רבותיי שאלה

מצב
הנושא נעול.

פורתא

New member
צחקן יקר../images/Emo140.gif

שלום לך יקירה!.
ב"ה פה מדברים על הכל, כולם. המושתף הוא- תח"צ יש פה דתיים וחילוניים שמאלנים וימניים מכל דעה, וכמעט מכל גזע צבע ומין.... . יש פה גם את אלונה (לילנד) שגם היא בת, ובל נשכח את טיפ טיפ. זהו. פה יש ככווווווווווולללללללללללללללםםםםםםםם !. פה מדברים על פתרונות להרבה נושאים, ונרוא חבל שבפורום הזה לא מתארחים אנשים חשובים מהממשלה שיכלו לטפל בנושאים. אביתר הוא בדירוג הראשון בנושא רכבות, אחריו חן. בנושא האטובוסים הם מתחרים בינהם אנדי (שנעלם לאונברסיטה) ואביתר. ובקיצור- פה זה נורא נחמד. אין פה העלבות, (בד"כ, פעם ביובל בערך יש מריבה ובסוף משלימים) אבל בסה"כ הפורום מקצועי ומטפל בבעיות המועלאות. יש פה גם צעירים (אני, אטובוסים והטנדר נוסע שמשום מה ברח מפה) ויש כאלה יותר בוגרים. המקום פה נורא מגוון מכיוון שיש פה אנשים מכל מיני מקומות בארץ וגם שניים מחו"ל. פה יש מבזקי רכבות המענינים את החובבים הישראליים. לכל כתבה כמעט באינטרנט הישראלי, יש מקשרים אליה. בד"כ זה הדרומי שכרגע בלי מחשב ולכן לא יכול לתת לינקים וגם יש לנו את עומר לנדאו ואנכוי המביא מאתרים ימניים וסוקר אותם למען כולם. כל הפירוט שנתתי הוא פה פירוט שטחי, וסליחה עם שחכתי לכתוב לגברת הנחמדה משהוא. אה, ושחכתי לומר... אני מכין דגמים להרכבה... ראי גלריה. את יכולה להעתיק את הכתובת של הגלריה מהחתימה שלי ולשים בדפדפן למעלה. וזהוא!... אני מקווה שנתתי פרטים על כולם.... .
צחקן יקר

אל תדאג, לא נעלבתי, אני עוקבת אחרי הפורום זמן מה ומכירה את הנפשות הפועלות מפועלן כאן ... ולא היתי משתעשעת ככה אם לא הייתי מכירה את הכללים .....

הנה הפרטים על האנגלי שלנו:

צחקן יקר

אל תדאג, לא נעלבתי, אני עוקבת אחרי הפורום זמן מה ומכירה את הנפשות הפועלות מפועלן כאן ... ולא היתי משתעשעת ככה אם לא הייתי מכירה את הכללים .....
מנהל ארכיון הרכבת מיסטר פול קוטרל הוא אנגלי אמיתי מברמינגהאם והוא נראה כמו הגיטריסט של "סגול-כהה" עם ניחוח של פעם !!! והוא גם חיפאי כמוך כמובן !!! הנה לך ידיד נחמד !! אין לי ספק שבעלך לא יכעס !!! הוא ידיד בריטי אמיתי ומשוגע על דברים ישנים !! פה אני נראה "הורג" לו את הגב במסאז' מקיף !!! ציפי זוגתי רצתה וקיבלה גם !!! צילום: חן מלינג כמובן ! ארכיון אביתר = ארכיון הקטרים, הקרונות, האוטובוסים, התקליטים והדיסקים הגדול בישראל !!! 10CC , ALAN PARSONS PROJECT , הן הלהקות שלי !!! "הדוד" מטורף גם על הלהקות הבאות: TOTO, PROCOL-HARUM ו- SUPERTRAMP

פורתא

New member
עדיין יש חורים אינסופיים בגרביים?:-

מנהל ארכיון הרכבת מיסטר פול קוטרל הוא אנגלי אמיתי מברמינגהאם והוא נראה כמו הגיטריסט של "סגול-כהה" עם ניחוח של פעם !!! והוא גם חיפאי כמוך כמובן !!! הנה לך ידיד נחמד !! אין לי ספק שבעלך לא יכעס !!! הוא ידיד בריטי אמיתי ומשוגע על דברים ישנים !! פה אני נראה "הורג" לו את הגב במסאז' מקיף !!! ציפי זוגתי רצתה וקיבלה גם !!! צילום: חן מלינג כמובן ! ארכיון אביתר = ארכיון הקטרים, הקרונות, האוטובוסים, התקליטים והדיסקים הגדול בישראל !!! 10CC , ALAN PARSONS PROJECT , הן הלהקות שלי !!! "הדוד" מטורף גם על הלהקות הבאות: TOTO, PROCOL-HARUM ו- SUPERTRAMP
עדיין יש חורים אינסופיים בגרביים?:-

shapira meir

New member
לגבי המפות?

..... נראה
לך??
ולידו תמיד כשבקרתי שם היה הצעיר ההוא.... תמיד מחייך ומבין - יותר מכולם..... בחיי .....
לגבי המפות?
מדובר בצילום כל המפות הבריטיות וגרמניות שקשורות לרכבת העמק מהשנים 1916 עד 1949 וכל מפה מצולמת גם קטעים קטעים ולבסוף ישנם שני קבצים אחד של הצילום כמות שהוא וקובץ שני של הצילומים מובהרים. אם כן, אקבל את ההזמנה ואבוא עם התקליטור וצילום של העץ זית/שקד לאבייתר, החומר בדואר אליך, פשוט לא יצאתי עדיין בתפוצת נאטו. לגברת מסרתי הראשונה כיוון שזכרתי לה את הירתמותה הראשונה לסייע בנושא העבודה, ושוב תודה.

או.קיי המפקד שפירא ! זכות קדימה

לגבי המפות?
מדובר בצילום כל המפות הבריטיות וגרמניות שקשורות לרכבת העמק מהשנים 1916 עד 1949 וכל מפה מצולמת גם קטעים קטעים ולבסוף ישנם שני קבצים אחד של הצילום כמות שהוא וקובץ שני של הצילומים מובהרים. אם כן, אקבל את ההזמנה ואבוא עם התקליטור וצילום של העץ זית/שקד לאבייתר, החומר בדואר אליך, פשוט לא יצאתי עדיין בתפוצת נאטו. לגברת מסרתי הראשונה כיוון שזכרתי לה את הירתמותה הראשונה לסייע בנושא העבודה, ושוב תודה.
או.קיי המפקד שפירא ! זכות קדימה
לגב' הנחמדה - פורתא כמובן !!! אולי נשדך אותה עם אלונה וטיפ_טיפ ??? חובה שיהיה כאן יצוג גדול ושויוני לנשים !!!

פורתא

New member
באמת !!!

כן. הנה דוגמית מהתחביב ההוא...
ועל זה דיברת בהודעתך הראשונה...
באמת !!!
אתה צריך לראות סקס בעיר הגדולה, זו סדרת חובה לבלודיניות וגם לברונטיות ולבני זוגן ... הגרביים בסדר, הנעליים !!!! מסרט כחול?!!! אני מאוד מקווה שלא קנית לחוקית כאלה מתנה !!!! ולענין אחר - אולי לנוכחים יש מידע על תכנון התחנות רכבת ההיא? האם היה מודל אחיד? מה המקור? איפה יש כאלה בלבנט?

זו תמונה של האקסית שלי כמובן

באמת !!!
אתה צריך לראות סקס בעיר הגדולה, זו סדרת חובה לבלודיניות וגם לברונטיות ולבני זוגן ... הגרביים בסדר, הנעליים !!!! מסרט כחול?!!! אני מאוד מקווה שלא קנית לחוקית כאלה מתנה !!!! ולענין אחר - אולי לנוכחים יש מידע על תכנון התחנות רכבת ההיא? האם היה מודל אחיד? מה המקור? איפה יש כאלה בלבנט?
גם לה היה אוסף של סנדלים חבל"ז... והנה מתנה נוספת לפורתא... גשר נהריים. מקור: ארכיון הפורום.

פורתא

New member
מישהו צעק עלי לפני שנייה לא להעלות

גם לה היה אוסף של סנדלים חבל"ז... והנה מתנה נוספת לפורתא... גשר נהריים. מקור: ארכיון הפורום.
תמונות ככ קטנות לפורום ... אי אפשר לראות כלום הוא אמר ... כשאתה אומר ארכיון הפורום אתה בטח מתכוון הפעם לאתר YNET?......

לא. אני מתכוון לארכיון שלנו אך התמו

תמונות ככ קטנות לפורום ... אי אפשר לראות כלום הוא אמר ... כשאתה אומר ארכיון הפורום אתה בטח מתכוון הפעם לאתר YNET?......
לא. אני מתכוון לארכיון שלנו אך התמו
התמונה הקטנה לקוחה מידיעות-אחרונות ככל הנראה ולא פלא. הם מתקמצנים על גודל הרזולוציה. אני אהיה שם בקרוב, אעלה על הגשר ואצלם בעצמי במצלמה אנלוגית כמובן !!! אך באנלוגית המקצועית ביותר עלי-אדמות = ניקון F5 האחת והיחידה.

ותמונה רכבתית מחברי דיויד פטלוק

באמת !!!
ותמונה רכבתית מחברי דיויד פטלוק
בניו-יורק המייצגת את הכל ביחד... כפיות זה כמובן כפות... הנהג...אלן פרסונס אהוב ליבנו משנת 1969.

על שאלה זו, תוכל לענות לך סיביל

באמת !!!
על שאלה זו, תוכל לענות לך סיביל
ארליך שאת הטל. שלה העברתי לך במסר. גם פול יידע לענות.

והנה מתנה לפורתא:

צחקן יקר

והנה מתנה לפורתא:
תחנת יפו כמובן. מתוך ארכיון הפורום.

ועוד מתנה לפורתא !!!

צחקן יקר

ועוד מתנה לפורתא !!!
פריקת קרון דו-קומתי באשדוד, 27.01.2004. צילום: איזה דוד אחד7777 מעיר הקודש אלק!!
מה קודש ומה ראש החודש ?

פורתא

New member
זה היתרון של בלונדיניות...

היום אביתר
לחרוזים נעתר. כיף לראות שיש לך מצב רוח טוב
מי שבעיר הקודש נעצר ולשפלה לא עבר יש לו סיבה לחפש סיבות לאהבתו לאוטובוסים קרונות ורכבות וכמובן לבלונידיניות מי שבשפלה את ילדותו בילה מגלה חיבה ואהדה לאוניות דוגיות וסירות ולבלונדיניות מסקנה - אם אין לך עקבים גרבי רשת ושיער בהיר כדאי שלא תגורי בעיר.

זה החרוז יבוא בעינטוז...

מי שבעיר הקודש נעצר ולשפלה לא עבר יש לו סיבה לחפש סיבות לאהבתו לאוטובוסים קרונות ורכבות וכמובן לבלונידיניות מי שבשפלה את ילדותו בילה מגלה חיבה ואהדה לאוניות דוגיות וסירות ולבלונדיניות מסקנה - אם אין לך עקבים גרבי רשת ושיער בהיר כדאי שלא תגורי בעיר.
זה החרוז יבוא בעינטוז...
וגם אם יש מעט ביזבוז נשב , רכבות ואוטובוסים נצלם מגובה העכוז... ואם נרצה לנמל לזוז, נמצא בו קטרי קיטור בפינטוז... נקלף על המזח תפוז ונחשוב על פריקת קטרים בחפוז... לקרון החדש נביא מיזמוז, ויברך אותו הרב מזוז... לא נקלל בבוז ולא נקשיב לזמרת פיירוז... כמה קרונות כבר הגיעו ? מהו האחוז ? אז מה אם אני...ווזווז...

מצב
הנושא נעול.
למעלה