ראיתם?

jess r

New member
"I think you're a bad person"

SHTRUDIDI

New member
בעייני פאולה חייבת להישאר בתוכנית

היא חלק מהכיף, גם אם ההערות שלה לא ברורות תמיד. אם כבר, אז דווקא קארה היא המיותרת פה פשוט כי הסתדרנו מצוין 7 עונות בלי שופטת נוספת ולא הרגשתי שהיא תרמה כל כך הרבה לפאנל. אולי עונה נוספת תעזור לקארה למצוא את הנישה שלה כשופטת והיא תהפוך למתאימה יותר, אבל זה לא צריך להיות על חשבון פאולה.
על הכתבה

מה אתם סחים?

השופטים הם חלק בלתי נפרד מאמריקן איידול. כל עונה מוחלפים מתמודדים, ורק השופטים נשארים+המנחה. למדנו לאהוב אותם עם המגרעות שלהם והיתרונות שלהם. ופשוט אין אמריקן איידול בלי פאולה\סיימון\רנדי\סיקרסט.

jess r

New member
אין מה לעשות עם הפאנל הזה

אמריקן איידול רדודה מידי בשביל שאנשים באמת מוכשרים ומביני עניין ישבו שם. באפן אישי העדפתי את הפאנל הקודם בלי קארה כי הם עבדו סבבה ביחד. חבל שלא מביאים אנשים מרושעים יותר כי זה היה יכול להיות מעניין, נגיד עיתונאים ומבקרי מוזיקה - הם מתאימים לפאנל כזה. פאולה - שתישאר, אבל, ואני יודעת שאני מסתכנת בלהישמע כמו איזו יפת נפש - לא מגיע לה. זה כניראה יבוא על חשבון אלו שעושים את העבודות הקטנות, ולא על הכיס של המפיקים. ולא מגיע לה. בקיצור כולם שם מושחטים.

Mikey Weiss

New member
מאחר ולא הקשבתי לפאולה בערך מאמצע העונה

הראשונה, היא לא תחסר לי בכלל. שלא תבינו לא נכון, אני כן מחבבת אותה, בניגוד לרנדי שאני רוצה לחנוק רוב הזמן אבל הסכום שהיא מקבלת לעומת מה שהיא תורמת לתכנית הוא מגוחך.

יש צד חיובי ויש שלילי.

מצד אחד אנחנו רגילים לפאולה בכל העונות ולהעיף אותה זה כמו לעשות 2 אנשים ב-'3 בדירה אחת'. משהו שקשה יהיה להתרגל אליו. מצד שני, כמו שנאמר פה, כבר כל השופטים מאוסים ופרט לסיימון הייתי מחליף את כולם.

למעלה