ראשי תיבות

ראשי תיבות../images/Emo176.gif

כל מילה יכולה לסמל ראשי תיבות של אינסוף אפשרויות. למשל, מה זה איל"ן? אנחנו ילידים לא נורמלים. עכשיו תורכם להמציא ראשי תיבות לכל מילה:
עודד:
קובי:
אילן:
נתן:
גרי:
רוני:
אלונה:
ימית:
ברכה:
מר לטין:
רובי:
נג'י:
פרדי:
אדי:
צדי:
מרסל:
המבורגר:
פימו:
מה:
למה:
פצפצים:
פורום:
מפגש:
עילג:
שירותים:
ועידה:
עז:
הפיג'מות:
קפה קר-סול:
המסך הלבן:
סיידקיק:
צרבת: http://213.8.106.62/on/mo/ בואו נראה עד כמה אתם עילגים. נראה אתכם מגיעים עד הסוף

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif קצת הרבה הייתי אומרר . . . ../images/Emo178.gif

עודד: עומר ודידי לדצח ! [רק אנשים מצוננים יכולים לומר את זהה !!!!] קובי: קופיקו וביבי יוצאים אילן: אני יודע למה נרצחת !!!!! נתן: נווווו תן ! נבלה ! גרי: גלידה רוצה ים רוני: רק וילון נוכל ים [?!?!?!?!??!!] אלונה: אני לא וילון ! 'ני הכל ! ימית: ים מצליח- ים תיקח ! ברכה: בלי רוק כלום הכל מר לטין: מה רצית ?!?! לא טומטום !!!!! ים נימצא ! רובי: דיי נג'י: אין פרדי: לי אדי: כוח צדי: יותררררררררר מרסל: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המבורגר: פימו: מה: למה: פצפצים: פורום: מפגש: עילג: שירותים: ועידה: עז: הפיג'מות: קפה קר-סול: המסך הלבן: סיידקיק: צרבת:

3yuval3

New member
רק כי משעמם והרגע קמתי ../images/Emo9.gif

עודד:
עוד וירוס דרס דחליל קובי:
קושי ובעיות באים יומיום אילן:
אין יותר לאמות נחמדות נתן:
נכשל תכסיס נוסף גרי:
גוש ריר יפה רוני:
רוני ואלעד נישאו יחד אלונה:
אלונה לטין וברכה נכנסו הביתה ימית:
ילד מציק? ילד תרביץ. ברכה:
בכלל רציתי כוכב השירשלנו מר לטין:
מה רציתי להגיד? טוב יופי נגמר. רובי:
רציתי וביקשתי בוקר יפה נג'י:
נפלה ג'ירפה ישישה. פרדי:
פתאום רובי דפק יללה אדי:
אוייייי דדייייי יפהשלי צדי:
צרחתי- דון! ידידייה! מרסל:
מרסל רוצה סל לפיקניק המשך בקרוב

../images/Emo3.gifטוב אז גם אני../images/Emo176.gif

עודד:
עוד וילון, דבר דפוק
קובי:
קודם וירוס בודק יומן
אילן:
אוי, יש לי נמק
נתן:
נייס תמנון, נהרדה
גרי:
גוש! רכבת יפה
רוני:
רסק וילונות נהדר. יפה
אלונה:
אני לא ונציה, נהההה
ימית:
יש מילניום, יש תקרה
ברכה:
בור רדוד כמו הים
מר לטין:
מה רע, לא טוב יין נוחר?
רובי:
רשת וילונות בורדו. יאי!
נג'י:
נו, גם יוסי!
פרדי:
פלפל רוצה דבק ידיים
אדי:
אני דובר יידיש
צדי:
צדי דובר יידיש
מרסל:
מי רוצה סורבה לימון?
המבורגר:
היי, מה בלעתי וריסקתי (ב)גרוני? רררר
פימו:
פלאפונים ידועים: מוטי ונוטי
מה:
מצאתי הר
למה:
לא מצאתי הר
פצפצים:
פתאום צץ פתח צר. יודע מה?
פורום:
פלאים ורוחות ומנש
מפגש:
מתי פגשתי גמל שלמה?
עילג:
עדיין יש לי גרעפס
שירותים:
שארון יודעת רק ותוב. יש מים?
ועידה:
וירוס עקץ יד, דם הלך
עז:
עוד זונה
הפיג'מות:
היפופוטם פירק ידיים. גם מימי ותמי4.
קפה קר-סול:
קיטי פה. היא קונה רק סמבוסק וללכת
המסך הלבן:
המאוורר סרך השרוכים. לפתע בא נגר
סיידקיק:
סופי, יש ירקות דוסים. קיקי יודע קוריאנית!
צרבת:
צדי רק בונה תקרה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Yu vi

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

עודד: עילגות ודביליות דיי דורשים קובי: קדימה ואדים, בוא ילד ! אילן: אני יודעת למה נרדמת נתן: נתן נותן [נתנתיXD] גרי: ג-יפית רולז, יאאאאאאאאאא רוני: רציתי וילון נחמד, יאאאאאאא אלונה: אני לא ואדים, נכון הארי[פוטר!!!!!!!!!!!!!!]? ימית: יש מעל ירושלים תמונה ברכה: בית רחצה, כולם היו מר לטין: מי רוצה ללטף ילד נחמד? רובי: ראיתי וילון ביחד יורד נג'י: נכון ג'ינג'ים יפים? פרדי: פרי רחב דיבר יפה אדי: אני דרדס יבש צדי: צלמוס דורש יבלות מרסל: מה רצית סלים לקחת המבורגר: הכי מדהים בצלחת ובכוס, רק גבינה רטובה ! פימו: פשוט יפים, מקפליי ומייכימיקלרומנס !!! מה: מה השעה? למה: לכו מהבית הזה פצפצים: פורום ציפצופים פשוט צפוף יותר מהרגיל פורום: פיל ונמלה ראו וטרינר מועד מפגש: מחנה פורום ג.יפית שולט עילג: עומר יודע להצחיק גורילה שירותים: שישה ילדים רוצים תינוק מסריח ועידה: וילון עומד יפה דוחף הביתה עז: עגבניות זונות הפיג'מות: הפירה ירוק ג'יפה מהליכלוך וזה תותח קפה קר-סול: קוף פרחוני הלך קרוב-רחוק סביב וילון לבן המסך הלבן: הם סוחבים כיבשה, הם לוקחים בננה נחמדה סיידקיק: סירה ירוקה דוחה קירקרה קרוב צרבת: ציפור רקובה בעטה בתחת הודגש באמצעות מדגישומטיק
שעות אני יושבת על זה!!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifרדימה ואדים, בוא ילד!XDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחקת פה כבר שעה XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אעשה עודמעט

dbshachar

New member
אניאניאני :)

עודד: עט ועיפרון דוקרים דרדסים קובי: קלמר ומחברת בונים ילקוט אילן: אני יכול לשחות נר נתן: נו תפסיק נרקיס גרי: גדוד רוני י'חזיר רוני: רוצים ורוצות נרקיס יפה? אלונה: אין לי וידוי נכון הר ימית: יש מים יש תה ברכה: ברוך רוצה כלב הוט-דוג מר לטין: מי רוצה לקבל טונה יא מטונפים! רובי: רק ויש ברז ירוק נג'י: נ'י גאון יפה פרדי: פנומה.. רדיו.. דיסק ישן? אדי: אני דביל יורק צדי: צופר דופק ינשופים מרסל: מי רוצה סל לסופר? המבורגר: הר מזיק בבריאות וגם רפת גורמת רעשים פימו: פנומנלי יפת מוכן ומזומן מה: מה הה? למה: לאן מיכה הלך? פצפצים: פרפר צפון פרפר צפון ירקון מדוזה פורום: פתאום והלכת רוצים ושת מיוחדת? מפגש: מרק פטריות גנוב שלשום עילג: עיפה יש לי גפרור? שירותים: שניים ירדנו ראינו והשתנו תהינו יש משתנה? ועידה: ובכל עת יוכל דבור הולך עז: עטלף זוחל הפיג'מות: הי! פיצצו ירקונים גם מחר וגם תפוח! קפה קר-סול: קוסקוס פיתה הו קיפוד רטוב סמיך וגם לך המסך הלבן: הפלוצים מאתמול סובבו כלבים הוט-דוגים לאט בין ניצוצות סיידקיק: סעמק יאללה יא דפוקים קומו יא קפקזים צרבת: צצה רקפת בין תשתיות זה מעייף O:

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

עילג: עיפה יש לי גפרור? עם ע' ?!?!??!?!?!?!?! עיפה ?!?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ofer976

New member
אני אנסה

עודד: עוד ועוד דפוקים דבילים קובי: קוביות ושתיה בכוס יקרה זה הכי טוב שיצא לי

למעלה