ראיתם???

ToryMaster

New member
אני שותקת

כמעט אף אחד סביבי לא יודע את העיסוק שלי במאגיה, וגם פרטים אני מעדיפה לשמור לעצמי, אני פשוט חושבת שזה מעליב למרות שאתם די משכנעים אותי שזה מיותר וחסר טעם

THE gray

New member
כשקראתי...

את ההודעה של אבוני זה נראה ככה- כן.. בדיוק.. בדיוק.. נכון.. אה.. כמוני.. זה מה שניסיתי להגיד בכל השטויות הארוכות שלי...

ebonyW

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

גם אני אותך חמודה

בהנחה שלא נפנה למערכת העיתון

או לשום גורם אחר.. אמונות יתגבשו בנוגע לכישוף,יותר ויותר...לפי מה שאני רואה הכישוף ייתפס כדבר שלילי.המודעות למיסטיקה ומאגיה בפרט גוברת..חשוב שאנשים ידעו מה זה בידוק כישוף,מכיוון שיגיע היום שאחד מאיתנו ירצה לספר לאדם אחר שהוא מכשף...והוא פשוט לא יוכל כי היה רשום בעיתון שמכשף באילת רימה עשרות אנשים,וקילל ילדה בת 5. לא יודע..אם אין תומכים אז אני אנטוש את הרעיון...אבל יחזור אליו ביום מן הימים(רק שלא יהיה מאוחר מדי). חביב הקסם

THE gray

New member
פראנויה...

אז הם נבהלו שאנחנו יודעים יותר מדיי ומחקו

אני נגד כישופי אהבה!!!

כי קודם כל הם לא גורמים לבן אדם להתאהב בך, הם גורמים לו להיות אובססי כלפיך- וזה לא כל כך נעים! כלומר, ממש אבל ממש ממש אובססי- ולא נראה לי שזאת המטרה! אובססי במובן של כל הזמן רק איתך- מצלצל כל שניה, מוכן להתאבד רק בשביל להיות איתך לרגע וכ'ו... זה לא אהבה. וחוץ מזה, אהבה היא אחד הדברים הטבעיים שנותרו לנו, אהבה אמיתית, היא אהבה שלא באה מכישוף. היא פשוט אהבה. וחוץ מזה שזה גורם לאובססיה כבדה ולא לאהבה (אי אפשר לגרום לבנאדם להתאהב בך, או שהוא מאוהב או שלא- אני מאמינה בדרך הטיבעית, ככה זה אמיתי.), כישופים כאלה יכולים לא לצאת בדיוק כמו שרציתם- ובאמת מי ירצה בנאדם אובססי לכל החיים? וחוץ מזה אני נגד זה כי זה כמו כפייה, יודעים מה.. בלי כמו. זאת פשוט כפיה. וזה גם לא כל כך פשוט, לא סתם מדברים ורוקדים וכאלה... צריך להעלות אנרגיה לפתוח מעגל וזה סיפור שלם...

ואני מסכימה איתך...

באמת מסחרו את כל הנושא הזה, וכשאני הולכת לחנות מיסטיקה אני רואה כמה פרחות שלא מבינות כלום מהחיים שלהם קונות כמה שטויות... כיאילו שפסל של פיה מקרמיקה ישנה משהו- סתם פסל לקישוט. שמעתי ברדיו פרסומת לקריאה בטארות דרך הטלפון- מזה אם לא שטות?! וקריאה בטעות באינטרנט וכל החרטה.. אה... אולי בנאדם שיודע לקרוא בקלפים (ולא תוכנת מחשב, עם קלפים לפי סדר מסוים) יקרא לך, או אולי אתה תקרא לעצמך- ככה זה באמת יפעל. כמו כל המדורי אסטרולוגיה האלה בעיתונים- זה ממש שטויות! זאת הכללה נוראית, זה לא נכון בגרוש, וגם בכל עיתון אותו דבר בדיוק הוא שונה לגמרי- כדי שהאסטרולוגיה תהיה שווה משהו ולא תהיה סתם שטויות חסרת כל משמעות- צריך לעשות מפה אסטרולוגית שמותאמת באופן אישי לאותו בנאדם. היום כל חנות שמוכרת פסלים קטנים, ונרות נחשבת חנות מיסטיקה.... וזה מטומטם! פשוט בורות וחוסר מידע, למשל שקנית איזה "קמע" לא אומר שזה לא סתם חתיכת עץ שעלתה לך כסף. ובאמת זה התמסחר- ובשביל רוב האנשים מיסטיקה היא השטויות הממוסחרות האלה שעושים אליהם פרסומות!

gwizard

New member
אני אסביר לך

כאשר אתה פותח בכלפים, אתה משתמש באינטואיציה שלך כדי לבחור את הקלף המתאים. כאשר אלגוריטם בוחר את הקלף בשבילך באופן רנדומלי, זה חארטה ! כאשר מדובר במיסטיקה, מכונה לא יכולה להחליף בן אדם.

אורי רז

New member
זה לא הסבר - זאת השערה בלתי מבוססת

הטענה שכאשר אדם פותח ב'כלפים' פיזיים, האינטואיציה שלו בוחרת עבורו את הקלפים הנכונים היא רק טענה בלתי מוכחת, ולכן אינה יותר מדעתך האישית. הטענה שכאשר 'אלגוריטם' בוחר את הקלף בשבילך באופן רנדומלי זה חארטה אף היא טענה בלתי מוכחת, ולכן אף היא אינה יותר מדעתך האישית. בהעדר הוכחה, או לפחות ביסוס סביר, לטענה שבחירה של קלפים מחבילה מעורבבת איננה אקראית בדיוק כמו אלגוריתם, הטקסט שכתבת הוא רק דיעה או השערה - לא הסבר. "כאשר מדובר במיסטיקה, מכונה לא יכולה להחליף בן אדם." אמרו אותו דבר על טייסים אוטומטיים ומחשבים שמשחקים שחמט, אבל מכונות מסוגלות היום להטיס מטוס מתחילת מסלול ההמראה, לרוחב האוקיינוס, ועד סוף מסלול הנחיתה, ולנצח כמעט כל אדם במשחק שחמט.

למעלה