ראיתם

לא...תקשיבו שנייה

עם הראל ובלי הראל.. הייתי רואה את העצרת.. אני מעריצה את רבין.. מעריצה אותו..!! הוא היה איש גדול וכואב שהוא נרצח.. אבל בתור מעריצה של הראל קשה לי לא לשים לב לביצוע... זה הכל
יצחק רבין- ז"ל- יהי זכרו ברוך

ממש לא...

זה ממש מעליב לבוא לעצרת בשביל הראל סקעת לבוא לדבר כל-כך משמעותי בשביל הראל.. הייתי מתביישת להגיד את זה בכלל..

ayaliar

Well-known member
חבל שאת טורחת להצטדק

הם באו לפה כדי לעורר מהומה, עדיף היה להתעלם מהם. בדיוק כמו שמטפלים בטרולים. את ראית את העצרת מהסיבות שלך והתרגשת ממי שהתרגשת וזו זכותך המלאה. אם סגרת את הטלוויזיה אחרי הביצוע של הראל או המשכת לראות את כל העצרת בדמעות ועם המון כבוד ואהבה ליצחק רבין ז"ל, זו זכותך כך או כך. אף אחד פה לא חייב הסברים לאף אחד ורק טיפש לא מבין את הדברים שכתבתן למעלה. יש אנשים שחושבים שהדרך שלהם היא הדרך היחידה הנכונה.. חבל לבזבז אנרגיה עליהם

yardensachs

New member
__

אף אחד לא בא פה לעורר מהומה, ואי אפשר להתעלם מהתנהגות של אנשים שחיים בבועה ולא רואים מסביב לסינוור הנוראי של כוכב נולד. לא דרשתי הסבר, אני דורש (וכן יש לי את הזכות לדרוש מחברי הפורום להתנהג כמו בני אדם שאכפת להם שהמדינה שלהם במצב קשה מאוד, גם אם הם מתחת לגיל 13) שתחשבו עם עצמכם, על רצח רבין ורצח השלום, ולא התעלם ממנו כשיש דיון שכל כך כל כך כל כך נוגע אליו. אני חוזר בדברי על הראל סקעת, ואני מתנצל בפני "ט ל י 9 9 9" על ההתנשאות.

ayaliar

Well-known member
מי אמר לך שהם התעלמו?

אולי הם בחרו לכתוב בפורום הזה את מה שרלוונטי לגביו אבל כתבו בפורום אחר את הרגשות האחרים שלהם כלפי העצרת ורבין? אולי הם לא ממש יודעים איך לבטא את העצב הזה? אני מפנה אותך לאשכול בנושא שנכתב דווקא בפורום הראל סקעת הרשמי, ממש כאן. פורום שגם הוא עוסק בכוכב נולד שלא נדע, פורום שגם בו יש אנשים שלפי התיאוריה שלך, חיים בבועה. יש פורומים שבמהות שלהם הם במה לכל מה שקשור בנושא הפורום ולכל מה שמסביב לו ויש פורומים, כמו זה, שמתרכזים בעיקר בנושא הפורום. אנשים פה לא מחוברים אחד לשני כמו בפורום הרשמי (הותיק הרבה יותר) ובהתאם לזה, גם הדרך שבה הם חולקים את הרגשות אחד עם השני, שונה. זה נורא קל להכנס לפה ולקרוא לכולם שטחיים ומטופשים כשאתה לא באמת מכיר פה אף אחד. ואם תסתכל קצת בהודעות שהן כתבו, תראה יותר מהתייחסות אחת לעצרת כולה ולא רק להראל.

yardensachs

New member
__

אני בא לפורום הזה וקורא לאנשים לקלוט שרבין מת בגלל דעותיו והראל סקעת מרחף על כנפי הזוהר, שזה בסדר(לגבי הראל) אין לי מה לומר בפורום השני, כי יש אמירה מסויימת. וגם בפורום שמהות היא זמרים צריכה לשמור על תרברות דיון נכונה. אתן לדוגמה את פורום "אביב גפן" - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=243&msgid=65563798

ט ל י 9 9 9

New member
ירדן, עצה לי אלייך

רוצה להעביר מסר, לשכנע? לא כדאי לדרוש. לא כדאי לבוא בגישה מחנכת ולא כדאי לנזוף במי שלא באמת ראוי לנזיפה שלך. למרות ההתנצלות והטון המפויס, אתה ממשיך בזה גם עכשיו, כי "קלטתי שרבין מת בגלל דעותיו" גם לפני שסיפרת לנו על זה ותרבות הדיון פה (ברוב המקרים) היא בסדר גמור, בהתחשב בגילאים הרלבנטיים, שהם, מה לעשות, יותר נמוכים מפורום אביב גפן. בטח למדו אתכם בקורס משצ"ים על הצורך להתאים את המסר לאוכלוסיה הרלבנטית, נכון? או שלא נכחת בשיעור הזה? הרושם הוא שבאת מראש מתוך מטרה לתקוף והסתערת. יפה ומכובד שהנושא הכאוב הזה קרוב ללבך, אבל אם הייתי קורא את מה שנכתב פה לפני שהשתלחת בכותבי הפורום הזה, נדמה לי שהיית מבין שדרך האהבה לסקעת יש נגיעה בעניין הבאמת חשוב הזה, וגם אם מתוך שלא לשמה בא לשמה - זה כבר מבורך. לסקעת יש המון מעריצים, חלקם אולי ראויים למסר הנוקב שלך (כמו מעריצים של זמרים נוספים או יתר האוכלוסיה הישראלית) אבל במקרה הזה, ובכלל, רצוי לגשת בלי דעות קדומות. כי לא הצלחת לגרום לי להתבייש אלא להגיע למסקנות מבוססות על דעות קדומות משלי על ההתנשאות של חניכי הנוער העובד והלומד והצורך שלהם להטיף על ימין ושמאל, גם כשהדבר לא ממש מתבקש. תודה על ההתנצלות מקודם (-:.

ט ל י 9 9 9

New member
לשיטתו כן.

רובם שם חושבים כמוהו שלא יפה להגיע לעצרת בגלל האמן הנערץ עליך = תרבות דיון נכונה. אז מה אם יש להם משהו נגד טבריינים?

ט ל י 9 9 9

New member
השרשור התרבותי כולל גם את

ים רגשות המשוגע היקר, שהפציע פה, שגם בשרשור הבוגר שם, טרח להזכיר את סקעת... לי, את מחפשת מנהל נוסף, נכון

skaatushonet

New member
תגידו מה עובר עליכם????

פה זה פורום של הראל,וזה נורמלי מאוד שנדבר על איך שהוא שר. אף אחד לא השמיט את העובדה שזה היה טקס לזכר רבין. תקראו הכל לפני שאתם כותבים שטויות. יש פה הרבה בנות שמאוד מעריכות את רבין,וזה לא סותר את זה שהן אוהבות את סקעת. יש פה בנות שבכו בטקס ויש בנות שלא. מה שבטוח זה שהן ראו את הטקס למען רבין. זה שהן אומרות שהראל היה מושלם ושהוא שר מדהים {דרך אגב אני מסכימה חחח} לא אומר שלא היה להן עצוב וכו'. אז די להגיד שטויות. ומי שבא לפה כדי להשמיץ את הראל,שישמור את זה לעצמו. לאף אחד לא איכפת מה אתם חושבים עליו. אנחנו אוהבות אותו וזהו.

vivaviva

New member
טוב שהזכרת את אביב גפן- כיון שזאת ב

יכולה להיות לך הוכחה שמה שאמרת שסקעת " מרחף על כנפי הזוהר"- לעניין רצח יצחק רבין לא רלוונטי, משום שכאשר אביב גפן הופיע בכיכר לפני 10 שנים ביום שרבין נרצח- אף אחד לא אמר על אביב גפן שהוא הוזמן להופיע כיון שהוא " מרחף על כנפי הזוהר"- ואביב גפן היה אז בשיא הפופולריות שלו. אז למה כשסקעת מופיע לזכרו של רבין מחפשים מתחת לאדמה להשמיץ? נראה לי שאתה קצת "מרחף על גל ההכפשות "... סקעת ביצע את השיר בצורה מעולה שרק מוסיפה כבוד לערב העצוב הזה. ובקשר לרבין- אמנם הוא היה איש ענק , אל עשה הרבה שגיאות בחייו.ובכלל לא ידוע איך המדינה היתה נראית אם הוא בחיים- אלו שאלות אין עליהן תשובות.

yardensachs

New member
__

בסדר, אבל אביבגפ עדייל נת לגיטמציה למה שקרה פה.זה גם מקרה לא רלוונטי כי זה היה לפני 10 שנים אין לימה לבא לרם אביב בטענות.

yardensachs

New member
שוב

בסדר, אבל אביב גפן עדיין לא נתן לגיטמציה למה שקרה פה. זה גם מקרה לא רלוונטי כי זה היה לפני 10 שנים אין לי למה לבוא לפורום אביב בטענות.

skaatit 1

New member
אוי....מושלמי!!! ../images/Emo99.gif

כפרותתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!

למעלה