ראפרים!

RiRo

New member
איך אפשר להיות...

...מושפע מאמינם? חחחחחחח תגיד אין לך שום רקע על ווילסמית? אתה יודע שהוא היה אמ סי מדהים פעם לפני שהוא התפרסם וקראו לו וויל סמית.. חפש שירים שהוא עוד היה הFRESH PRINCE עם JAZZY JEFF ואתה תבין בדיוק איך אפשר להיות מושפע מוויל סמית.. ואני אומר חחחחחח איך אתה יכול להיות מושפע מאמינם... וזהו

RunNGun

New member
האמת בתקופה שהוא היה

FRESH PRINCE בקושי נולדתי (אני בן 15) אני דווקא אהבתי אותו בתקופה הממוסחרת שלו, נכון, הוא היה גם שחקן וגם ראפר והוא היה מאתיים פעם באמ טי וי אבל אני אהבתי את הקצב שלו והאמת שעכשיו כשאני ראפר אני די לוקח ממנו דוגמא, לא מבחינת רעיונות לשירים אבל מבחינת זרימה והכל - וויל באמת השפיע עליי. מה גם ששמעתי חומר ישן שלו לפני איזה תקופה שזה הסביר בעצם למה אהבתי אותו באמת. אה ו...מזל טוב עסק שחור!!!! אבישי

Psycho MC

New member
בטח שאפשר...

המחשבות שלי, ההתנהגות שלי, סגנון הלבוש, הדיבור, התייחסות לחיים כל זה הושפע מאמינם ומהמוזיקה שלו!!!

RiRo

New member
חחחחח

אז זה אומר ש: המחשבות שלך דפוקות.. ההתנהגות שלך היא לפוזה בלבד.. סגנון הלבוש שלך זה האיש הלבן והמתלהב (למרות שבתאחלס לאמינם יש יציאות נחמדות אבל הוא עדיין איש לבן מתלהב :) הדיבור שלך כולל הרבה את הביטוי FUCK FUCK BITCH BITCH וההתייחסות לחיים שלך מסריחה לגמרה... עכשיו ככה בן אדם... דבר ראשון... זה שאתה כל כך מנסה להתלבש ולחשוב ולהיות מושפע ממישהו זה ממש לא טוב.. כל אחד צריך לפתח את הדעה והעמדה שלו בקשר למישהו ומה הוא אוהב לא אוהב ולאן הוא רוצה להשתייך בתרבות.. אחי להיות חלק מהתרבות זה לא תמיד להתלבש בבאגיז ולצעוק SHUT THE FUCK UP NIGGA..זה בולשיט אחד גדול.. אני לא מתלבש בשיט כמו ב"גטו" והתייחסות שלי לחיים היא הכי בסיסית בעולם (כמו ההתיחסות של ההיפ הופ ) והמטרה היחידה שלי זה להפיק מהחיים את המקסימום ולהנות כמה שאני יכול-בקיצור היפ הופ, כי זה המטרה של החיים .. חוץ מזה? אתה רוצה להשתייך? תתחיל להיות אתה ולא אמינם.ראפר טוב לומד מהגדולים ושואף מעצמו ולא ההפך ... וככה זה גם בכל תחום בהיפ הופ (כמו ברייק דאנס .. גרפיטי.. ביט בוקסינג ועוד ועוד ועוד) תתחיל להיות אתה ולא אמינם... וסורי.. המוסיקה של אמינם לא כזאת עמוקה (ולא אמורה להיות עמוקה) כדי שתהיה מושפע ממנה.. ואם הושפעת ממנה.. יש לך חתיכת אגו הא? ורק תעשה לי טובה. אל תנסה לתקוף אותי או משהו אין לי כוח לביף מיותר... תהיה אתה PZ

Psycho MC

New member
אני לא מנסה להיות מופשע ממנו...

זה שאני שומע את הראפ שלו זה לא אומר שאני רוצה להיות כמוהו, אני פשוט לומד דברים אבל דברים לא כאלה שהוא שונא את אמא שלו, לא רוצה לראות את אבא שלו בחיים, ומשתמש בקללות חופשי... אישית אני מסכים על כמעט כל דבר שהוא אומר בשירים שלו, גם לי יש את הצד האפל כמו יש לו סלים שיידי, לדיבור שלי התכוונתי שהוא פשוט מראה שהוא תמיד אומר את האמת ולא פוחד מאף אחד להגיד מה שהוא רוצה וחושב, וזה טוב. לגבי הלבוש זה סתם פוזה, כאילו זה סגנון יפה וזה סבבה להיראות כמוהו, ולגבי ההתיחסות לחיים, אני מסכים כמעט עם הכל בשיר "If I Had" ומפה תבינו לבד...

LoonyK

New member
אפילו בשיר עם הבת שלו הוא מקלל!!!

ואתה לוקח ממנו דוגמא????

top dog

New member
חחחחחחחחחחחח

באמת להיות מושפע מוויל סמית זה לעשות כביסה במרץ ולשתוף כלים אחר כך בזמן האזנה למייקל ג´קסון חחחחחחח אבל יש לי שאלה אליך : מתי לקחת את השם psycho? כי לי קוראים psycho עוד לפני שנתיים לפני שהיה לי מחשב בכלל. אתה עושה ראפ? ביי

Latent

New member
אמינם, פאף דדי, אחי איפה אתה חי?

אילו יצירות שלהם בדיוק השפיעו עליך? ואיך בכלל אפשר להגיד אמינם, כאשר הוא בעצמו מעיד שכל מה שהוא עושה זה שערוריות: Now this looks like a job for me So everybody, just follow me Cause we need a little, controversy Cause it feels so empty, without me פותח ת´פה שלו על כל העולם, ואז אומר בראיונות שהוא בעצם לא מתכוון לזה, ושלא יקחו אותו ברצינות.

Jony15

New member
עליי הכלב......

אין מה לעשות מי שהפיע עליי הכי הרבה וזה שמשך אותי לשמוע מוזיקה שחורה היה הראפר סנופ דוגי דוג שאין עליו ולדעתי הראפר הכי טובה שהיה,יש ויהיה!

ק ר ח

New member
לא אומר מי זה....

תנחשו............. סתם....נו מה נראה לכם? אמינם!

Latent

New member
מסכים לגבי KRS - ONE, ליריקס

חזקים יש לו. אולד סקול, נמצא פה מההתחלה, לא מבין איך נלי שהוא נמלה לידו, מעיז בכלל להגיד עליו משהו.

Latent

New member
אני דווקא מאוד אוהב את המוזיקה של

הבונס, אבל אני לא ממש מצליח לקלוט על מה הם מדברים
.

כמו הרבה...

שבק ס´!!!!! ו.... טופאק, דפינאטלי טופאק... אבל כמובן שאמינם וכמה שזה נישמע מוזר מיסי אליוט...

Grandmaster KC

New member
Wu-Tang Clan

תמיד הם הראו לאנשים מה זה היפ הופ אמיתי Alwayes Keepin´ It Real ואיך לא 2pac הראפר הכי טוב שיהיה אי פעם. כל שיר שלו יצירת אמנות R.I.P.

למעלה