו כתב את הניחוש, את הגיל שלה. אז היא כזה מחייכת ואומרת: "I'm 26" והוא כזה כולו נהיה אדוםםם מובךךך ומתחיל לקמצ'ץ' את הפתק.. אז הצצתי מהר וראיתי שכתוב כזה "17" באותיות קידוש לבנה, טוב שלא.. היה בטוח בעצמו אז התחלתי לקפוץ כמו משוגעת ולצחוק ואמרתי: "He wrote youre seventeen!!!! he wrote youre seventeen!!!!" חחח והוא אמר שלא, הוא כתב 19, ואז אמרתי שבאסה לו כי ראיתי ת'פתק.. איזה מובך הוא היה. בקיצור היה בנ"ז. ברביעי (מחר? היום? אא..) אנחנו כנראה הולכות לGround Zero (איפה שפעם היו מגדלי התאומים), לראות מה בונים שם במקום (כןכן, בונים שם משהו במקום), ואז לחנות ממול, Century 21, שאמורה להיות בת"ז.. (בת-זונה) אח"כ נראה כבר מה נעשה, בטח עוד טונה שופינג
בערב אנחנו הולכים ל"שורת-המקהלה" |גיי|
וזהו בעיקרון
להלהלהלילילי