א) אני מצילה את...תופים...: יעל שחר, היא לא הפייבוריטית שלי אבל היא יותר טובה מליטבק. ב) אני מצילה את...תופים...: האחים צנחני, הם כן הפייבוריטים שלי וגלית חי, היא הייתה חמודה מהתחלה. ג) |כתרגרישקוב
מהסיבוב הראשון אני מציל את: יעל שחר. מהסיבוב השני אני מציל את 1. הצנחנים. 2. גלית חי. בסיבוב השלישי אני עם: 1. סשה גרישקוב. 2. שירלי לילו. 3. הראל סקעת. 4. לירון לב. 5. אתי וקנין. יאללה.
קבלו את הבחירות שלי... א. מי נשאר בגלגל ההצלה הראשון ? (בחרו אחד מהשניים) - יעל שחר / אלון ליטבק - אלון ליטבק! ב. ניפיתם מועמדים מהסיבוב הקודם ועכשיו אתם יכולים להחזיר 2 מהם. בחרו 2 מתוך ה-8 שברצונכם להחזיר למשחק! - האחים צנחני - שירה חן - ענת בן-חמו - יוכי עוזרי - הראל מויאל - שחר ישי - גילי קחלון - גלית חי. בוחר להציל את שירה חן והאחים צנחני. ג. סיבוב "ראש בראש" מספר 3 יוצא לדרך! בחרו אחד מתוך השניים : 1. סשה גרישקוב / עדי כהן - סשההה! 2. שירלי לילו / חגית נדרי - חגית נדרי.. 3. הראל סקעת / ציפי משהיד - אחרי התלבטות - ציפי משהיד!!!! (אין עליה) 4. לירון לב / יאיר ביטון - לירון לב 5. אתי וקנין / מיכל רשף - מיכל רשף