ראפרים!

Psycho MC

New member
ראפרים!

מי הראפר שהשפיע על חייכם יותר מכל אחד? יש לי שניים זה Sticky Fingaz ואמינם!!!

asdfgh

New member
שלי...

שב"ק ס´ שבכלל הכניסו אותי לעסק, וייקלף (אם אפשר לקרוא לו ראפר) שהכניס אותי לעסק העולמי...

belistirs

New member
אין

אין מישהו מיוחד ובנאדם 1 לא יכול לשנות לאחר את החיים לפחות ככה אני חושב

ערפדי

New member
עליי

אמ.סי דרקולה .... סתםםםםםם... לדעתי מי ששינה הרבה מהדעות שלי ואני ממש לא צוחק היה קובי הפרסי ... הרבה דעות שהיו לי השתנו בגלל השירים והמסר שלו ... עומד לי החלב !

David Ochayon

New member
סתאם נראה לכם?

שיהיה ברור זה היה בציניות פשוט כשאני מסתכל על זה פעם שניה זה נראה די הגיוני אבל זה לא ככה! בואו נגיד שזה היה גנגסטאז פרדייז

Latent

New member
ללא ספק טופאק

בזכות דווקא השירים הפחות מוכרים שלו כמו: so many tears unconditional love blasphemy brenda´s got a baby krazy keep ya head up ועוד רבים וטובים.

dresta

New member
LATENT

לא ידעת שבשיר blasphemy של 2PAC הוא צוחק על יהודים? תקשיב לפעמים למילים. אם זה מה שהשפיע עליך בחיים, אז המצב גרוע.

Latent

New member
אם אתה מתכוון לשורה:

they say moses split the red sea, i split the blunt and rolled a fat one או לשורה: Niggaz in Jerusalem, waitin for signs God promised, she´s just takin her time, haha אני לא רואה פה איזשהו צחוק על יהודים, ואתה? אני דווקא כן טורח להקשיב למילים של כל שיר שאני שומע, והמשמעות של השיר blasphemy היא התהייה של טופאק במהות האמונה והדת.

לעסק הכניס אותי אמינם אבל

הוא לא השפיע על האישיות שלי... אבל פאק ממש השפיע עלי עם משפטים כמו- Say Money bring bitches,bitches bring lies-one nigga´s gettin´ jealous and MF died ויש עוד הרבה אבל הוא בעיקר... ובזמן האחרון גם Dead Prez משפיעים עלי ממש כי הם פשוט נשמעים כמו איזה פילוסופים...אני אפילו לא יודע איך להסביר אבל דרך השירים שלהם נשמע שהם כל-כך חכמים!!!

RiRo

New member
אממממממממממ

2 להקות ואומן אחד : a tribe called quest lords of the underground ו AFRIKA BAMBAATAA... מהלורד ומטרייב התחלתי להתפתח עד שאבי סטרייק נתן לי שמות של אמ סיס לשמוע (סייג´ פרנסיס. סולה.באק65) ומשם התחלתי להתפתח קצת לכיוון היותר אנדרגראונד... כמה שזה לא מעניין... PZ

Tye Chi

New member
Most def sticky fingaz

סטיקי תותח סייקו אם סי הוא חכם ומביא משפטים שגורמים לך לחשוב ולהבין את החיים בצורה טיפה שונה קיצר הוא תותח!!!!! דרך אגב יש לי את Bacdafucup 2 סטיקי ואוניקס הם השפיעו לי על החיים....

Psycho MC

New member
אני יודע...

...יש לי את הבאקאדפקפ 2 ויש למישהו "Black Trash" זה אלבום סולו של סטיקי פינגאז וזה משהו אדיר אחת היצירות בעולם...

RunNGun

New member
אוקי דוקי

אמינם פאף דאדי וויל סמית´ סאבלימינל שי 360 וקמצוץ טופאק וד"ר דרה אלה הראשיים שהושפעתי מהם אבישי

למעלה