ראיתם?

maymayush

New member
אני בהחלט לא אבכה אם פאולה תעזוב.

מצד שני אני גם לא אשמח במיוחד אם קארה תישאר, למרות שלפעמים לוקח זמן להשתלב בתכניות האלו ולמצוא את המקום. בראיונות יש לה פה גדול, היא עלולה להפוך למשעשעת ברגע שהיא תשתחרר קצת ותיצור מערכת יחסים עם הקולגות. הגיע זמנה של פאולה לעזוב. פעם היא נתנה קונטרה לסיימון וזה עבד, היום זה כבר צפוי מדי. קיצר אני בעד סיימון, קארה ורנדי. וזהו. יותר שופטים= פחות זמן לראיונות עם מתחרים ולויכוחים בין השופטים ועם ראיין. אגב כל הדיבורים על החוזים תקפים לעונה 9 או 10? כי כבר התחילו האודישנים, אז זה לא מאוחר מדי להחליף שופטים/מנחה? אני ממש שמחה בשביל ראיין על החוזה החדש... מגיע לו לגמריי. לסיימון זה כמובן ממש יעיל, כי לפוקס היה ברור שברגע שסיימון יגלה שראיין המנחה שמרוויח הכי הרבה הוא יעשה הכל כדי לשבור שיא משלו. 100 מיליון דולר... לפאולה הם לא מסכימים לתת עשירית מזה. לקארה הם בטח לא נותנים עשירית ממה שהם נותנים לראיין... או לרנדי כרגע, שבאמת מעניין אם הוא מקבל יותר או פחות מראיין. אני חייבת להגיד שאני לא רואה את רנדי נאבק על חוזה טוב יותר שנה הבאה, באיומים שהוא יפרוש... זה כ"כ לא מתאים לתדמית שלו באיידול. קיצר סיימון המשתתף בתכנית טלוויזיה שמקבל הכי הרבה, ראיין המנחה הכי רווחי... כיאה לתכנית המצליחה ביותר
פרסום החוזים האלה טוב גם לרשת ולמפיקים, זה רק מחדד את ההצלחה של התכנית.

SHTRUDIDI

New member
למיטב ידיעתי

ותקנו אותי אם אני טועה, האודישנים עוד לא התחילו אל מול השופטים, אלא רק מול ההפקה. מי שעבר את המפיקים וכו' יגיע לראות את השופטים בהמשך. אז כנראה שמדובר בחוזים לעונה 9.

maymayush

New member
לא, מדובר על עונה 10

קודם כל, האודישנים כבר התחילו כמה שבועות אחריי הגמר, זה בטוח... היה בדנוור, בוסטון ועוד מקום לדעתי... השנה הם התחילו מוקדם. דבר שני, ראיין אמר ברדיו בריאיון עם סיימון שהחוזה שלו תקף עד עונה 9 כולל, וסיימון אמר שיכול להיות שבשנה הבאה (עונה 10) ראיין לא יחזור, אבל שהוא מקווה שכן
קיצר כולם חוזרים לעונה 9 בטוח. ל-10 כנראה שגם.

דווקא היא תחסר לי

היא חלק בלתי נפרד מהתוכנית, עם כל המוזריות, חיוביות וההומור שלה. יהיה קשה לדמיין את התוכנית בלעדיה... אני מקווה שזה לא נכון.

l TearDrop l

New member
הנדיבות נפלטת לה מהתחת.

למרות שבגלל מרתון עונה 7 היא בערך השופטת שהכי פחות מעצבנת אותי כרגע, באמת תודה לרנדי "אם אני אחזור על הבדיחה הלא מצחיקה של סיימון בזמן שכולם צוחקים ממנה זה ייראה כאילו גם אני הצחקתי!" ג'קסון על האזכור. וסיימון בכלל צריך למות או משהו. מעניין באיזה שלב כולם יהיו עד כדי כך בלתי נסבלים שאני אתחיל ממש לאהוב את קארה
.

maymayush

New member
חחחח יש בזה משהו

ז"א בקטע עם רנדי... הוא באמת תמיד חוזר אחריי בדיחות או דברים שאחרים אומרים. לא בהכרח סיימון, גם פאולה, ראיין והמתמודדים. אני בכל אופן מחבבת אותו... אולי אפילו הכי. בסופו של דבר הוא תמיד אומר את דעתו הכנה, בלי צורך לרכך את הדברים או לפגוע במכוון כדי להצחיק, והוא אומר את הדברים בדרך הייחודית שלו בלי לחפור יותר מדי, ישר ולעניין. למרות שאני יכולה להבין מה יכול לעצבן בסגנון שלו, למרות שאותי זה לא מעצבן ואפילו משעשע. את סיימון בהתחלה תפסתי כזה שאומר את האמת והדעה שלו הכי נחשבת, עכשיו אני נוטה יותר לכיוון של אדם שלמד שככל שממעיטים במתן תגובה חיובית כך כאשר התגובה ניתנת הערך שלה עולה (כך שיש הכי הרבה כבוד לסיימון), ואדם שעשה קריירה מחוסר טקט. טקט יעיל לחברה, אנשים שנוהגים בחוסר טקט אמורים להיפגע ולהפסיק עם זה. סיימון הוא יוצא דופן של הכלל. מה לעשות, יש גם כאלה. פה זה מצליח, ומשעשע ומרתק אנשים. מה יותר חשוב בתכנית ריאליטי? אין לי שום דבר נגד הדרך של פאולה, להיפך, זה דווקא הכרחי שיהיה שם מישהו שיעודד ויתמוך, והיו מקרים רבים שמתמודדים עפו וראיין פנה דווקא אליה כי סיימון ורנדי לא היו מסוגלים לשקר ככה ולהגיד שתהיה להם קריירה. הבעיה שלי היא עם העובדה שהיא מדברת יותר מדי, חוזרת על עצמה ועל המטפורות המוזרות שלה, ובהרבה מקרים גם מדברת בחוסר היגיון או מתנהגת מוזר, כך שהטענות על אלכוהול וסמים מתחילות להישמע הגיוניות. והיא גם מנסה יותר מדי. וסיימון תמיד מנצח אותה וגורם לה להיראות די מטומטמת... צריך מישהי שמסוגלת לעמוד מולו, כמו שראיין עושה. קארה... שוב, לא הייתה מספיק זמן בשביל לדעת בוודאות. ממה שאני הרגשתי, היא הגרסה הכנה יותר והפחות מבולבלת של פאולה. היא באמת מצטערת בשביל אנשים (לא סתם בגמר כשהציגו אותה הראו שהמילה שהיא משתמשת בה הכי הרבה היא "מתוקה") ומנסה לרכך את המכה, אבל עדיין אומרת את האמת. החיסרון שלה הם שהיא לא תמיד יודעת מה היא הולכת לומר אז היא מסתבכת בתוך הדברים של עצמה והולכת לאיבוד. אם היו אומרים לי שהביאו אותה להחליף את פאולה במשבצת 'השופטת הטובה' לא הייתי מתפלאה, אבל אני לא רואה אותה אומרת למתמודד כושל שזו רק ההתחלה. אז אולי פאולה כן הכרחית. הסיכוי היחידי שלה לקחת את המקום של פאולה זה אם הדינמיקה שלה עם סיימון תשתפר. אם היא לא הייתה מאורסת (או נשואה כבר?), הצמדת רומן אפשרי עם סיימון או אולי אפילו ראיין הייתה עוזרת לה מאוד (היא אמרה פעם משהו על זה שראיין חתיך ושהיא הייתה דלוקה עליו...).

l TearDrop l

New member
בעונה 8 רנדי היה הכי נסבל,

אבל עונה 7 העלתה לי זכרונות שהדחקתי ובאמת שלא זכרתי שהוא עד כדי כך אידיוט! כל מה שהוא עושה שם מהאודישנים זה להעתיק את הדיעה של סיימון, שגם ככה הרבה יותר מדי אנשים תופסים ממנה יותר ממה שהיא. אה ואם הוא יוצא ראשון הוא יתן ביקורת כללית שאין מצב שתסתור את סיימון וגם לא תוציא אותו מטומטם כי אף אחד לא יבין מה הוא בעצם אמר. סיימון הפך משופט שאומר את האמת בפנים לשופט שאומר את האמת כשהיא מתאימה לתוכניות שלו ושל ההפקה. ומילא זה היה יוצא מרושע ושנון לאנשים שמגיע להם ספציפית, אבל כשהוא מסמן אנשים מההתחלה ומגיב להם בלי קשר לביצועים ונכנס בכל השאר זה קצת מאבד מהקטע המבדר והוא פשוט יוצא אידיוט ולביקורת שלו אין משמעות. עם פאולה אני לא יכולה להתמודד בדיוק בגלל מה שאמרת. ונותנים לאלכוהול ולסמים יותר מדי קרדיט בקשר אליה מבחינתי 0_0 הם יכולים להביא שופטת תומכת שלא תעשה מעצמה צחוק בתפקיד הזה [כנ"ל לרנדי שלאמריקאים אכפת מהדיעה שלו בדיוק באותה מידה]. האמת שעד אמצע התוכנית ככה לא היתה לי בעיה ממש עם קארה. היא היחידה שנותנת שם איזשהי ביקורת הגיונית [לכל המתחרים, אז סיימון לא נחשב] וגם לא מורחת מדי כשאין לה מה להגיד מבחינתי. אבל משהו בהתנהגות שלה פשוט מאולץ ובעיקר מגושם, ואם שמים לב לזה כשהיא מוקפת בפאולה, סיימון ורנדי, זה לא מצב טוב. ואם יצרו לה רומן עם ריאן היא מחוקה אצלי לגמרי!

maymayush

New member
בביקורות רנדי דווקא פחות העתיק לדעתי...

אני עכשיו בדיוק השלמתי עונות קודמות, והגעתי למסקנה שרנדי הוא זה שמאזן את הכל... לפי דעתי לדעה שלו יש משמעות מאוד גדולה. סיימון הקשוח, פאולה העדינה. לפי רנדי תמיד אפשר לדעת מה בערך הכיוון בביצועים לא מרהיבים במיוחד או לא גרועים במיוחד... אם הוא אהב אז סיימון מגזים, ואם הוא לא אהב אז פאולה מגזימה. בלעדיו כל העסק לא היה עובד, הוא כמו הדבק במקום מסוים... הוא גם די באמצע מבחינת הקשר עם השופטים האחרים, קרוב לשניהם ובוחר צד לפי מה שנראה לו. כנ"ל לגביי ראיין. ראיין/פאולה נגד סיימון, ורנדי בוחר בכל פעם צד ובעצם מחליט מי "ינצח" ומי ייראה אידיוט. אני ממש מסכימה לגביי סיימון. הוא יכול לנופף מול הצופים בדגל האמת עד מחר, אבל בסופו של דבר הוא יגיד כל דבר אם זה ישרת את המטרות שלו. בעונה האחרונה זה היה ממש בולט, בעיקר בגלל הפשלה בסימון של דני וליל מאוד מוקדם... העונה הזו צריכה להיחשב לעונה הכי גרועה להפקת איידול. הזוכה שהם לא רצו, שזכה מסיבות שהם לא רצו, המתמודדים שהם סימנו התגלו כאכזבות של העונה ולמרות כל הניסיונות לא הייתה להם את ההשפעה שהם רצו על התוצאות (חוץ מברגע שבו לסיימון נשבר מליל והדיחו אותה). למה היא מחוקה אם ייצרו לה רומן עם ראיין?
וזה בטוח לא יקרה, היא מאורסת או כבר נשואה... סתם ציינתי ששמועות לרומן עשו רק טוב לשאר השופטים ולמנחה, עד כדי כך שהמערכות יחסים בינהם הפכו למרכז התכנית, וזו אחת הסיבות העיקריות שמשלמים להם כ"כ הרבה ואי אפשר להחליף אותם סתם ככה, בגלל החורים שייוצרו. זה לא קורה בכל תכניות הריאליטי... כשחושבים על זה היו בעצם שמועות על רומנים של כולם עם כולם (חוץ מרנדי שנשוי). ז"א פאולה-סיימון, סיימון-ראיין, ראיין-פאולה. לא פלא שהם רצו שופטת נוספת, הכל כבר חרוש

l TearDrop l

New member
רנדי נשוי?!

וואט דה..|מדחיקה| האמת שיש בזה משהו, אבל זה נשמע לי יותר הגיוני מבחינת הרעיון כי נראה לי שעל זה תכננו מאשר מבחינת מה שקורה באמת. רנדי כמעט תמיד מגיב לפי מה שהוא חושב שסיימון יגיד וככה הכיוון של התגובות נקבע. הרי אם סיימון נתן תגובה שלילית והם התלהבו עדיין יסיקו מזה שהביצוע היה חרא, אז רנדי בעצם לא קבע כלום כל עוד סיימון לא חושב כמוהו. ואם יוצא שהוא סתר אותו לגמרי הוא יתקן את עצמו אחר כך כשפאולה תפלוט כל מיני מלמולי רקע כדי שזה לא יהיה לגמרי ברור אבל יצא שהם איכשהו חושבים אותו דבר [הוא גם הרבה פעמים מדגיש שהם מסכימים]. זה מ-מ-ש בולט בעונה 7, בעונה 8 יש מצב שהוא וקארה היחידים שלא היו על מיוט אוטומטית אצלי. האמת שאין לי מושג איך סימנו את ליל. מילא דני שגם אני חשבתי שהוא מוכשר באודישנים ושהוא יהיה מהמתמודדים הבולטים יותר, אבל בליל לא היה שום דבר מיוחד [היכולת שלה להחריב שיר של סלין דיון התגלתה מאוחר יותר] ובתור זו שהיתה אמורה להיות דיוות פופ או שיט בסגנון של העונה, היו הרבה יותר מוכשרות ממנה בתחום הזה בעונות אחרות ואותן לא סימנו כי זה אף פעם לא היה ז'אנר נדיר והיתה דיווה בכל עונה. ומבחינתי כריס הציל את העונה מלהיות הכי גרועה מאלה שראיתי באופן כללי, אז מסתדר לי מעולה שהוא דפק את ההפקה ככה
. לפני ביצוע מסויים שלו רציתי להרוג את אדם ומהשאר פשוט התעלמתי פחות או יותר, ולאט לאט הכל נראה פחות ופחות נורא אם מתעלמים מהעובדה שאפילו אני לא רציתי שהוא יזכה
. חוץ מזה ההפקה היתה צריכה את הבעיטה הזאת בתחת כי גם מבחינתה שום דבר לא צריך להיות מובן מאליו [וגם כי הפרצוף של סיימון בגמר היה אדיר]. כי ריאן שלי וקארה גם ככה במעמד מעורער, אז שלא תתגרה באלה שעדיין סובלים אותה
.

maymayush

New member
לא, הוא שלי!../images/Emo6.gif

מסכימה לגמריי לגביי קריס וליל. לפני הגמר הייתי ממש קרועה... שניהם תמיד היו הפייבוריטים שלי, וקריס טיפה יותר, אבל לאדם הגיע יותר ופשוט נראה נכון שהוא יזכה... והסיבה למה הוא הפסיד נוראית.

l TearDrop l

New member
../images/Emo45.gif.

אני לא בטוחה למה הוא הפסיד מבחינת רוב המצביעים אבל הגיע לו לזכות בתור הדבר שייצג את העונה הזאת ויבליט אותה. אבל איך שהתייחסו לכריס בגלל שהוא זכה נראה לי יותר נורא.

LeAnnDylan

Well-known member
רק בקשר לקארה

"הגרסה הכנה והפחות מבולבלת" של פולה זה ממש לא התיאור שלה והיא לא באמת מצטערת בשביל אנשים. הסוויטי שלה לא נאמר בכלל בנחמדות אלא התנשאות ותקני אותי אם אני טועה אבל Honestly, you don't have the chops to sing that song sweetie לא נשמע לי כמו אמירה מצטערת ומלאת חמלה. למעשה אני חושבת שקארה היא סוג של מיקס בין שלושת השופטים, יש לה נכויות דיבור של רנדי, אוטיסטיות של פולה, ושמץ של רשעות מסיימון. אני לא ממש שונאת אותה כפי שמתבקש אבל גם לא ממש הייתי משווה אותה לפולה בגרסה משודרגת 2.0 משהו

maymayush

New member
זה מה שהיא דרשה...

הם הציעו 10 מיליון, היא ביקשה 20. אם היא קיבלה את מה שהיא רוצה זה אומר שבהפקה נכנעו ללחץ של המעריצים להשאיר אותה. אחריי החוזים של סיימון וראיין ברור שכסף לא חסר להם, והם סתם השתמשו במשא ומתן כדי להעיף אותה. אני גם לא מאמינה שהיא סתם מתעקשת על הסכום, המנהלים שלה מודעים למצב. עדיף להם שזה ייראה כאילו נכשל המשא ומתן מאשר שיגידו 'הם לא רצו אותה באיידול אז העיפו אותה'. בכל אופן, ההפקה כנראה התחרטה והחליטה להשאיר אותה. אז זה לא בדיוק "הסכימה", יותר לכיוון של "קיבלה את מה שהיא דרשה"... עכשיו מעצבן אותי שהיא מקבלת יותר מראיין. חחח אני מזדהה איתו הרבה יותר מדי, שזה נעשה מטריד. או שאני סתם מעוצבנת כי זה אומר שיהיו 4 שופטים, וזה סתם דפוק.

כל השופטים היו כל כך בלתי נסבלים בעונה 8

שהייתי מעיפה את כולם בבעיטה אם זה היה אפשרי. לסיימון ופאולה היתה דינמיקה משעשעת, אמנם מביכה מידי פעם, אבל נהניתי ממנה רוב הזמן בעונות הקודמות שראיתי (כלומר 6-7). בעונה 8, לא יודעת אם בגלל קארה או בלי קשר, זה כבר היה רק מביך ומעצבן. וקארה בפני עצמה היתה מביכה ברמות. בין פאולה וקארה - שתיהן גורמות לי להתכווץ במבוכה כשהן מתחילות לדבר. למה לעזאזל כל כך קשה למצוא שופטת סבירה? כזאת שגם יש לה ביקורת עניינית להגיד, וגם מסוגלת להגיד אותה כמו בנאדם נורמלי? אני יודעת שיש תוכניות ריאליטי אחרות שכן מצאו שופטות כאלה. יכול להיות שסיימון בכוונה מושיב לצידו נשים שנשמעות מטומטמות, כדי שיגרמו לו להשמע יותר חכם?

פטל 11

New member
בדיוק ככה ../images/Emo45.gif

אני הגעתי למצב של לעשות מיוט בכל תכנית ופשוט לדלג על השופטים. כולם היו מזעזעים העונה, ביחד ובנפרד. ותהרגו אותי, על מה 20 מיליון דולר?! על מה?! כאילו שיש לה משהו חוץ מאיידול חוץ מליפ סינק בסינגל מוזר ומליין התכשיטים שלה. איייייף
. אני מציעה פאנל חדש שיורכב מג'ים מ- MTV, מייקל סלזק וקריסטין. יש גם עוד בחורה מיוטיוב שעושה סרטי ביקורת לאיידול, וגם היא לא רעה בכלל, שתבוא גם, מ'כפת לי.

למעלה