ראש בראש!

nothingman1

New member
יש קשר בין הליריקה אבל לא בין

הסגנון של השירים, ככה שזה יותר עניין של העדפה של סיגנון...

הוד11

New member
התכוונתי דווקא לשמות של השירים

נראה לי יותר נחמד ככה לא?

an li shem

New member
יש את לסט קיס ואת סולג'ר אוף לוב..

ממש מזכירים אחד את השני

cold metal ass

New member
לגמרי !

אני כ"כ אוהבת את שני השירים האלה , הם כיפיים כאלה , שכיף לשמוע אותם רק בשביל המצב רוח במיוחד סולדיר אוף לאב , אין שם ליריקיה גאונית שמאחוריה מסתתר איזה שהוא סיפור עמוק מילדותו של אדי ( או שכן ?! ) לחן לא כזה בשמיים , שיר סולידי , רגוע , אחלה שיר .

הוד11

New member
לסט קיס אני חייב להגיד מאכזב

ממש לא אהבתי אותו, למרות כל העניין שהיה סביבו ושהוא מרגש והכל לא אהבתי אותו

cold metal ass

New member
מה ?!?!

זה אחלה שיר , אותי הוא מרגש תמיד. שאני אבין זה קאבר שלהם או מה ? שמעתי איזה מאתיים גירסאות של זה ואני עדיין לא סגורה על זה . כמבון שאף אחת לא טובה כמו של פרל ג'אם , אבל אני לא יודעת אם פרל ג'אם עשו לזה קאבר או שעשו לפרל ג'אם קאבר .

הוד11

New member
קאבר של פרל ג'אם

השיר המקורי הוא משנות השישים אם אני לא טועה שכחתי את שם האמן המבצע. אבל בדומה של מן הו סולד דה וורלד של דיוויד בואי שהפך ללהיט רק אחרי הנאפלאגד של נירוונה, לסט קיס הפך ללהיט גדול באמת רק אחרי הקובר של פרל ג'אם בשנת 1999

cold metal ass

New member
../images/Emo13.gif

לדעתי שני הקאברים הרבה יותר יפים מהמקור שלהם . את המקור של לסט קיס מסתבר ששמעתי והוא נשמע לי כ"כ אממ איך אני אגיד את זה .. לא טוב
והוא גם היה שונה , הוא שר את זה שונה והיה חסר לי הקול של אדי בשיר , ככה קרה לי גם דה מן הו סולד דה וורל של בואי .

nothingman1

New member
עובדה מעניינת בקשר לשיר

פרל ג'אם הרוויחו מהשיר הזה 10 מיליון דולר ותרמו את זה לסיוע לנפגעים במלחמה בקוסובו אין לי מושג איך, זה כתוב בחוברת של lost dogs

הוד11

New member
כן אני יודע

מזכויות השמעה ברדיו וזה היה בתקופה של קוסבו שידרו את זה ברדיו בארה"ב נון סטופ כך שהם עשו מהשיר כמה ג'ובות נאות

REARVIEWMIRROR

למרות שאני בד"כ אעדיף שירים מויטולוג'י על פני האלבומים הקודמים, במקרה של שני השירים האלה, אני לא כל כך משתגעת על בטר מן, למרות שהוא סך הכל שיר יפה ואני אוהבת אותו, אבל הוא לא לדעתי מהכי טובים, יש הרבה יותר טובים ממנו, וריוויומירר אחד האהובים עלי, המילים מאוד יפות, וגם המוזיקה, בכלליות הרבה יותר עושה לי את זה, מבטר מן. אין לי כוח למצוא למצוא חלק אהוב

למעלה