ראיתן את זה?

• פותח הנושא h 3
  • פורסם בתאריך

h 3

New member
ראיתן את זה?

אחרי הבוקר שהיה לי היום (אחת בוכה בלי הפסקה, אחת עושה קקי בלי הפסקה, ואחד משקיף על הכל ומשחרר תובנות בסגנון - איכככ... איך את נוגעת לה בטוסיק, אני אף פעם לא אעשה את זה [חכה, כשיהיו לך ילדים נראה...] אשתי תעשה את זה, אני אעשה דברים אחרים. נגיד, אלך לעבודה...
) בכל מקרה, לגמרי מקנאה שאלה שיש להן את הזמן,הרצון והיכולת לייצר את הדברים המהממים האלה, ואת הילדים המתאימים, שבאמת יאכלו את זה (נראה לי הכי מבאס לקבל בצהריים קופסא כזו חזרה בלי שנגעו בה...) במחשבה שניה, אולי זה העסק שאני צריכה לפתוח....
יום משובח לכולנו, H

פישים

New member
הקישור מזעזע, בסוף הצלחתי להיכנס

מוסיפה לך קישור מקומי (בלוג של אילאיל זיו): http://www.tapuz.co.il/blog/net/UserBlog.aspx?FolderName=arochabekofsa&skip=1 בהשראתו ובהשראת קישורים שונים שבו ארגנתי לנו כמה עזרים (קופסאות קטנטנות מעניינות, קיסמים מעניינים, מנג'טים מסיליקון - ואני משתדלת שקופסאות האוכל שאני מכינה להן יהיו מעניינות לעין. לא כל יום, לא כל הזמן - אבל המטפלת החמיאה לי
אפילו קניתי חותכנים לסנדוויץ' (נדיר שמשתמשת). הבעיה היא שבנטו של בוקר הרבה פחות מעניין מבנטו של צהריים- ועם כזה אנחנו לא צריכים להתעסק.

h 3

New member
טוב, לא צריך להזדעזע... מנסה שוב...

ויש גם את הבלוג "לכל ארוחות" שיש בו דברים מקסימים... H

שhira

New member
פישים היכן קנית קיסמים מעניינים

מודה שמאוד יפה לעינים מאוד מלהיב אותי כל פעם שנתקלת בבלוג שלה אבל לדעתי זה מסוג הדברים שיפים אך לא שווים את ההשקעה. אולי בגלל שאצלי אוכלים גם ככה מה שמקבלים (מבקשים) וגם.. בארוחת 10 הן מקבלות כריך וירק ולפעמים שוגי או משהו כזה ובקושי מספיקות לאכול אז.. צלוחיות קטנות ולאכול עם מזלג נראה לי יקח להן חצי שיעור רק לסיים לאכול. ועוד משהו.. איך שמים את התותים והירקות במנג'טים הללו..כלומר איך זה לא מתבלגן בקופסא עצמה? הרי הם לא אוחזים בה יציב עד שמניחים בצד השולחן היא מוכנסת לתיק שמטלטל ומתהפך ונגרר

פישים

New member
אם הקופסא לא גבוהה מדי - לא מתפזר

או קופסא קטנה עם מכסה. אם יוצרים בנטו מספיק צפוף - גם לא אמור להתפזר. תותים אני שמה בתוך מנז'ט (יש לי באדום ובתכלת) - ליד סנדויץ' עטוף במפית נייר ירוקה - יוצא מאד צבעוני. אני משתמשת בקופסאות של לוק אנד לוק. קיסמים - יש לי עם קישוט מנייר (חיות) - מחנויות אפיה. או קיסמי קוקטייל מפלסטיק. מנג'טים - חנויות כלי בית. קופסאות קטנות - חנויות כלי בית. יש לי 2 לבבות, 2 ריבועים ואוטו אחד. יש לי גם קצת קצת הפתעות שקיבלתי מיפן (צריכה השלמות - כמו התבניות שיוצרות צורות מביצים קשות, או המזלגות הקטנים עם הראשים המעניינים. יש לנו קיסמים קצרים עם דובי פנדה).

rnavina

New member
איפה קנית את הקופסאות הקטנות?

את זוכרת באיזו חנות? מנג׳טי לב מסיליקון אדום קניתי בגולף אנד קו.

שhira

New member
אה גם אני קניתי

את המנג'טים ואפינו בהם היום עוגת בננות שיצאה מעולה. ו

פישים

New member
דווקא מנג'טי לב אין לי. הקטנות מקסרולה באבן

גבירול למיטב זכרוני (נדמה לי שיש גם חנות ביהודה המכבי קרוב לאבן גבירול שמחזיקה אותן). אבל יש גם בסופרים לוק&לוק קטנות ובטוחה שיש בשוק בלי סוף הפתעות לצורך הנושא.

אני יכולה להמליץ לה על חנויות

אבל רובן יחסית יקרות סופי - בשוק הפשפשים ובתחנה - קופסאות קטנות וגדולות. הילולה - בקריית שאול - מנג'טים צבעוניים מנייק ופלסטיק, קיסמים מעוצבים דומו - חותכני כריכים. חד פעמית - מזלגונים וקיסמים מנג'טים מסיליקון ניתן למצא בזול במרכולים ובחנויות האפייה המתמחות. יש גם באיקאה. רשת "ביג דיל" יש בבני ברק וברעננה - קופסאות קטנות וגדולות - יש שם המון דברים שמתאימים כי זו רשת שמייבאת מארה"ב, אבל התכולה משתנה מזמן לזמן.

g a g a g a

New member
קישור לא עולה....

אבל אם במקרה אלה קופסאות האוכל היפניות האלה (שכחתי כמובן איך קוראים להן) אז בואי ניכנס לעסקים ביחד

h 3

New member
בדיוק זה...

יאללה, אפשר לדסקס את זה בשישי הבא במפגש...
H

g a g a g a

New member
תרשמי אותי לדיסקוסי בנטו וקרושה...

עכשיו רק נשאר להצליח להגיע כמובן.

h 3

New member
טוב, בקרושה אני לא מבינה כלום...

או בסריגה בכלל, ולמי יש זמן לזה? זה מסוג הדברים שאני דוחה לפנסיה...
ותבואי, יהיה כיף! (לא זוכרת מאיזה אזור את, נדמה לי שקצת צפונית אלי אז אני לא יכולה להציע טרמפ... אבל אם אני טועה אז בכיף
) H

D X 9

New member
גם אני בעניני בנטו

מחכה כבר לשנה"ל שהיבחוש יעלה לגן חובה כדי להכין לו ארוחות בוקר מפנקות בצורות ועיצובים. תוסיפו אותי לתת"פ

g a g a g a

New member
יסקלו אותי באבנים אם אני אשלח לה משהו כזה לגן

פה הכל זרוק ולאחר יד. כשהכנתי ליומולדת עוגה בגביעי גלידה (הכי מהיר שיש...) קראו לי משקיענית וטענו שאני גורמת לכל האימהות להיראות רע...

D X 9

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח

מעניין לי את קצה הציפורן - שיתאמצו...

sharonwe

New member
למי שנוסעת בקרוב - יש באירופה, גם עם חלוקה

פנימית. אני קניתי בבלגיה, עם בקבוק תואם, ואני יודעת שיש גם בהולנד.

למעלה