ראשון-רביעי

א-ני

אזרחות זה משעמם בטירוף XD
סיימתי ללמוד (עם מריחות זמן פסיכיות) באיזה 8 ולא מאוחר בלילה!
נכנסתי לאתר ההוא של הצ'אט האקראי וניהלתי שיחת חולין נחמדה עם קוריאנית בת 17. היה נחמד. D:
לא חם היום! :0
באפי

אני לא מבינה איך את עושה את זה XD

נמצאת בתקופת בגרויות הכי לחוצה ביקום, מסיימת ללמוד מוקדם, רואה באפי, מורחת את הזמן ומוציאה ציונים מושי-מושלמים כמוך.

כי לימודים אצלי זה לקרוא את החומר פעם אחת

בלי באמת להשקיע. ואיכשהו הולך לי לרוב, לא יודעת איך. XD (רק בביולוגיה אני גם מתרגלת שאלות) ואני גם לא לומדת ממיקודיות - מיקודיות מאריכות את החומר פי 3 בערך מהסיכומים שיש לי במחברות/דפים מהמורות. וזה גם לא שיצא שהייתי צריכה ללמוד באותו יום לשני מקצועות שונים, זה תמיד אחד בכל פעם.

shirlapes

New member
שני/tapuzforum/images/Emo70.gif

/tapuzforum/images/Emo31.gif יש בקורס כמה אנשים שהם ממש אעמות. /tapuzforum/images/Emo6.gif צריכים הסברים מאד מעמיקים על השאלות הכי פשוטות במתמטיקה. ובנוסף, אני כנראה זקנת השבט.

../images/Emo45.gifסיימתי אזרחות!../images/Emo98.gif

והלך טוב בבגרות, היה די קל. D: נראה לי שעניתי ממש טוב על השאלות ולשם שינוי (בניגוד לתנ"ך וספרות כלומר) היה לי המון זמן! סיימתי איזה שעה לפני הזמן אחרי שגם בדקתי הכל שוב, ולא מיהרתי כשעניתי.
מסתבר שיש מסיבת סיום כיתתית או משהו בסגנון ב22.6... שזה בזמן החפיפה בבית הנוער. אני גם ככה מוותרת על יום שלם כדי ללמוד לביולוגיה (כשגם זה לא ישאיר לי זמן ללמוד מספיק, כי אי אפשר ללמוד שבוע שלם מראש - אני לא אזכור פיפס ממה שלמדתי), כך שאני בכל זאת חוזרת הביתה כנראה ב22.6 בערב אבל כדי להיות בזמן לדבר הזה וגם להספיק להתארגן והכל, אני אצטרך לצאת באיזה 4 מהחפיפה ובמקום לפספס יום אחד אני אפספס יום וחצי ואני ממש ממש ממש ממש לא רוצה לעשות את זה. אמא שלי אומרת שהדבר הכיתתי הזה הוא נורא נחמד וחבל לפספס, ואני לא יודעת מה לעשות. אני אדבר עם שולה מחר.
באותו עניין. לפעמים אמא שלי יכולה ממש לחרפן אותי, אני לא מבינה מה הולך איתה. אני מבואסת ומתוסכלת מכל זה ואין לי מושג מה לעשות, והיא - היא פשוט אומרת לי שהחפיפה זה *שטויות* ושחבל להפסיד את הדבר בביה"ס וזה סיום תיכון ובלה בלה בלה. איך היא מעיזה לזלזל ככה? חוץ מזה שזה חשוב לי באופן אישי, אם עושים את זה כנראה שיש סיבה ושזה משמעותי, ובמיוחד בהתחשב בעובדה שמעולם לא הדרכתי ושאני לא קיבוצניקית וכו', כל דבר כזה הוא מאוד חשוב בשבילי. גם אם זה רק להכיר את הילדים ואת האנשים ואת המקום, זה בכל זאת עוד חשיפה לעבודה שאני אעשה ובקיצור החפיפה היא כל דבר חוץ משטויות. אז התעצבנתי וצעקתי את כל זה ואז היא התעצבנה עליי בחזרה כאילו היא הייתה לגמרי בסדר ודיברה לגמרי בהיגיון ואני פסיכית. כן אני יכולה לפעמים להתעצבן בקלות אבל פה אני לא רואה איך היא חושבת שזה בסדר לדבר ככה וכועסת עליי שאני מתרגזת.

מזלטוב על סיום אזרחות! :)

בהצלחה עם הציון בבגרות. (; אני אחזור לאזרחות ביא' בוהו חחח.

theEscapist

New member
מזל טוב (לנו)!../images/Emo98.gif

ובהצלחה עם החפיפה הזו, ועם כל מה שקשור:) אני שמחה שמצאת משהו שכ"כ משמעותי עבורך, זה תמיד סימן טוב:)

המשך :0

שיעור נהיגה חרא, כרגיל. אני עושה טעויות של שיעורים ראשונים וזה ממש מתסכל.
ההורים שלי היו אצל סבא וסבתא אז ירדתי שם אחרי השיעור והיה שם במרכז המסחרי דוכן של סטימצקי אז גיליתי שיש להם מבצע שקונים ספר ומקבלים שניים במתנה :0 ובגלל שכבר היינו שם החלטתי שקונים ספרים
אז אבא שלי מצא שניים אבל גם אני מצאתי שניים אז הוא ויתר על אחד :X אופס :X יש לי רשימה ארוכה מאוד של ספרים שאני רוצה לקרוא אבל היו דברים ספציפיים בדוכן ההוא במבצע ולא היו שם דברים שהכרתי, אז פשוט הסתכלתי וקראתי אחורה-ים של ספרים, ומצאתי שני דברים מעניינים: ביום שהמוסיקה מתה/אופיר טושה גפלה (השם משך אותי ואז התיאור נראה ממש מעניין), ו-כאן יעל וייס, תל אביב/יובל אברמוביץ' (השם של הכותב משך אותי ואז התיאור נראה מגניב
יובל אברמוביץ' ממש חמוד ושנון ומגניב וזה נראה כמו ספר כיפי) אח"כ אכלנו בקפה הלל והיה נחמד כזה.

Brombit

New member
שאלה באיחור ../images/Emo115.gif

אין אחרים שעושים להם חפיפה שצריכים להיעדר בגלל הלימודים? הרי יודעים מה קורה בתקופה הזו...

../images/Emo45.gifורד הוהבת המבורגר מהוד.

סתם היא לא. וזה היה מצחיק רצח. איזה דפוקים אנחנו. ♥
היה ממש סבבה בשיעור האחרון עם קרן. [
]
"המורה אפשר להבריז?" -"כה כבר הדפיסו תעודות לא רושמת" "ביי". אני חמודה שאני שואלת בכלל.
יום שני האחרון להלהלה.
בחרתי לעשות מחוייבות אישית למשך חודשיים-כל יום בחופש הגדול-בספריית בי"ס, כי זה לא לעניין לעזור לעניי העולם כשאני צריכה ללמוד לבגרויות, מצטערת. אז המחוייבות אישית שלי תיגמר עוד לפני כיתה י'. :) אבל, סביר להניח שיהיו לי פחות שעות שאני אוכל ללכת לת"א וזה. נו טוב.
15 ימים עד ההופעה, 94 ימים עד גרמניה. :)

../images/Emo31.gifבכל יום טוב חייב להיות משהו רע.

וזה הכי מעצבן בעולם. היה בסדר, מה להרוס. אין לי כוח להתמודד עם אנשים כאלו, ובכ"ז, זה לא נתון לבחירתי בכלל. אני חייבת. ובא לי למות מזה, באמת.
לא מאמינה לעצמי אפילו בנושא הזה, עצוב. אבל מי יודע.

theEscapist

New member
../images/Emo45.gifאין עוד אזרחות! הוריי!

לנקות מלאאאאאא
לפחות סיימתי, את החלק שלי. עכשיו כל מה שנשאר זה שחברה שלי תסיים לסדר את חפציה ותעשה רצפה.
מתכונת בפיזיקה עוד יומיים
מחר אחה"צ לומדים (עוד) ריקוד להצגת סיום, ואני די רוצה, אבל אני חייבת ללמוד לפיזיקה ואין לי עוד שום זמן אחר. ארגגגגג. אני לא רוצה לפרוש מהריקוד, אבל יש סיכוי שאני אהיה חייבת ><
אוטוטו נגמר השבוע, ונגמרת השנה, ואז כל מה שנשאר לי זה שתי הבגרויות הכי קשות של השנה וזהו!

למעלה