צחקן יקר../images/Emo140.gif
אל תדאג, לא נעלבתי, אני עוקבת אחרי הפורום זמן מה ומכירה את הנפשות הפועלות מפועלן כאן ... ולא היתי משתעשעת ככה אם לא הייתי מכירה את הכללים .....
צחקן יקרשלום לך יקירה!.
ב"ה פה מדברים על הכל, כולם. המושתף הוא- תח"צ יש פה דתיים וחילוניים שמאלנים וימניים מכל דעה, וכמעט מכל גזע צבע ומין.... . יש פה גם את אלונה (לילנד) שגם היא בת, ובל נשכח את טיפ טיפ. זהו. פה יש ככווווווווווולללללללללללללללםםםםםםםם !. פה מדברים על פתרונות להרבה נושאים, ונרוא חבל שבפורום הזה לא מתארחים אנשים חשובים מהממשלה שיכלו לטפל בנושאים. אביתר הוא בדירוג הראשון בנושא רכבות, אחריו חן. בנושא האטובוסים הם מתחרים בינהם אנדי (שנעלם לאונברסיטה) ואביתר. ובקיצור- פה זה נורא נחמד. אין פה העלבות, (בד"כ, פעם ביובל בערך יש מריבה ובסוף משלימים) אבל בסה"כ הפורום מקצועי ומטפל בבעיות המועלאות. יש פה גם צעירים (אני, אטובוסים והטנדר נוסע שמשום מה ברח מפה) ויש כאלה יותר בוגרים. המקום פה נורא מגוון מכיוון שיש פה אנשים מכל מיני מקומות בארץ וגם שניים מחו"ל. פה יש מבזקי רכבות המענינים את החובבים הישראליים. לכל כתבה כמעט באינטרנט הישראלי, יש מקשרים אליה. בד"כ זה הדרומי שכרגע בלי מחשב ולכן לא יכול לתת לינקים וגם יש לנו את עומר לנדאו ואנכוי המביא מאתרים ימניים וסוקר אותם למען כולם. כל הפירוט שנתתי הוא פה פירוט שטחי, וסליחה עם שחכתי לכתוב לגברת הנחמדה משהוא. אה, ושחכתי לומר... אני מכין דגמים להרכבה... ראי גלריה. את יכולה להעתיק את הכתובת של הגלריה מהחתימה שלי ולשים בדפדפן למעלה. וזהוא!... אני מקווה שנתתי פרטים על כולם.... .
אל תדאג, לא נעלבתי, אני עוקבת אחרי הפורום זמן מה ומכירה את הנפשות הפועלות מפועלן כאן ... ולא היתי משתעשעת ככה אם לא הייתי מכירה את הכללים .....