רבותי-אינני מבין על מה הרעש...

רבותי-אינני מבין על מה הרעש... ../images/Emo24.gif

אז כמה יהודים שנמאס להם קמו ועשו מעשה והרגו שלושה ערבים.. לא יפה,ממש לא יפה.. איך אנחנו נראים..? זועקים יפי הנפש והמושיטים הלחי שניה רק ששכחו קצת,עשרות פיגועי ירי דומים ועשרות קורבנות שוא..שהביא כאן הצד השני האמינו לי-עוד חמישה פיגועים כדוגמת זה ואין טרור פלשתיני.. מרק.

אור ירח

New member
יש לך טעות מרק

חוץ מזה שאני מגנה בחריפות יתרה פעולות תגמול מעין אלו של קומץ יהודים מטורפים ומוטרפים, הרי שמעשים אלו רק מגבירים ביתר שאת את המוטיבציה של ארגוני הטרור הפלשתינים לבצע פיגועים נגד ישראלים. לדעתי, על כוחות הביטחון שלנו לעשות הכל, באמת הכל, כדי לסכל מעשים בלתי אחראיים אלו של מספר אנשים משולי המחנה אשר עלולים להמיט אסון על כולנו יהודים וערבים כאחד.

שרוף

New member
שוב פעם אתה מוכה...... ירח?

שוב פעם אתה מילל? ומה אתה אומר? ואני מצטט: "הרי שמעשים אלו רק מגבירים ביתר שאת את המוטיבציה של ארגוני הטרור הפלשתינים לבצע פיגועים נגד ישראלים." אפשר לחשוב שבלי הפיגועים הנגדיים אין להם לטירוריסטים מוטיבציה לחסל אותנו. להיפך יש להגביר את הטירור נגד הטירור ובאישור הממשלה. צבא מסודר מעולם ולכל אורך ההיסטוריה לא ניצח גרילה. צה"ל צריך לעשות את העבודה שלו קרי חיסול מחבלים שמירה על גבולות המדינה והקניית בטחון ככל האפשר והוא עושה זאת בהתאם למיגבלות המוטלות עליו טוב טוב. אפילו הגורו שלך שמעון פרס אמר שהמלחמה היא מלחמת העם הפלשתיני בעם היהודי. אם כך אני רוצה פייר פייט.

אור ירח

New member
בסדר שרוף אבל

פעולות תגמול נגד הפלשתינים בין אם מדובר במפגעים עצמם (חיסולים וכו...) ובין אם מדובר בכלל האוכלוסיה הפלשתינית (סגר, כתר וכל דבר אחר העולה על דעתך) צריך להיעשות אך ורק על ידי כוחות הביטחון שלנו המוסמכים, ולא על ידי אף אזרח פרטי הלוקח את החוק לידיו. זה כל מה שאני רוצה לטעון פה.

שרוף

New member
מי שמך לקבוע קביעות שכאלה?

בעיקרון הקביעה שאתה קובע היא נכונה במדינה ששומרת על האזרחים שלה, בממסד דמוקרטי ויציב אכן צריך לשמור על החוק. אבל ממסד שעוקר למעלה מ30000 תושבים מאדמתם מביתם(תושבי דרום לבנון) ועושה את הפשע הנורא ביותר כלפי אותם שותפים לגורל (טירוריסטים) שלנו ומפיץ אותם לכל עבר,בממסד שמפקיר את חייליו למוות ולא מחלץ אותם (קבר יוסף) (רון ארד וארבעת החטופים),ממסד שמאפשר לטירוריסטים להשתולל בכבישים ולרצוח יהודים (יש´ע ובתוך הקו הירוק), ממסד שמייבש גינות וגורם למחסור במים,ממסד שהמועמד לראשות הממשלה עושה תפנית של 180 מעלות ומחרבן על הבוחרים שלו יום לאחר הבחירות,ממסד שמייצר עניים בסיטונות למעלה ממיליון וחצי אזרחים החיים מתחת לקו העוני,ממסד שמאפשר למפלגות סקטור כדוגמת שס לחלוב את קופת המדינה ולתת אפס 0 השתתפות בחיזוקה של המדינה, ממסד שמאפשר לאזרחים להניף דיגלי אוייב בתוך המדינה, ממסד שכזה הוא הוא הגורם הישיר למה שאנו חוזים היום התארגנות של יחידים או קבוצות לקחת את החוק לידיים. זה מתחיל בשטחים אבל זה לא יגמר בשטחים זה ימשיך לתוך החברה שלנו לתוך החיים האזרחיים שלנו. כשאדם מרגיש שהבית שלו בסכנה הוא יעשה הכל כדי לשמור עליו. אין אמת אחרת.אני מאשים את הממסד שלנו שלאורך למעלה משלושים שנה הסתאב והושחט ואת התוצאות אנו רואים היום.

אז אמרת...

במשך חודשים ארוכים לא נעשתה פעולת עונשין בידי אזרחים אפילו הופתעתי מזה.. ומה קרה ? מיום ליון-רע יותר.. אז אמרת.. ואני-לא מגנה.. לא תומך בכל פה אבל-מבין גם מבין לנפשם של אנשים שקצה נפשם בטיפשות ובנחמדות.. מרק.

אבו-דני

New member
אלוני יש כאן שני מתחזים לשרוף ומרק

שרוצים להציגם כשני כסילים אנא מחק את שני הזיופים כי זיופים כידוע לך אינם חוקיים שלך האבו...ממחלקת זיגל משטרת ישראל

התחלת להתמחות בלדבר שטויות ? ../images/Emo2.gif

לא מתאים לך יא-אבו.. אתה הרי יודע-שערבים מעריצים כח.. אז לדבר "בשפתם"-זה הכח.. לא יעזור-חמישה כאילו ונגמרה האינתיפאדה.. מרק.

אבו-דני

New member
מה לעשות יא מרקי שמוח חזק מכוח ../images/Emo38.gif

שאל את דוד שאל את בנו שלמה הם ישמחו לתת לך את תורתם רק שאל יא איבני אולי אפילו שאל את אחד האנשים המבריקים ביותר בפוליטיקה הישראלית מאז ומעולם............בנימין נתניהו...רק שאל יא איבני שאל

hreuven2

New member
זו לא פעולת עונשין

זו פעולת הרתעה של ציבור שהוזנח על ידי ממשלת השמאל בראשות אריק

שרוף

New member
מוכה ......... אנשים משולי המחנה

כך אתה מכנה אותם. האמת היא שאתה אפילו לא חושך אתה משהו הרבה יותר אפל רע ושחור מן החושך. איך ועל סמך מה, ומי שמך לקבוע שהאנשים האלו הם משולי המחנה? כמו בחינוך 10% מכיתה שלמה של נערים נערות שצריכים יותר עזרה ותשומת לב בלימודים והמערכת מסווגת אותם כנחשלים לא מספיק מתאימים ושמה להם חותמת דפוק לכל החיים. זה מה שאתה עושה מוזן עיי תעמולת השמאל ומנהיגתו הזה אבה גלאון כבר קבעת שהם משולי המחנה. הנקודה החשובה היא שאתה לא חייב להסכים עם המעשה שלהם ואפילו לגנותו אבל חסוך מאיתנו את הצביעות שלך והאדנות שלך ואל תקבע להם חותמת "שולי המחנה" אתה כותב וכותב וכותב וכל הזמן מפיל את עצמך בפח שאתה מציב לפניך.

אור ירח

New member
ומה אתה רוצה שרוף?

שאגיד שכל המתנחלים הם כמו אותם יהודים אשר ירו אל עבר רכב פלשתיני ורצחו בדם קר משפחה שלמה עם תינוקם??? אם אעשה זאת, תטען אז שאני יוצר סטיגמה לציבור שלם בגלל מספר אנשים מקירבו אשר לוקחים את החוק לידיים (אני מקוה רק שכובש לא יעיר לי שרצח פלשתינים אינו סתם "לקיחת החוק לידיים") ומבצעים פעולות נקם פרטיות נגד אנשים מתוך אוכלוסיית האויב. לא ככה שרוף?

סיון55

New member
לא יודעת אם אתה צודק

בס"ד לא יודעת אם אתה צודק בכך שעוד פיגוע אחד כזה לא יהיו פיגועים יותר ולדעתי יש לחשוב על דרך אחרת ממני עולה חדשה מזה 8 חודשים בארץ תומכת ליכוד מאז ומתמיד

לא אמרתי שאחד יפתור.. ../images/Emo11.gif

כפי שאני מבין את הראש של הערבים אחרי הפעם הראשונה,השניה והשלישית יהיה נסיון מצידם-לגמול.. בפעם הרביעית..יהססו בפעם החמישית-יחדלו סופית.. מרק.

noe

New member
ההנחה לפיה רק היורים נתונים למחלוקת

היא קצת פיקטיבית, ועושה עבודה קלה לאלה שנוח להם. אבל אסור להתעלם מהמציאות: חוקים בינלאומיים, במיוחד כאלה הנוגעים בפשעי מלחמה הם מעל ומעבר לחוק מדינתי, כך הכריעו בתי הדין הבינלאומיים מאז משפטי נירנברג, ועד לפינושה ובקרוב מילושוביץ. התנחלויות הן פשע מלחמה. מתנחלים הםפושעי מלחמה. הם פושעים מהסוג הגרוע ביותר, מאלו שמשתמשים בנשותיהם זקניהם וילדיהם הרכים ככלי לביצוע פעולות כיבוש ופשע. אז נכון. היום עוד לא עוצרים מתנחלים וקציני צה"ל ברחבי העולם ומסגירים אותם לבית הדין הבינלאומי. אם נמשיך ככה, לא רחוק היום בו זה כן יקרה. לא לעד נוכל לטבוח, להרעיב, להשחית בתים, ולרדות באוכלוסיה אחרת מבלי שיקומו עלינו. כמו שקמו על סאדאם, קאדאפי, מילושוביץ, ומנהיגי רואנדה - גם תורנו יגיע. אף אחד לא יוכל אז לומר לא ידעתי. כשיתחילו לעצור קציני צה"ל ומתנחלים ולהסגירם למשפט בינלאומי. אז אלה שירו יקבלו גזר דין חמור יותר, זה נכון, אבל מיישהו שוגה באשליה שכל השאר ינוקו? ירחצו בנקיון כפיהם? תתעוררו.

למעלה