חחחח יש בזה משהו
ז"א בקטע עם רנדי... הוא באמת תמיד חוזר אחריי בדיחות או דברים שאחרים אומרים. לא בהכרח סיימון, גם פאולה, ראיין והמתמודדים. אני בכל אופן מחבבת אותו... אולי אפילו הכי. בסופו של דבר הוא תמיד אומר את דעתו הכנה, בלי צורך לרכך את הדברים או לפגוע במכוון כדי להצחיק, והוא אומר את הדברים בדרך הייחודית שלו בלי לחפור יותר מדי, ישר ולעניין. למרות שאני יכולה להבין מה יכול לעצבן בסגנון שלו, למרות שאותי זה לא מעצבן ואפילו משעשע. את סיימון בהתחלה תפסתי כזה שאומר את האמת והדעה שלו הכי נחשבת, עכשיו אני נוטה יותר לכיוון של אדם שלמד שככל שממעיטים במתן תגובה חיובית כך כאשר התגובה ניתנת הערך שלה עולה (כך שיש הכי הרבה כבוד לסיימון), ואדם שעשה קריירה מחוסר טקט. טקט יעיל לחברה, אנשים שנוהגים בחוסר טקט אמורים להיפגע ולהפסיק עם זה. סיימון הוא יוצא דופן של הכלל. מה לעשות, יש גם כאלה. פה זה מצליח, ומשעשע ומרתק אנשים. מה יותר חשוב בתכנית ריאליטי? אין לי שום דבר נגד הדרך של פאולה, להיפך, זה דווקא הכרחי שיהיה שם מישהו שיעודד ויתמוך, והיו מקרים רבים שמתמודדים עפו וראיין פנה דווקא אליה כי סיימון ורנדי לא היו מסוגלים לשקר ככה ולהגיד שתהיה להם קריירה. הבעיה שלי היא עם העובדה שהיא מדברת יותר מדי, חוזרת על עצמה ועל המטפורות המוזרות שלה, ובהרבה מקרים גם מדברת בחוסר היגיון או מתנהגת מוזר, כך שהטענות על אלכוהול וסמים מתחילות להישמע הגיוניות. והיא גם מנסה יותר מדי. וסיימון תמיד מנצח אותה וגורם לה להיראות די מטומטמת... צריך מישהי שמסוגלת לעמוד מולו, כמו שראיין עושה. קארה... שוב, לא הייתה מספיק זמן בשביל לדעת בוודאות. ממה שאני הרגשתי, היא הגרסה הכנה יותר והפחות מבולבלת של פאולה. היא באמת מצטערת בשביל אנשים (לא סתם בגמר כשהציגו אותה הראו שהמילה שהיא משתמשת בה הכי הרבה היא "מתוקה") ומנסה לרכך את המכה, אבל עדיין אומרת את האמת. החיסרון שלה הם שהיא לא תמיד יודעת מה היא הולכת לומר אז היא מסתבכת בתוך הדברים של עצמה והולכת לאיבוד. אם היו אומרים לי שהביאו אותה להחליף את פאולה במשבצת 'השופטת הטובה' לא הייתי מתפלאה, אבל אני לא רואה אותה אומרת למתמודד כושל שזו רק ההתחלה. אז אולי פאולה כן הכרחית. הסיכוי היחידי שלה לקחת את המקום של פאולה זה אם הדינמיקה שלה עם סיימון תשתפר. אם היא לא הייתה מאורסת (או נשואה כבר?), הצמדת רומן אפשרי עם סיימון או אולי אפילו ראיין הייתה עוזרת לה מאוד (היא אמרה פעם משהו על זה שראיין חתיך ושהיא הייתה דלוקה עליו...).