ממליגה זאת קבוצה שמשחקת ביורוליג או שבאיזה טורניר דבילי אחר?
ז זיוי בת New member 27/10/06 #12 בינך וביני הבעיה היא לא שהוא נחר. אלא שגם אחרי זה הוא לא סתם את הפה. [נבן סיי ספאחיה]
צ צאט ניק New member 27/10/06 #13 ביני ובינך תיכף תבוא איילה ותשאל אם אין לנו בית. אז תגידי לה שיש. אפילו שניים. הלכתי ביי }{
א אבנר אפי New member 27/10/06 #15 רבים שואלים אותי המדוע המילים אהבה ואכזבה מתחרזות? ואני עונה: הפה, הפה! מה נהייתם כבדים!
ס ס א נ ד מ ן New member 27/10/06 #3 מהי שלחופה? הסבר ע"י בדיחה: חילזון אחד נכנס לתחנת משטרה ואומר לשוטר בקבלה: "הלכתי ברחוב ופתאום קפצה עלי שלחופה ופיצצה אותי ממכות" אז השוטר שאל את החילזון: "אתה יכול לזהות את השלחופה הזאת?" אז החילזון ענה לו: "לא, הכל קרה כ"כ מהר".
מהי שלחופה? הסבר ע"י בדיחה: חילזון אחד נכנס לתחנת משטרה ואומר לשוטר בקבלה: "הלכתי ברחוב ופתאום קפצה עלי שלחופה ופיצצה אותי ממכות" אז השוטר שאל את החילזון: "אתה יכול לזהות את השלחופה הזאת?" אז החילזון ענה לו: "לא, הכל קרה כ"כ מהר".
א א י ל ה New member 27/10/06 #16 רבים שואלים אותי אז המכשיר אבד לה או עבד לה? ואני, מה אני יודעת אני.
E emc2המקורית New member 28/10/06 #31 מצ"ב לעיונכם מצב הדברים של אצבעות שיצאו לטיול. המוצא הישר יבוא עם שכרו יען כי יעלילה ואני לא משלמות על כרטיס וים ונדרס
מצ"ב לעיונכם מצב הדברים של אצבעות שיצאו לטיול. המוצא הישר יבוא עם שכרו יען כי יעלילה ואני לא משלמות על כרטיס וים ונדרס