ראסטות - כן/לא?

AGENT SHESH

New member
לא... ../images/Emo5.gif|רישיון|../images/Emo73.gif

מתאים רק לפריקים, לא פריקים מהסוג הגיקי, אלא מהסוג של "אני פריק אני זורם כמו המים!" (אני יודע על מה אני מדבר, מלא מהביצפר שלי הם פריקים כאלו...)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo45.gif

שלא כמו משה מעלי, אני אל מאמינה שראסטות הופך אותך לסוג כזה או כזה של פריקית.(
) חוצמזה שאם עושים את זה טוב ומטפלים בהן זה ממש יפה
מצד שני.. להיפטר מהן צריך קרחת..

AGENT SHESH

New member
לאלא... :X|רישיון|../images/Emo73.gif

לא הבנת אותי, אמרתי שזה מתאים רק לפריקים, לא שזה הופך אותך לפריקית...

Kryptonite

New member
הממממ...../images/Emo168.gif

ראסטות יכולות להיות מאוד יפות או מאוד מכוערות, זה נורא תלוי בבן אדם ואיך הוא מטפל ועושה אותן. אם השאלה אם כדאי לך לעשות - המממ, המממף, אני לא יודע. יש לך שיער נורא מגניב כבר עכשיו, וראסטות יכולות לעשות אותו מגניבer, אבל כל הקטע של להוריד אותן מסובך... אני בכל מקרה, אומר

De-Panther

New member
יש כאלה שזה מתאים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להם השאלה היא אם זה יהיה לך נוח זה דבר שאי אפשר ממש לחפוף... וזה מסריח אחרי כמה זמן ומלוכלך ומציק וכו' וכו' וכו'... אם השיער שלך גם ככה מציק לך וכל זה... נראה לי שרסטות אפילו יותר יציק לך... אני למשל צריך לחפוף כל יום אחרת הראש שלי מתמלא בפצעים או שהוא סתם מגרד... חוצמזה לא נראה לי שזה יתאים לך

painapple

New member
ראסטות זה מגניב../images/Emo13.gif

תלוי למי [לא לי, אני אוהבת את השיער שלי כמו שהוא], אבל זה מגניב. רק חבל על הקרחת שבסוף.

Thestral

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo128.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

מריצעההההה

Jelly Beans

New member
רק אם את מוש בן ארי ../images/Emo60.gif

או חברה בלהקת שוטי הנבואה, או סתם "אוויר, איזה יופי" *מתחילה לעשות תנועות מוזרות באוויר* יש אנשים שזה מתאים להם וזה נחמד יפה ומסודר ^^ ויש כאלה שלא. ואסור לשכוח את הקרחת שבאה אחרי שנמאס לך מזה. מה שמזכיר לי ילד מהשכבה שלי עם שיער ארוך שלא הסתרק איזה שעה, וכל הזיער שלו הפךל לראסטה אחת גדולה. מפחיד
זהו.

Me 4eVer

New member
יכול להיות יפה.../images/Emo13.gif

רסטות ארוכות זה יפה!
גם לא חייבים לעשות קרחת אחרי, אפשר גם לפרק אותם, אצלנו בשכבה מישהו פירק אחרי שלוש שנים! אבל זה די זוועה אחרי זה. :X

Kouryuu

New member
הממ,

מצד אחד יש לך שיער שממש מתאים לך והוא די מאגניב, מצד שני, ראסטות זה סקסי. ^-^ אבל להפטר מהן זה לא משהו נחמד כ"כ.

תודה על התשובות ^^ ../images/Emo29.gif

המ, העניין עם הקרחת זה באמת בעיה. אבל אם אני אעשה את זה, אז אני לא מתכוונת להתחרט כל כך מהר :X בלע -_-

Gizmo16

New member
אווו אווו... יש לי חברה שעשתה../images/Emo28.gif

ראסטות, לא הלך לה, היא ניסתה לפרק (אחרי יום), נהיה לה גוש ענק של שיער והיא הייתה צריכה לגזור את כל השיער מאחורה, כך שאם היא הייתה עושה קוקו היו רואים כזה מלא שערות קצרות מאחורה שלא נכנסות לקוקו
היה מבדר

תלוי בבנאדם.... ../images/Emo57.gif

את אל תעשי. יש לך שיער נחמד
ואני לא רוצה שתהיה לך קרחת. או ראסטות, למעשה. זה מתאים לבנים הרבה יותר.

Gizmo16

New member
בכללי כן...../images/Emo28.gif

בשבילך- לוידעת... בעיקרון ראסטות זה תמיד מגניב אבל יש אנשים שלא מתאים להם
אז... מממ... אני אומרת שתעשי מה שדאני אומרת
יש לה עצות טובות

HuGo Hell

New member
אמ. ../images/Emo1.gif

ראסטות... לא יודע, אני אישית לא אוהב ראסטות. כלומר, אני ממש לא יודע אם יתאים לך. אני חושב שתעשי כמה ואז תראי אם את באמת רוצה בכל השיער. אחרת אם תעשי ואז תחשבי שזה מכוער - יהיה קצת קשה לפרק אותן.

למעלה