ראש בראש!

Jagged chaos

New member
סתם מסטרדיי נייט לייב. לא קליפ רשמי

היתה אכזבה מהרדיו והמדיה שפרל ג'ם לא הוציאו שום סינגל מ-VS, אז הרדיו בארה"ב החליט בכל מקרה לשדר את הגרסה הזאת. את אותו מקרה הם עשו עם Black, שפרל ג'ם בחיים לא הוציאו את השיר רשמית.

הוד11

New member
נכון

מבחינתי זה הצעד שאני מעריך של פרל ג'אם, אבל בל שהם המשיכו להוציא קליפים אחרי דו ד אבולושן

an li shem

New member
גם בדוטר (בת אם זה לא מובן)

הוא נראה כאילו הוא רוצה למות או משהו כזה משהו קשה עבר אליו באותו ערב..שני הקליפים מאותו ההופעה..

Jagged chaos

New member
שתי השערות-

א- הם שונאים ת'מדיה ולא משתפים איתה פעולה... פעם שהם היו מתראיינים לטלויזיה הם היו שמים מסכות על הפנים...קיצור...זה לא נוח להם כל העניין כנראה. לא קשה לפספס כמה להט יש ללהקה להופיע, וכמה הם פסלים כל פעם שהם בטלויזיה (כמו לדוגמא===>> הביצוע של ג'רמי בטקס ה-MTV) ב- ההופעה הזאת היתה חודש אחרי שקורט קוביין התאבד. בהתחלה היה בין אדי ופרל ג'ם לבין קורט קוביין ונירוונה זלזול הדדי...אבל הבנתי מפה שבסופו של דבר הם "השלימו"... ואיפשהו קראתי שהנרות והאווירת התאבדות שיש שם זה מחווה לאנפלאגד של נירוונה....מן כבוד אחרון....

ved42

New member
קורט אהב את אדי

הוא פשוט חשב שפרל חרה של להקה והוא אמר את זה פעם(קורט)

הוד11

New member
איפה אהב את אדי????

הוא קינא בו ולא העריך אותו בכלל רק לפני מותו הוא התפייס איתו אחרי כמה שנים של לכלוכים הדדים

Jagged chaos

New member
קטע ענק בהופעה של rearview mirror

http://www.youtube.com/watch?v=IP8K26RVlLg&mode=related&search= הם התחילו כבר לנגן את השיר, שניה לפני שהם עושים פזמון ראשון אדי וידר ראה מכות בקהל... איזה ענק זה..
הוא מפסיק באמצע השיר שהלהקה מנגנת הוא אומר: Ok...stop for sec...hey hey...stop for sec הלהקה מפסיקה לנגן... c'mon you guys, what the fuck ...are you fighting for? you're in the middle of rock n roll concert peace & love, right? sorry everybody we're in the front..there couple knuckles over here knuckles = אגרופים.. אחרי הפסקה של כמה שניות הוא חוזר ישר לפזמון

הוד11

New member
מלך ../images/Emo47.gif!!!!!

כל הכבוד לו אין לי מילים אחרות פשוט איש ענק

an li shem

New member
איזה נשמהה הבן אדם הזה

אם אני אי פעם אהיה בהופעה שלהם אני גם אלך מכות!! הכל כדי שאדי יתייחס אליי!!

bazmaster

New member
rearview mirror

שיר מועדף?rearview mirror מדוע?הליריקה הנפלאה...והלחן המדהים שורה נבחרת ממילות השיר: enmity gauged, united by fear forced to endure what i could not forgive חלק אהוב בשיר: כשאדי צועק saw things saw things clearer clearer once you, were in my... rearview mirror... הערה לגבי השיר:פשוט אחד השירים הכי יפים שלהם...

Jagged chaos

New member
השערה שלי -

לא... לא רואה קשר מילולי בין once ו-animal או rearview לבין betterman...

cold metal ass

New member
אממממ ...

סתם הצעה כן ? אולי כדאי שכן יהיה קשר בין שני השירים , אולי בלחן או בליריקה או בסיפור מאחורי השיר , כאלה .. ככה ה"קרב " יהיה מעניין יותר לא?

nothingman1

New member
אני לוקח שני שירים שבהרגשה הכללית

של השיר מזכירים לי אחד את השני ושאני חושב שטובים באותו מידה באיזה שני שירים הלחן/ליריקה דומים אחד לשני? תציעו הצעות לקרב בין שני שירים אם בא לכם ואולי אני אעשה את זה

הוד11

New member
לסט אקזיט - לסט קיס

ראטס- באגס רד מוסקיטו- איבן פלווו או לחלופין- איבן פלוו- גיבן טו פליי בטרמן- נותינגמן או לחלופין נותינג מן - מן אוף דה אאור אלייב- וורלד וויד סוייסיד או לחלופין אלייב- לייף וויסטד WMA- MFC ג'רמי- בושללוגר פורש- גארדן ויש עוד

למעלה