../images/Emo13.gif
טוב, אז באמת בדקתי בטאגליין וכאלה וסליחה שלא חשבתי על זה מראש
אבל בעצם שם אי אפשר להגיב כי זה בארכיןו וזה לא הוגן כי אולי יש פרטים חדשים ותיאוריות חדשות? קיצר - אני הי אוהבת את התיאוריה של איימי (הילדה מהמערה) אבל היא נראית לי לא הגיונית - מה הסיכוי שיהיו 2 קוסמים באותו בית יתומים? וחוצמזה שגברת קול אמרה שהם לא חזרו לעצמם אחרי המקרה, ככה ש... זו היתה יכולה להיות האופציה הכי טובה (במיוחד שהיא בת ובטח כולם חושבים שהיא בן, וגם בגלל המערה), אבל זה נראה לי לא הגיוני בגלל הנ"ל. את התיאוריה של ריגולוס אני לא ממש אוהבת, אבל אני נוטה להאמין לה בלית ברירה בגלל התרגומים המקבילים (שאגב, למה לא מתורגם שם באותם אותיות? למה השם שם שונה? זה לא כמו MARVOLO שהפך לואנדרולו בגלל היפוך האותיות, אלא זה סתם שם...) התיאוריה של בוגין היתה יכולה להיות נחמדה אבל אני לא חושבת שזה מתאים לאופי שלו - הוא לא נראה אחד שיסכים להקריב את עצמו בשביל מטרה או אידיאל (שנראים הפוכים לגמרי מהשאיפות שלו). צריך לחפש לזה איזושהי דמות נועזת, אמיצה, בעלת אידיאלים, שמוכנה להקריב את עצמה. דמות חכמה ומבריקה שיכולה לעבור את המכשולים (ואהבתי את הרעיון שהדמות נעזרה בגמדון בית - כך יש לו מישהו שני שלא נכלל בסירה). לדעתי זה כן מישהו שכבר מת, בגלל שהוא כותב שם שהוא יודע שהוא ימות הרבה לפני.. ולדעתי זה מישהו שהשם המלא שלו לא מופיע בספר אלא רק אות אחת - אלאאם כן מדובר בריגולוס שאני אמנם לא אוהבת את התיאוריה הזו אבל בגלל התרגומים.......