ראפ מסחרי

RiRo

New member
מאוד יפה

חחחח לא קבעתי מה איכותי אבל זה עדיין בא ברמות.. חחחחחח אם אתה שם סלאג´ במערכת ועדיין אומר שג´ה רול הוא מלך העולם האמ סי הכי טוב... חחחחחח אז אין לך מושג במוסיקה שחורה. אין קשר לכמה זמן אני שומע מוסיקה שחורה יש לי ידע בלהקות ובשירים יותר מחצי מהאנשים פה (בסגנון שאני אוהב ואני מדגיש בסגנון שאני אוהב ) אבל באמת סליחה שאני לא חושב שראקים רואה את ג´ה רול ממטר... חחח הצחקת אותי.... חחחחחחח ואתה מגדיר את עצמך כהכי פתוחים ומגוונים? וואלה ? אז אני שם ככה אני מתחיל עם קרס ומעביר לג´יימס בראון מעביר לסייג´ פראנסיס ואז למניו דיבאגו (חולה על התופים) ואז לאריטה פרנקלין ולהיפורגרפלקס וללאבאג´ה . חחחח אף פעם לא אמרתי שאני הכי מבין חח יש כאן אנשים בפורום שכופלים את עצמי בידע וחלק מהאנשים שעזרו לי להבין כמה וכמה דברים בחיים לא אמרתי שאני הכי מבין אבל אני מבין במה שאני אוהב (פאנק וראפ)... בנתיים מי ששומע ג´ה רול בינינו זה אתה... לבנתיים ומחכה לתגובה מטומטמת ממך PZ

2PAC4EVER

New member
תמשיך לחכות

ותמשיך להגיד שאמרתי דברים שלא אמרתי כמה שחצנות נוטפת כאן זה מתחיל להסריח

ראפ מסחרי כנס\י ותקרא\י

ראפ מסחרי-זה ראפ שעושים מתוך האהבה לכסף,עושים אותו כדאי להרוויח. בראפ מסחרי אתה לא עושה מה שאתה חושב אוהב ורצה לעשות אלא מה שהקהל אוהב ורוצה לשמוע. בקייצצצררר ראפפ מסחרי זה ראפ פופי (rap\pop).

Flip Cheezy

New member
לא בהכרח

זה שאתה עושה מיינסטרים זה אומר שאתה לא אוהב לעשות את זה?....בולשיט, בטאחלס - מי לא רוצה להרוויח כסף?

Igeezy

New member
לא. להיות במנייסטרים זה דבר בפני

עצמו, אבל להפוך לעבד של המיינסטרים (ובדרך זו להגיע אליו) זה דבר אחר לחלוטין.

EmGee

New member
ראפ מסחרי

ראפ מסחרי זה ראפ שנעשה כדי להרוויח כסף בניגוד לראפ רגיל שלפי דעתי זאת אומנות ראפ מסחרי זה יותר בכיוון של נגרות

zeusofurim

New member
its all about the money dam dam

לפחות בהתחלה לרוב החבר´ה הללו זה הכל בשביל לצאת מהגטאות ולקבל כסף... והרבה ולצאת מהעולם המסריח שהם חיו בו... גם שהם ממשיכים הם חייבים לשמור על הרווח ולהגדיל אותו כמה שאיפשר כי הם צריכים לקנות לכלב שלהם את הקוויאר ולאישתם את המכונית שהם התחייבו לקנות לה אחרי הדיסק הבא שיצא... אתם מביני, הם עושים מוזיקה שרוב האנשים אוהבים ואני מאמין שהם גם אוהבים את הסיגנון כמו רוב האנשים שאוהבים את סוג המוזיקה הזאת...ומה שהם רוצים עכשיו זה גם :"לגנוב" את אלו שלא ממש אוהבים את סיגנון המוזיקה השחורה ולמכור גם להם את הדיסק החדש שעוד מעט יצא... אני אישית מעדיף את הסיגנון מוזיקה הזאת של ההיפ הופ...ואני לא שומע בכלל מוזיקת אם טי וי וגם לא צופה בערוץ רק בסוף שבוע אמינם כמובן.... אבל אני עדיין מעדיף חברה כמו JAY Z JA RULE DJ CLUE SNOOP DRE EMINEM IRV GOTTI BEANIE SIGAL וכמותם... ואני לא ממש אוהב חברה כמו SLUG GURU וחברים... קיצר מה זה להתמסחר? בעצם משנים את הקצב והגישה למוזיקה... זהו דברים משתנים רוק זה לא רוק של פעם ראפ זה לא ראפ של פעם מוזקיה קלאסית זאת לא מוזיקה קלאסית של פעם וכו וכו החיים מתקדמים....

D1GanGstA

New member
חלאס עם השטויות

כל ראפר עושה ראפ כדי לעשות כסף ויש הרבה ראפרים שלא מצלחים לפרוץ קדימה

bboy tb

New member
אם זה מה שאתה חושב...

אז כדאי שתתחיל לשמוע דברים אחרים חוץ מנלי,אמינם ודרה... בדחיפות... למזלנו המצב לא כזה גרוע...

אמינם

הוא סתם עושה רוח! הוא ממציא שקרים על אמא שלו, אישתו, חברים, מריה קארי וכו´... הוא צריך איזה כשלון עידוד להבין שהוא צריך לחזור למוטב.

Dre1

New member
נלי אמינם וD.R.E

אחי, אתה צודק בקשר לאמינם ונלי שהתמסחרו משהו פחד... אבל דרה?! דוקטור דרה הגדול ביותר?! הבנאדם המציא את הראפ!!! אתה לא יכול להגיד שדרה התמסחר, ועוד רק בשביל הכסף!, זה בדיוק ההפך מדוקטור דרה המלך! אני לא רואה בנאדם אחד שמגיע לקרסוליים של דרה באיכות השירים והאלבומים ובתרומה לעולם הראפ, אז שים לב למה שאתה אומר...
"It´s Still Dre Day nigga..."​

Ambitionz

New member
"הבנאדם המציא את הראפ!!!"?????

"אני לא רואה בנאדם אחד שמגיע לקרסוליים של דרה באיכות השירים והאלבומים ובתרומה לעולם הראפ"???????????????

Igeezy

New member
צודק-דרה הוא ה-גבר.

נכון שכראפר(פלואו,דליברי,ליריקס ) הוא די\ממש עלוב, אבל כמפיק אין אדם אחד שנוגע לו בקצה הבוהן. כשזה מגיע לפרודקשן דרה הוא אלוהים.

eminem16

New member
על מה אתם מדברים!!!!!

איך אתם יכולים בכלל להיכנס לפורום ולהגיד שאמנים עושה רוח מי אתה בכלל שאלת את אמינם חקרת איך אתה יודע שהוא ממציא שקרים מה אתה הייתה שם אתה פוליגרף מהלך מה? וחברה ד"ר הוא לא רק האבא של הראפ הוא גם האמא הסבא והסבתא אז לפני שאתם נכנסים לפורום ראפ ואומרים שאמינם וד"ר עושים רוח זה כמו שיהודי יכנס לעזה ולא יעשו לא לינ´ץ אני חושב שאנשים צריכים להגיב לכם על זה חזק! או כמו שאמינם אומר: IF you dont like my shit you can suck my dick cuz´ i dont give a fuck if you dont like my shit!

למעלה