../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוקיי, אני
עודד: עוד ואדים דירדל דחליל XDDDDDDD קובי: קקי ופיפי ביחד יושבים D: אילן: אני יכול להשכיב נמר נתן:נערה תפסה נקניקייה [XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD] גרי: גם רוני ירוקה רוני: רוסו ומשה נהנו יחדיו [רוסו. רוסו. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD] אלונה: אני לא ורד נעלם ברוח ימית: יש מים ירוקים תחתיי ברכה: בתוך ראשי כלב הומו
מר לטין: מי רוצה לאכול טימין ירוק נפלא? רובי: רמבו ואני בתיכון יחדיו נג'י: נאכל גיגית ירוקה XD פרדי: פולני רחב דימם ירקות אדי: אדום דווקא יפה צדי: צימאון דומה יותר מרסל: מי רוצה סמבוסק לפנים?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קורע המבורגר: היום משכתי בדיחה ואמרתי-רוצה גם ראש?XDDDDDDDDDDDDD פימו: פרה יפה מאוד ומקסימה מה: משה הטחול XD למה: לאן משה הטחול פצפצים: פורום ציפיות פשוט צימצמם ים מדברים פורום: פיל וחמור רוצים ורדים מהממים מפגש: מטומטם! פגשתי גם שור D: עילג: עומר יכול לשגע גמלים [אייזנהוורנXD] שירותים: שלום ילדים! רוצים ויברטור תומך? יופי, מצוין! ועידה: ומה עם יוסי? דווקא הוא? עז: הפיג'מות: היום פרה יכולה גזר מושלם ותנין קפה קר-סול: קקי פשוט הורס! קומו רגע-סתובבו ותלכו לישון. המסך הלבן: היום ממש סגריר כלבים! הדבר לא ברור נורא. סיידקיק: סתמו ילדים ירוקים! דווקא קופים יאכלו קקי צרבת: ציפור רחבה בולסת תפריטים