רבותי וגברותי

וונקי

New member
רבותי וגברותי

אני גאה להציג בפניכם את המהפכה אז על איזה מהפכה אני מתכוונות ועל מה אני מבלבלת לכם את שכל אוקי אז ככה. אחרי שהמון שהמון זמן רק הייתי טוקע באסה רצינת שאיפלו לחייך לא רצתי מי אתמול אני לא מפסיקה לחייך
וזה בגלל שפגשתי אתמול שתי חברות טובות שלי
אחרי שהמון זמן לא פגשתי אותם ומי אותו רגע אני רק עם חייך על הפנים
. הבאסה נעלמה לה וחזרתי להיות אותו טיפוס שמח שרק מחייך וצחוק כול היום
. איפלו אחרי שלוש שעות מבחן באנגלית לא הפסקתי לחייך ולצחוק על מבחן המעצבן ואורך הזה
. אני מאוד מאוד מקווה שבוע הזה יגמר כמו שיתחיל סתם רצתי לשתף אתכם. תחזקו עצבעות שום דבר לא יהרוס לי את מצב רוח

ידעתי שתחזרי לעצמך מתוקה!

מאוד מאוד מאוד שמחה בשבילך...אל תפסיקי לחייך מתוקה!!! נדבר כבר...ביי מותק, ממני, הדרוש!!!

מור86

New member
../images/Emo20.gif שמחה בשבילך!!!!../images/Emo9.gif

ולעולם אל תפסיקי לחייך ולהרגיש טוב... גם אם לפעמים רע, תמיד תחייכי! ודבר לא יהרוס לך את מצב הרוח! תמשיכי לחייך תמיד!!!!!

sh53

New member
מחזיקה לך אצבעות בידיים וגם ברגליים

מחזיקה אותן כל כך חזק, אפילו שכואב, העיקר שתחייכי כמה שיותר ותהיי שמחה. שמחה לשמוע על השינוי שחל בחייך

וונקי

New member
שינוי לטובה

אחרי שאיזה חדש לא חייכתי ובטח שלא צחקתי מי אתמול אני לא מפסיקה וזה הכול בגלל שתי חברות מדיהות שלי אני מתה אלהם אחת אחת אחרי יותר מי שנה שלא ראתי אותם הייתי ממש אבל ממש צריכה לראות אותם וכנראה זה מה שינה לי את מצב רוח

loving angel

New member
איזה יופי זה ווינקי!!!../images/Emo24.gif

ואל תדאגי אני בטוחה שזה ישאר ככה :)

וונקי

New member
אני מקווה מאוד מקווה

שזה ישאיר ככה ואני ישמח לדבר איתך היום אם זה יצא כי אני עוד הולכת לראות מכושפות ואחרי זה לישון אני עייפה קצת

loving angel

New member
צודקת בהחלט! ../images/Emo20.gif

זה הפורום הכי טוב שיש אין מה לעשות...

למעלה