ראיתן את זה?

• פותח הנושא h 3
  • פורסם בתאריך

hagarrr1

New member
גם אני מקנאה

אני שואלת אותם בערב לפני שינה כ"א מה רוצה בכריך ועם זה אני מתחילה את הבוקר כשהם עוד ישנים, מתפטרת מזה כמה שיותר מהר.

מאורית9

New member
אני באופן אישי מסתכלת על זה בהערצה

אבל אני לא אכין כאלה על הבוקר מה גם שהבן שלי אכלן מאוד קטן אז כריך מספיק לו (בלי פרי או ירק או כל דבר אחר) מה שכן אני מכינה לו פתקים מעוטרים בציורים קטנים או מדבקות וכותבת לו כל מני איחולים "שיהיה לך יום מקסים.." וכאלה.. לפעמים אני כותבת לו בדיחות קצרות או סתם בתאבון..באהבה.. וכיוצ' זה המשהו הקטן שלי- אליו (למרות שאני תמיד חותמת-אמא אבא ונועה..) (אני מכינה "סטוק" של פתקים ופשוט מניחה בקופסה של הכריך כל יום פתק אחר)

בתחילת השנה השקעתי יותר...

את הכריך חתכתי לצורות בעזרת חותכנים יעודיים - לא נראה שאכלה יותר בכלל הצורה או ההשקעה שלי. היום אני מוסיפה לה להפסקת פרי - תותים חתוכים עם מזלגון פלסטיק קטנטן. בעיקר לבנטו שנראה מושקע לא חייבים לפסטל ולעצב - מספיק כלים עם מחיצות ושימוש בחותכנים אפשר לחתוך גבינה צהובה או נקניק פירות יש חטיף בצורת דגיגונים שאפשר להוסיף או קרקרים קטנטנים. אני מאד אוהבת ואין לי בעיה להשקיע - אבל אני לא רואה שהיא מעריכה את זה יותר או אוכלת יותר טוב. מה שכן - ברגע שהיא מגיעה עם בנטו מושקע - זה מושך המון תשומת לב מצד שאר הילדים והגננת ואז - או שהילדים מבקשים שתחלק או שהיא פשוט לא תאכל כלום. גיליתי שאצלי הילדה מעדיפה כריך הכי פשוט ולא מוגנדר.

נושי 14

New member
לא הבנתי

הגננת אומרת לה או שתחלוק או שלא תאכל כלום? או שפשוט כשהיא חולקת לא נשאר לה כלום ?

לא קשור לגננת.

הילדים מתקבצים ותשומת הלב כנראה גורמת לה לאבד תאבון שמראש הוא לא גבוה. אין לה גם שום בעיה לחלוק (היא אוהבת) ולא לאכול בעצמה.

למעלה