"ראש בראש" - סיבוב 3!

average11

New member
"ראש בראש" - סיבוב 3!

המשחק ממשיך! המועמדים הצטמצמו! וגם בסיבוב הזה יהיו גלגלי הצלה. המועמדים שהועפו לתמיד בסיבוב הקודם הם : מיכל וולטנר, שירי אלקבץ, חנה גור, אוריאל שאלתיאל, שמעון טפטה, יעל פנדריך, מיקה שדה וג'קי טולדו. בסיבוב הקודם הייתם צריכים להציל 2 מועמדים בגלגל ההצלה מתוך 10. המועמדת הראשונה שאתם בחרתם להציל היא :
מיכל רשף על המועמד השני היה תיקו! התחרות היא בין :
יעל שחר
אלון ליטבק אז בחרו עכשיו :
א. מי נשאר בגלגל ההצלה הראשון ? (בחרו אחד מהשניים) - יעל שחר / אלון ליטבק
ב. ניפיתם מועמדים מהסיבוב הקודם ועכשיו אתם יכולים להחזיר 2 מהם. בחרו 2 מתוך ה-8 שברצונכם להחזיר למשחק! - האחים צנחני - שירה חן - ענת בן-חמו - יוכי עוזרי - הראל מויאל - שחר ישי - גילי קחלון - גלית חי
ג. סיבוב "ראש בראש" מספר 3 יוצא לדרך! בחרו אחד מתוך השניים : 1. סשה גרישקוב / עדי כהן 2. שירלי לילו / חגית נדרי 3. הראל סקעת / ציפי משהיד 4. לירון לב / יאיר ביטון 5. אתי וקנין / מיכל רשף

perrinat

New member
קשה, קשה....../images/Emo103.gif

א. מי נשאר בגלגל ההצלה הראשון ? (בחרו אחד מהשניים) יעל שחר ב. ניפיתם מועמדים מהסיבוב הקודם ועכשיו אתם יכולים להחזיר 2 מהם. בחרו 2 מתוך ה-8 שברצונכם להחזיר למשחק! - ענת בן-חמו - הראל מויאל ג. סיבוב "ראש בראש" מספר 3 יוצא לדרך! בחרו אחד מתוך השניים : 1. סשה גרישקוב 2. שירלי לילו 3. הראל סקעת 4. לירון לב 5. אתי וקנין

y a ® d e n a

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo174.gif

א. יעל שחר ב. הראל מויאל
והאחים צנחני ג.
עדי כהן
שירלי לילו
ציפי משהיד
לירון לב
אתי ועקנין

Mr Snufkin

New member
ממש נהיה קשה..... ../images/Emo2.gif

א. את מי להחזיר בגלגל ההצלה הראשון- יעל שחר! ב. את מי להחזיר הפעם? - ענת בן חמו והראל מויאל. ג. סיבוב ראש בראש - עכשיו פה הדילמות: 1. סשה גרישקוב
2. חגית נדרי
3. ציפי משהיד
4. לירון לב
5. אתי וקנין

Mr Snufkin

New member
ועכשיו שאלה....

איך בדיוק אתה קובע את מי להציב מול מי בסיבוב ראש בראש שלך?? אני ממש לא מאמין שאתה עושה הגרלה... העניין זה שלך אין רייטינג לדאוג לגביו כמו להפקה של כוכב נולד... אז למה אתה קובע להציב את ציפי מול סקעת??? הרי הצבה של ציפי מול לירון אתי וקנין עדי כהן וכל אחד אחר חוץ מסקעת וסשה היה מבטיח את עלייתה הלאה... אבל פה??? בקרב כזה - אין לדעת מי יהיו התוצאות... האם הבחירות שלך מכוונות?? כדי להפיל את ציפי - אני מריח קונספירציה!!

average11

New member
תשובה

ובכן כך, קודם כל אני רוצה שתהיה תחרות (זוהי מהות המשחק) חוץ מזה אני דואג לשים את כל המתמודדים לאחר שעפו לגלגל הצלה, כך שלכולם יש אופציה לחזור וחוץ מזה, המשחק עוד לא נגמר ועוד תראה שאין שום קונספירציות ואני אעשה תחרות קשה באובייקטיביות... :)

aYaLoLy

New member
מי

א.אני מחזירה את אלון
ב. מחזירה את יוכי עדי כהן שירלילו ציפי לירון אתי

איך לעזאזל הראל מויאל עף ../images/Emo35.gif

א. יעל שחר ב. הראל מויאל ו... ענת חחח ג. 1. עדי כהן 2.שירלי לילו 3. הראל סקעת 4. יאיר ביטון סתם!!!!!!! ברור שלירון לב!!!
5. אתי וקנין המלכה אלוהים ישמור! כמה גלגלי הצלה!!!!!

NeTuSh2

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

א יעל
ב שירה חן והאחים
ג 1 סשה 2 שירלי 3 הראל 4 לירון 5 מיכל

NeTuSh2

New member
אנשים!!!!! ../images/Emo12.gif

ברור שמיכל עולה על אתייייי.. השתגעתם??

שלומית16

New member
זה בכלל לא ברור שמיכל רשף עולה על

אתי וקנין!ולא רק שזה לא ברור זה גם לא נכון כי לאתי וקנין יש קול ייחודי שלא דומה לאף אחת אחרת מכוכב נולד אני ממש אהבתי את הקול שלה ומגיע לה להיות בחצי הגמר אני רק מקווה שיעשו בחירה טובה ולא ייבחרו את הראל מויאל או את חנה גור במקום

Blink Park 41

New member
שלי...

אלון ליטבק - שירה חן - גלית חי 1. סשה גרישקוב 2. חגית נדרי 3. ציפי משהיד 4. לירון לב 5. מיכל רשף

למעלה