"ראש בראש" - סיבוב 3!

לימור1977

New member
הבחירה שלי...

א) יעל שחר. ב) הראל מויאל, גלית חי. ג) 1) סשה גרישקוב. 2) חגית נדרי. 3) ציפי משהיד. 4) לירון לב. 5) אתי וקנין.

שושה 12

New member
../images/Emo79.gif220ה...

א) אני מצילה את...תופים...: יעל שחר, היא לא הפייבוריטית שלי אבל היא יותר טובה מליטבק. ב) אני מצילה את...תופים...: האחים צנחני, הם כן הפייבוריטים שלי וגלית חי, היא הייתה חמודה מהתחלה. ג) |כתרגרישקוב
נדרי
סקעת
לב
רשף

שלומית16

New member
שליייי:

א. יעל שחר ב.ענת בן-חמו ויוכי עוזרי ג.
סשה
חגית
הראל סקעת
לירון לב
אתי וקנין

adar2010

New member
קשה ...

א. אלון ליטבק ב. שירה חן, הראל מויאל. ג. 1) סשה גרישקוב 2) חגית נדרי 3) הראל סקעת 4) לירון לב 5) מיכל רשף

SivAn1989

New member
הבחירות שלי../images/Emo9.gif

א. יעל שחר ב. ענת בן חמו הראל מויאל ג. 1. סשה גרישקוב 2. שירלי לילו 3. הראל סקעת 4. יאיר ביטון 5. אתי וקנין

עונה../images/Emo13.gif

1. סשה גרישקוב / עדי כהן- סשה 2. שירלי לילו / חגית נדרי- קשהה קשהה שתיהן
3. הראל סקעת / ציפי משהיד- ציפייייי 4. לירון לב / יאיר ביטון- לירון 5. אתי וקנין / מיכל רשף- מיכלל

D X

New member
חפיף, קטן עלי עדיין.

מהסיבוב הראשון אני מציל את: יעל שחר. מהסיבוב השני אני מציל את 1. הצנחנים. 2. גלית חי. בסיבוב השלישי אני עם: 1. סשה גרישקוב. 2. שירלי לילו. 3. הראל סקעת. 4. לירון לב. 5. אתי וקנין. יאללה.

zulu2000

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

א. אלון ליטבק! רק לא יעל שחר!!!!!!
ב.
הראל מויאל
ענת בן חמו
ג.
סשה גרישקוב
שירלי לילו
ציפי משהיד
לירון לב (לא כלכך משנה לי)
מיכלוש

נטלישו

New member
אני החלטתי...

א. אלון ליטבק
ב. שירה חן הראל מויאל ג. סשה גרישקוב שירלי לילו ציפי משהיד לירון לב מיכל רשף

גל1234

New member
אני

1) יעל שחר 2) יוכי עוזרי והראל מויאל 3) א) עדי כהן 2 חגית נדרי 3) הראל סקעת 4) לירון לב 5 מיכל רשף

שלומית16

New member
אפשר לדעת למה אתם מעדיפים את

שירלילו מאשר חגית המקסימה? ואין קשר ליופי כי שניהם יפות(ברור שחגית יותר) !אבל לדעתי חגית שרה יותר יפה!

ani88

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo36.gif../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif

אלון ליטבק נשאר בגלגל ההצלה הראשון להחזיר את: שירה חן
וענת בן חמו
1. סשה גרישקוב
/ עדי כהן
2. שירלי לילו
/ חגית נדרי
3. הראל סקעת
/ ציפי משהיד
4. לירון לב / יאיר ביטון
5. אתי וקנין
/ מיכל רשף

../images/Emo26.gif הבחירות שלי

חג שבועות שמח
יעל שחר
ענת בן חמו והראל מויאל ראש בראש
עדי כהן
חגית נדרי
ציפי משהיד
לירון לב
אתי וקנין

Wiinie The Pooh

New member
אני...

א. אלון ליטבק ב. האחים צנחני והראל מויאל ג. 1. סשה גרישקוב 2. שירלי לילו 3. מה זה?! טוב, אחרי התלבטות ארוכה וקשה...
ציפי משהיד 4. לירון לב 5. אתי וקנין

e l i n o r i

New member
אני...........

א.התיקו: אני מחזירה את אלון ליטבק. ב. האחים צנחני וגלית חי. סיבוב שלישי: 1. סשה 2. חגית נדרי 3. ציפי משהיד 4. לירון לב 5. קשה.......... מיכל רשף

YoungJew Playa

New member
"לכו להצביע....." ../images/Emo6.gif

קבלו את הבחירות שלי... א. מי נשאר בגלגל ההצלה הראשון ? (בחרו אחד מהשניים) - יעל שחר / אלון ליטבק - אלון ליטבק! ב. ניפיתם מועמדים מהסיבוב הקודם ועכשיו אתם יכולים להחזיר 2 מהם. בחרו 2 מתוך ה-8 שברצונכם להחזיר למשחק! - האחים צנחני - שירה חן - ענת בן-חמו - יוכי עוזרי - הראל מויאל - שחר ישי - גילי קחלון - גלית חי. בוחר להציל את שירה חן והאחים צנחני. ג. סיבוב "ראש בראש" מספר 3 יוצא לדרך! בחרו אחד מתוך השניים : 1. סשה גרישקוב / עדי כהן - סשההה! 2. שירלי לילו / חגית נדרי - חגית נדרי.. 3. הראל סקעת / ציפי משהיד - אחרי התלבטות - ציפי משהיד!!!! (אין עליה) 4. לירון לב / יאיר ביטון - לירון לב 5. אתי וקנין / מיכל רשף - מיכל רשף

Flendy

New member
הממ

אלוןליטבק ענת בן חמו המעולה והמתוקה ויוכי עוזרי סשה שירלילו הראל ס לירון לב מיכל רשף

למעלה