ראשון 18.9

יס יו אר.

סתם.
אם ככה אתה נהנה מהדמויות למה לא? הלוואי שהיה לי כוח לנסות הרבה דמויות
אני תמיד עם דמות אחת כי אני לא אוהבת לשחק בדמויות שאני לא מכירה, מאז ומתמיד היו לי קוסמי קרח ולזה אני רגילה. אבל אני צריכה להתחיל לבדוק כיוונים אחרים

btekx

New member
מקודם שפתחתי אקדחון

והגעתי אותו לרמה 16X, (כולו לפני ביג באנג!) היחיד שאני לא מרוצה ממנו זה שיש לו יותר מ5K HP בלבד ושמעתי שמכונאי מגיע למייפל יפני, נורא רציתי לפתוח אותו ופחדתי שזה יצא גרוע, אז שאלתי איך משתפר את HP ועוד ועוד.... מאז ביג באנג (לפי דיוק חלק ה3) עד כעת יש לי מכונאי עם 11HP, (או 16K אם אשתמש בHB) ואני מאוהב בזה עד שמיים! מה שכתבת זה מזכיר את הרגשה האכזבתי נורא שעשיתי עם אקדחון, והלוואי שאתקן אותו ואשחק עם אקדחון ומכונאי גם וגם...

הכי חשוב שאתה נהנה עכשיו עם המכונאי!!../images/Emo8.gif

אני מכירה הרבה אנשים שפרשו מהמכונאי אחרי הפאטצ' של הכאוס כי החלישו אותם, ככה שיפה שאתה נצמד לדמות הזו! ובהצלחה עם הפיראט השני, אולי יום אחד תוכל לתקן את הHP שלו

btekx

New member
אל תזכיר את הסיוט בפאץ הכאוס,

זה היה יומיים הסיוט ואפילו התלבטתי לזרוק אותו וכמובן שהייתי בדיכאון, שהשקעתי המון כסף שלי על דמות ולא רוצה שוב לאבד אותו כמו שאבדתי את האקדחון... אחרי יומיים ששחקתי בזה, התייאשתי... אני לא יכול לנטוש אותו, כי אין דמות אחר שאני אוהב יותר מהמכונאי ועדיין בתקווה יום אחד שמכונאי ישפר בשיפור! יותר HP! יותר סקיל! יותר חיזוק! ואולי יהיה רכיבה משלו!!

המון, המון המון המון. ../images/Emo3.gif

ואם אתה מעוניין אני מוכנה להחליף איתך נעליים...
אני אוהבת את הנעליים שלי, אבל vss יותר שוות...

מ י ל ר

New member
אז יש לי הצעה בשבילך

תביאי לי נעליים 15% אינט וקחי את ה-12% אינט + HASTE

אז יש לי הצעה בשבילך

קח את הנעליים 9%+הייסט שלי+10 מסוס ותיתן לי את ה12%+הייסט.

אדוני, תצחק על הראל מעכשיו!

הוא אמר לי שכפפות 10 אתק שוות 300 מיל, כמעט שקלתי לכתוב 300M במאקרו שלי!

למעלה