רביעי בייבי

moshe present

New member
רביעי בייבי

בעע אני לא מאמינה הרסו לי את כל הכיף בעבודה :( מחר אני הולכת שבע שעות לשבת בחדרון קטן לשמור שיש סדר במחשבים. אם זה ימשך ככה אני אתפטר או משו. היו לי אחלה יומיים חופש :) הלכתי לישון היום בשבע בבוקר! לא יצאתי עד הבוקר מהחופש הגדול שעבר בערך. אתם קולטים שהיום ה-08.08 ?? ( תאריך יפה). החופש הזה ט-ס. אבל זה אומר שמחר משכורת!! ווהו מעניין כמה יצא לי. ולשאלה היומית - כמה הכי הרבה כסף הוצאתם באותו הזמן? ועל מה? אני כנראה פעם ראשונה בחיי במקום לשמור הכל , אקח איזה 2000 מהמשכורת ואעשה קניות או משו :) מעניין מה ההרגשה... יאללה שיהיה אחלה יום!

Esti6

New member
שבע שעות ../images/Emo122.gif

וואי... יום ד' 1. מכירת ספרים ישנים עם חברה נשמה 2. ספרייה- למצוא נושא לעבודה בספרות 3. שיעור בלט 4. סימפסונס עם חברה טובה הממ.. או פעם על בגדים או על ציוד לפולין.. לא זוכרת כמה

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif לא יודעת, לא בנאדם של בזבוזים

אם יוצא, אני מבזבזת, לרוב אמא מבזבזת בשבילי ומכריחה אותי לקנות מלא דברים
אז אני לא בטוחה כמה הכי הרבה יצא לי.. (לא כי לא אכפת לי, כי אני לא ממש יודעת.. ולא חושבת על זה, כי זה לא קורה לעתים קרובות). אוקי, שוב, היום עדיין שלישי בשבילי (11 בלילה, עוד שעה רק רביעי).. -נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נהניתי בSix Flags, אפילו שהיה היום יום לח ומזיע כזה.. וכולם הזיעו כמו מוות וכל כך הזעתי, לא נטפתי- השפרצתי. בעע
חע, ואני ואחותי הלכנו לכזה אחד שאמור לנחש את הגיל שלה ואם הוא טועה בשנתיים לפחות- אנחנו מקבלות מתנה, והיא ממש רצתה בובה.. ואחותי בת 26 אבל נראית קטנה (בדיוק היינו היום בהשכרת רכב כדי להגיע ללונה פארק, והיא רצתה גם לנהוג על האוטו.. אז העובדת שם אמרה: "זה מגיל 25 ומעלה, כן?" והיא כזה: "כן, אני בת 26" והיא כזה: "מה?
את נראית פצפונת, בת איזה 14".. חחחח), ואני עוד נראית איכשהו בסביבות הגיל שלי.. אז אמרנו שהיא תעשה קוקו ולא תדבר כדי שלא ישמעו שיש לה קול של יחסית מבוגרת, ואני אדבר בשבילה, אז ביקשתי ממנו וזה.. והוא כולו מחייך בטוח בעצמו, כותב על פתק ומבקש שתגיד לו לפני שיראה לה את הפתק שבו כתב את הניחוש, את הגיל שלה. אז היא כזה מחייכת ואומרת: "I'm 26" והוא כזה כולו נהיה אדוםםם מובךךך ומתחיל לקמצ'ץ' את הפתק.. אז הצצתי מהר וראיתי שכתוב כזה "17" באותיות קידוש לבנה, טוב שלא.. היה בטוח בעצמו אז התחלתי לקפוץ כמו משוגעת ולצחוק ואמרתי: "He wrote youre seventeen!!!! he wrote youre seventeen!!!!" חחח והוא אמר שלא, הוא כתב 19, ואז אמרתי שבאסה לו כי ראיתי ת'פתק.. איזה מובך הוא היה. בקיצור היה בנ"ז. ברביעי (מחר? היום? אא..) אנחנו כנראה הולכות לGround Zero (איפה שפעם היו מגדלי התאומים), לראות מה בונים שם במקום (כןכן, בונים שם משהו במקום), ואז לחנות ממול, Century 21, שאמורה להיות בת"ז.. (בת-זונה) אח"כ נראה כבר מה נעשה, בטח עוד טונה שופינג
בערב אנחנו הולכים ל"שורת-המקהלה" |גיי|
וזהו בעיקרון
להלהלהלילילי

Simply Blonde

New member
../images/Emo6.gif

אמ לגבי סנטרי 21 גמאני חשבתי שהיא בת זונה וזה אבל לא יודעת לא יצאתי משם עם כלום חוץ מכובע צמר אולי את תמצאי שם משהו יש שם ג'ינסים שווים במחירים ממש מצחיקים ואפשר ממש ללכת לאיבוד שם חחחח תהני!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif חחח את מודעת לעובדה

שהייתי בניו יורק כבר, כן?

cohen shir

New member
יום נישואים לאמא ואבא!../images/Emo99.gif

הוריי המהממים התחתנו ב-8.8.88 בשעה 8 [בערב כמובן] היה לוהט חבל שלא הייתם.
חזרתי עכשיו מלילה שכב"גי של הצופים, עשינו פול שטויות, היה כ"כ כייף!!! תוכניות להיום- לישון!

m i c k e y 15

New member
יאא גם לבת דודה של אמא שלי יש היום! חח

מזל טוב
[אומרים מזל טוב? חח]

happy apple

New member
לים חח

הא ולשאלה היומית סתם לבזבז לקחתי 800 ש"ח בקיץ שעבר שעבדתי שביל זה וקניתי באיזה שעתיים מלא בגדים חחח

באמאשלי, אני גאון מהלך.

החלפתי אתמול נורה לבדי לבדי! והיום הפעלתי מכונת כביסה לבדי! לבדי!!11!

linoy7

New member
../images/Emo6.gifואני עושה את זה כבר כמה שנים../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

נו, עדיין גאון
מזל טוב?

תודה D:

באמאשלי, בשבועיים האלה שההורים בחו"ל עבדתי יותר מאשר עבדתי בכל חיי
הלכתי לטאטא את מרפסת!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תהני../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

HeNoOsH

New member
הפלאפון שלי מת :(((

הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו. יש לי אותו כולה חצי שנה ונמאס לי להחליף פלאפונים כל כמה חודשים אני חייבת אותו להיום דחוף ואני לא יודעת אם יש לו ביטוח =\ בלאט היום אני מתחילה לעבוד :]

linoy7

New member
אחחח, כמה טוב להיות מוקדם בבית../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

שעה וקצת סיימנו הכל, 11 וחצי באה ההסעה, 12 וחצי הייתי בבית
יומטוב
אה, ואינלי מושג

m i c k e y 15

New member
חהחה מחר יש לי יומולדת../images/Emo70.gif אני מתרגשת

לקראת ה-17 שלי חהחה..אני לא יודעת אבל מה אני עושה! וכסף זה בעיה כי יום אחרי יש לנו חתונה וזה בתל אביב וצריך לתת הרבה כסף..ארר תמיד קורה שחתונות הן לפני היומולדת שלי או אחרי ביומולדת 12 שלי קרה שחתונה של בתדודה של אמא שלי הייתה היום..כאילו ב-8.8..זאת אומרת שהיום זה היום נישואים שלהם! מה שמזכיר שאני צריכה להתקשר..חחח אוקיי..קיבלתי אתמול מאבא 100 דולר..אני צריכה ללכת לשנות לשקלים....ולנסוע לתל אביב! חייבת! הכי הרבה כסף..היה..1000 מהבת מצווה שלי..ועל בגדים אלא מה.. חהחה הרגע חשבתי שמחר ביומוחדת שלי זה יהיה 9.8.7 789 חחח אחד אחרי השני...

ממש מעט.

אני לא מפריזה אף פעם בכמויות,אני מאוד מתונה בקטעים האלה,ואם הוצאתי סכום כסף מוגזם מידי זה בטח היה לכבוד איזה אירוע חשוב או משהו דומה. סתם ככה,אני חושבת שהמקסימום שהגעתי אליו הוא 400 ש"ח,וגם זה בקושי
לא שהייתי מאושרת לקבל סכום כסף ולדעת שאני יכולה לעשות איתו מה שאני רוצה, אבל מכיוון שזה לא אפשרי.. צריך לדעת להסתפק במה שיש
עוד יום מעפן הולך לעבור,איכשהוא
אני מתחילה לשנוא את זה!

למעלה