רבים שואלים אותי

א י ל ה

New member
רבים שואלים אותי

מהי שלחופה? ואני עונה - יאללה, בחייאת, אין לכם מילון בבית?

צאט ניק

New member
רבים שואלים אותי

מהי אסקופה? ולמה תמיד דורסים אותה את המסכנה? ואני אומר-הייתי עונה לכם בכיף אבל איילה המניאקית הלוותה ממני את המילון כדי לבדוק מהי שלחופה ולא החזירה.

רבים שואלים אותי

אם איילה התכוונה לרצועת החוף הצרה שלחופה המזרחי או המערבי או הצפוני או הדרומי של קרואטיה כי הם לא רכשו מנוי למילון ואין להם אפשרות לקרא את ההמשך. חלק קטן יותר שאל אותי אם היא התכוונה לחתונה המתוקשרת שלחופה שלה שהיתה כה קטנה נכנסו רק החתן והכלה ואפילו הרב קידש אותם מבחוץ. רבים שואלים אותי מה ק' משיב להם על השאלות הנוגעות לאסקופה

א י ל ה

New member
רבים שואלים אותי

ההכנת פוזמקאותייך לחורף? ואני אומרת - היי! בלי הורים, יא קאקות! עופו לי מהעיניים ותחזירו לי את המילון מ-ק' הרומני!

רבי ם

איר בעל הנס לא שואל כלל מהי אלֻנטית. זה אומר "שלי היא" וזה משיב "שלי היא". לקח הרבי את האלנטית, ניגב בה את בתי שחיו ומאז היא שלו

Pigulim

New member
סליחה, אני מתנצל לבשר

לכל מי שניסה, זה הדבר הכי מצחיק שקראתי כבר הרבה הרבה זמן. קבלנה
2X, ותודה שיצאתן לטייל.

זיוי בת

New member
אתה לא משתכר כמו ג'רי סיינפלד,

או.קיי. לגיטימי. אבל איפה בכל זאת אתה מעדיף לשתות בישראל את הוויסקי שלך?

אם אתה בגילו

פין אז בא אלי.... אצלי כל העולם במה וגם אתה יכול לשחק נ.ז. זה לא חינם....יש לי ליטרת בשר וענין עם וונציה.

אם אני בגילו

פין אז אבוא אלייך אפילו יותר מפעם אחת אבל כדאי שליטרת הבשר תתפזר בצורה סימטרית ושאוכל לשוט אצלך בגונדולה

זיוי בת

New member
אם אתה

בגילה אז יש סיכוי שאני אסרב להגיע אליך הביתה. גם לי יש גבולות. אגב גונדולה, ממי האיטלקים כבשו אותה?

כתבתי: דיר באלק

את לא מאמינה? תפתחי את אלק (בטח בולדווין, אלא מה?) ותיווכחי בעצמך. שומעים את הכבשים עד כאן. והכל בגללך.

זיוי בת

New member
איזה שומעים?

אלק[ס] כנראה חולה אהבה ובגלל זה הכבשים שותקות או כבר יבשו בחצר.

זיוי בת

New member
קלריס

בארץ הפלאות? לא מצליחה לישון בלילה כי קשה לי לחלום בעמידה. יש לך תרופה בשבילי, דוקטור?

צאט ניק

New member
רבים שואלים אותי

ק' אתה רומני? ואני עונה להם-חבראלעך אם תאמינו לכל שטות שיוצאת מהפה של איילה לא תגיעו רחוק. זהו, עכשיו תגידו, מכירים איזו מסעדה טובה בסביבה שמגישה צ'ורבה וממליגה כמו שצריך?

למעלה