אני אומר, את רוצה אז כן. את לא רוצה אז לא. וזהו.
T thebaby New member 5/12/04 #21 אני אומר, את רוצה ../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif אז כן. את לא רוצה אז לא. וזהו.
G Gizmo16 New member 5/12/04 #22 אם אני אגיד לך נניח...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif שאני רוצה ללכת עם חזיה לביצפר. רק עם חזייה. תתן לי את אותה עצה
אם אני אגיד לך נניח...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif שאני רוצה ללכת עם חזיה לביצפר. רק עם חזייה. תתן לי את אותה עצה
T Thestral New member 6/12/04 #41 למה, אתי../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif הזכרונות עולים נהוסטלגיה מבצבצת
T thebaby New member 5/12/04 #29 כן.../images/Emo101.gif רק אזכיר לך להזכר בתוצאות שזה יכול לגרום להן. אם את רוצה, מי אני שאשפוט בכיף . היה נחמד.... אם הבנות בבית ספר שלי היו עושות את זה. למרות שהייתי מבלה הרבה זמן בשירותים :-X
כן.../images/Emo101.gif רק אזכיר לך להזכר בתוצאות שזה יכול לגרום להן. אם את רוצה, מי אני שאשפוט בכיף . היה נחמד.... אם הבנות בבית ספר שלי היו עושות את זה. למרות שהייתי מבלה הרבה זמן בשירותים :-X
כ כבשה מייללת לירח New member 5/12/04 #36 הו, נדב, אתה עוזר כל כך../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif
H HaMsTeR New member 5/12/04 #34 ../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif זה יפה ומאגניב. לא נראה לי כל כך שזה יתאים לך, אבל בדרך כלל זה מתאים לאנשים שממש לא נראה שזה יתאים להם, וסה"כ גם כשגוזרים את הראסטות לא חייבים שתיהיה קרחת... ושיער קצר צומח מהר
../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif זה יפה ומאגניב. לא נראה לי כל כך שזה יתאים לך, אבל בדרך כלל זה מתאים לאנשים שממש לא נראה שזה יתאים להם, וסה"כ גם כשגוזרים את הראסטות לא חייבים שתיהיה קרחת... ושיער קצר צומח מהר