shapira meir
New member
רבותיי שאלה
רבותיי שאלה
מישהו הביא תמונה שמצא בתחנת דרעה והקטר נראה לי דומה מאוד ל-263 יכול להיות?
רבותיי שאלה
כן. זה קטר מס' 259 כמובן !רבותיי שאלה
תודה, מדובר בפורום טיולים בארץכן. זה קטר מס' 259 כמובן !
קטר מס' 259 היה עוד בשימוש בשנת 1979. הועמד בשנת 1983. והנה בשבילך יא מאירק'ה שירות אותו מעניק לך ארכיון אביתר באהבה: פרטים על הדגם כמובן: אך לפני כן גלה לדוד מהר מה מקור התמונה, מה הקישור לאינטרזבנג ומי הצלמוס של זה !!! דנקה-שיין מראש. תפאדאל יא אבוי: היצרן: RICHARD HARTMANN - CHEMNITZ, AG SÄCHSISCHE MASCHINENFABRIK VORMALS - RICHARD HARTMANN - CHEMNITZ, GERMANY מספרי הקטרים: 254 - 265 דגם: קיטור קו-ראשי קוד הקטר ברכבת המנדאט PR: 1H מספר הזמנה: ? אורך קטר: (ללא טנדר) 10.125 מ' אורך טנדר: 8.145/8.13 מ' סה"כ אורך כולל: (ב- PR) 18.98/18.955 מ' רוחב רגיל/כולל: 2.52/2.40 מ' גובה: (כולל ארובה) 3.60 מ' משקל קטר עצמי: 47 טון משקל קטר מוכן לנסיעה: 52.7 טון משקל טנדר עצמי: 19 טון משקל טנדר מוכן לנסיעה: 42.63 טון סידור גלגלים: 2-8-2 לחץ קיטור בדוד: 12 אטמוספירות כוח משיכה ב- 85% לחץ דוד: 24,248/24,200 ליברות כוח-סוס משוער: 970 כו"ס מהירות מירבית: 50 קמ"ש מהירות מקסימלית מותרת:
רגע, הוא היה בארץ? או כל העת בסוריהתודה, מדובר בפורום טיולים בארץ
אני הולך לחקור את הזבון למה לא ציין את המקור, אבל נסלח לו כי לא ידע (יש כאן כמה שעשו בעבר אותה שגיאה.....) ומקווה לחזור עם התוצאות, לדבריו התמונה מראה את הקטר חונה בתחנת דרעה.
בוודאי שהיה כאן. זהו קטר קו העמק !!רגע, הוא היה בארץ? או כל העת בסוריה
אני חייב לדעת מה האתר ! תודה !תודה, מדובר בפורום טיולים בארץ
אני הולך לחקור את הזבון למה לא ציין את המקור, אבל נסלח לו כי לא ידע (יש כאן כמה שעשו בעבר אותה שגיאה.....) ומקווה לחזור עם התוצאות, לדבריו התמונה מראה את הקטר חונה בתחנת דרעה.
כדי לעצבן נתנה עוד תמונהאני חייב לדעת מה האתר ! תודה !
אם לא יתן לנו,תחזור לעבר שלך ותעצור את הדוד ההוא !![]()
וגם את הפנים של הקרוןכדי לעצבן נתנה עוד תמונה
מישהו יכול לזהות את הקרונות האלו?וגם את הפנים של הקרון
הבהרתי שאני מבקש את מקור התמונה
ברזולוציה נמוכה להחריד !! מה קרהכדי לעצבן נתנה עוד תמונה
דודה? אני דודה?ברזולוציה נמוכה להחריד !! מה קרה
לדודה הזאת ? אני תיכף נכנס לפורום ההוא !
אהלן יא בינתי ! אצלינו כולם דודיםדודה? אני דודה?
|בלו![]()
זבון?!!! דודה??? עכשיו שתאכלו את הלב עד שתדברו יפה ובנימוס. זה שאני בלונדינית לא אומר שאני לא יודעת מתי אני רואה קטר ..... או רכבת ..... ולא רק בגרבונים מתחת למיני ומעל לעקבים .....
אז ככה ...אהלן יא בינתי ! אצלינו כולם דודים
ובני דודים !!! WELCOME TO THE HOUSE OF FUN MY SWEET LADY!!! את מוזמנת להישאר איתנו יא חובבת קטרים חדשה !!! פה תוכלי לקבל גם את מספרי המנוע של כל קטר ! ודרך אגב: בת זוגתי היא ברונטית מדהימה עם שיער חלק עד הברכיים ועם עקבים מדהימים !!! יש לה מאות זוגות סנדלי-עקב שכבר כיכבו פה באתר. כל הבית מלא סנדלים שלה ודיסקים שלי !![]()
הכוונה הייתה שנות העשרים כמובן ...אז ככה ...
הקטרים פחות מעניינים אותי בטח לא מספרי המנוע או המספרים הסידוריים שלהם ... אני אוהבת את המפות העתיקות, את מבני התחנות שכבר לא עושים כמותם היום, את הריח של העץ עם האנגלית המצוחצחת שדברו בקרון השינה, את המגבעת שמונחת ברישול, את הנונשלנטיות של שנות השערים, לפני שהכל הסתבך לנו כאן. בלילות אני חולמת שאני עולה בחיפה על הרכבת ויורדת מתחת לענן האדים והעשן בדמשק, הולכת לשתות תה ואח"כ לראות עתיקות ולשוק ..... ומכיוון שחיפוש מידע היא ההתמחות שלי בחיים ובמיוחד מידע הסטורי - אז קל להבין למה התאהבתי בתחנת רכבת הזאת ...
שלחתי לך שני קישורים נוספים בפורוםהכוונה הייתה שנות העשרים כמובן ...
ולאתר שלא תגידו שסתם מתחתי אתכם .... את שאר הפרטים הטכניים עליו כתבתי בפורום טיולים. בכל מקרה - חלק מרצף קישורים על הרכבת החיגאזית שחיפשתי לאחרונה. אם תרצו אשלח לכם עוד.
מהיום, מקומך איתנו כאן דודתי היקרה!אז ככה ...
הקטרים פחות מעניינים אותי בטח לא מספרי המנוע או המספרים הסידוריים שלהם ... אני אוהבת את המפות העתיקות, את מבני התחנות שכבר לא עושים כמותם היום, את הריח של העץ עם האנגלית המצוחצחת שדברו בקרון השינה, את המגבעת שמונחת ברישול, את הנונשלנטיות של שנות השערים, לפני שהכל הסתבך לנו כאן. בלילות אני חולמת שאני עולה בחיפה על הרכבת ויורדת מתחת לענן האדים והעשן בדמשק, הולכת לשתות תה ואח"כ לראות עתיקות ולשוק ..... ומכיוון שחיפוש מידע היא ההתמחות שלי בחיים ובמיוחד מידע הסטורי - אז קל להבין למה התאהבתי בתחנת רכבת הזאת ...
ויש לנו אנגלי אמיתי בשבילך: מנהלמהיום, מקומך איתנו כאן דודתי היקרה!
כאן תמצאי את הריח האנגלי ואת הכל !!
ויש לנו אנגלי אמיתי בשבילך: מנהל
ארכיון הרכבת מיסטר פול קוטרל הוא אנגלי אמיתי מברמינגהאם והוא נראה כמו הגיטריסט של "סגול-כהה" עם ניחוח של פעם !!! והוא גם חיפאי כמוך כמובן !!! הנה לך ידיד נחמד !! אין לי ספק שבעלך לא יכעס !!! הוא ידיד בריטי אמיתי ומשוגע על דברים ישנים !!
נכון. זה חן מלינג !![]()
![]()
מאיפה אתה חושב שאני מבינה משהו בחיג'אזית? ונדמה לי, אם אני לא טועה, שאחד מחברי השיחה כאן הוא אותו צעיר שפעם, לפני הצבא, התנדב במוזיאון וכבר אז הבין יותר מכולם? ......
שלום לך יקירה!.אהלן יא בינתי ! אצלינו כולם דודים
ובני דודים !!! WELCOME TO THE HOUSE OF FUN MY SWEET LADY!!! את מוזמנת להישאר איתנו יא חובבת קטרים חדשה !!! פה תוכלי לקבל גם את מספרי המנוע של כל קטר ! ודרך אגב: בת זוגתי היא ברונטית מדהימה עם שיער חלק עד הברכיים ועם עקבים מדהימים !!! יש לה מאות זוגות סנדלי-עקב שכבר כיכבו פה באתר. כל הבית מלא סנדלים שלה ודיסקים שלי !![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.