ראיתם TRL?

britney4u

New member
ראיתם TRL?

היום היה תוכנית נורא נחמדה, כמובן בריטני הייתה מקום ראשון (!)... וגם היה מן ספיישל כזה שלקחו ארבע אומנים: ג'סטין, כריסטינה, 50 סנט ובריטני והדביקו תמונות שלהם על חלון והייתה טבלה שבצד אחד הכותרת הייתה "nice" ובאחרת "naughty" (=לא בטוח אם רושמים את זה כך אבל המילה בעברית היא "רע" משהו בסיגנון)... והתקשרו למישהי אחת באקראי ושאלו אותה אם 50 cent הוא נייס או נורטי והיא אמרה "נורטי" אז הוא נכנס לרשימה הרעה... הבנתם? אחרי זה התקשרו לעוד מישהי ושאלו מה דעתה על ג'סטין והיא אמרה נייס (בעעעעעע!) ואז התקשרו למישהו ושאלו אותו מה דעתו על כריסטינה אז הוא אמר "נורטי!!!" בלי לחשוב... וגם המנחים שאלו לפני זה את הקהל מה דעתם על כריסטינה וכולם צעקו "נורטי!!!" (נראה שלא אוהבים אותה באמריקה...) וגם היה סקר ו-93% הצביעו שכריסטינה היא "נורטי"... ואז הגיעה תורה של בריטני ואז המנחים שאלו את הקהל ככה מה דעתם על בריטני... אפשר לומר שהיה חצי שצעקו נייס וחלק נורטי... חצי חצי... ואז התקשרו למישהי ושאלו אותה מה דעתה על בריטני, ואז היא אמרה... "נייס"... ו-51% הצביעו שבריטני היא נייס ו-49% הצביעו שהיא "נורטי"... כך שבסוף יצא שכריסטינה ו50 סנט היו בנורטי וג'סטין ובריטני היו ב"נייס"... בסוף המנחה הכושית הדביקה את שתי התמונות של בריטני וג'סטין זה אל זה כאילו הם מתנשקים... נשפכתי מצחוק... לא משנה, מישהו הבין או ראה את התוכנית ומה דעתו?

i4britney

New member
LOL...ענק

תודה על המידע, זה ברור שאת בריטני יותר אוהבים אין מה לעשות, העובדות מדברות בעד עצמן ואין להתכחש להם בריטני רולז וכריסטינה לא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo11.gif אף מילה רעה על ג'סטין../images/Emo18.gif

אבל הומו זאת לא מילה רעה
הוא פשוט לא כזה...

אוי כמה טיפשות בשני ילדים...

נוטי זה שובב... חחח כמה משעשע! זה כמו שיגידו שבריטני שובבה בגלל סלייב... זה לא ירידה. חחח... לא משנה.
נכון נדב. בריטני רולז וכריסטינה לא, בעעעע.

i4britney

New member
את כזאת מפגרת שאפילו...

טיפול פסיכאטרי לא יעזור לך, אני שונא אותך שירן!

אני מזכירה לכם שמחר..

בשעה 14:00 בערוץ star world יש ספיישל בריטני ספירס. ושידור חוזר בשעה 17:30 ו-20:30

i4britney

New member
זוכר...אל תדאגי!

בכל זאת תודה, איך אפשר לשכוח שיש משהו על האלילה :)

britney4u

New member
אוי לא! מחר יש לי יום הולדת!

אני לא רוצה לפספס את התוכנית הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישהו מוכן להגיד איפה אפשר להוריד אותה, כמתנת יום הולדת? בקצ'ה!!!!!!!!!!!!!!!

i4britney

New member
אז ככה...

בערוץ STAR WORLD בשעה 14:00! אליאור אם היית שם להודעה שלו על היום הולדת שהוא פירסם אתמול היית שם לב שהוא אמר שתיהיה לו יום הולדת בעוד יומיים וזה אומר מחר מאתמול כמובן!

britney4u

New member
וואי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם זה לא היה דרך המחשב וזה היה פנים מול פנים הייתי נותן לך כזאת נשיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה