ראיתם

i love skat

New member
הוא היה כזה מושלם אלוהיםםםםם../images/Emo70.gif

איזה בנאדם יפה הוא.. איזה קול יש לו, כולי הייתי צמרמורות מתי שהוא שר.. בכלל, כל העצרת הזאת הייתה עצובה, ובכיתי מלא..
היה קשה..

yardensachs

New member
__

תגידו לי אתם בסדר?! היתה עצרת ליצחק רבין ז"ל. מה זה הדיון המבייש הזה?! נכון נכון, זה פורום להראל סקעת. אבל זה לא משנה! שלא נדבר על זה שלקחו את הראל סקעת לעצרת כדי למשוך עוד אנשים. הוא בדיוק הזמר הכי לא מתאים לשיר, בייחוד לא את שיר הרעות! אתם כולכם מביישים את מדינת ישראל ואזרחיה!

לאו13

New member
אמ.....?!?!../images/Emo141.gif

אנלא יודעת בקשר לכל הבנות פה... אבל אני בטוחה שהרוב (וגם אני) ראינו ת'עצרת כי רצינו... כי רצינו לכבד את רבין ז"ל ... לא בגלל הראל!! ואוקיי... הראל היה שם..והוא שר מדהים, והכי מתאים לו לשיר את זה בעולם!! ואם אתה חושב שלהראל לא מתאים לשיר את זה אז סבבה... זה עניין של ט-ע-םםםםםםם!!! אתה לא תכנס לפורום לתגיד שאנחנו מביישים את המדינה..!! מי אתה חושב שאתה? אתה מכיר אותנו שאתה מתנפל?!!?

לא הבנתי מה הבעיה שלך?

מה הבעיה שלך? ביקשו מהראל סקעת לשיר את שיר הרעות כי הוא מבצע אותו ב'מי שחלם' ומשפחת רבין עמדה על כך שהוא זה שישיר את השיר הזה גם בכיכר. הביצוע היה מושלם והוא כיבד את המעמד. לא ניצפו "ילדות" בכיכר ולא זאת היתה מטרת הבאתו. ודבריך הם המביישים אותך.

yardensachs

New member
__

נתחיל בזה שדברי איני מביישים אותי, הם בערך הדברים הכי נכונים לומר בדיון. אני לא בא בטענה להראל סקעת, אני בא בטענה למי שפתח בדיון הזה ולמי שהצטרף אליו עם תגובות כמו "הוא כל כך מושלם!". אף אחד לא הזכיר פה מילה על העצרת, אפשר לחשוב שזו הופעה להראל סקעת. זו לא הופעה להראל סקעת, אלא, עצרת זכרון לרצח רבין. ושוב, תתביישו לכם, אתם וביחוד כל מי שבא לעצרת כדי לראות את הראל סקעת.

ט ל י 9 9 9

New member
אתה קצת נודניק, אתה יודע?

אתה בא לפה, אומר שסקעת הוא הכי פחות מתאים לשיר שם. אח"כ אתה אומר משהו שגם הוא לא נכון - שאף אחד לא הזכיר במילה העצרת ודורש מאנשים כאן להתבייש. אני מציעה לך לקרוא שוב את הדברים שנאמרו פה, מתוך הבנה שמדובר בילדות שיותר צעירות ממך ושאולי הדרך שלהן להתחבר לעניין זה דרך השירה של הזמר שהן אוהבת. בתקווה לעתיד עם קצת פחות הטפות מוסר. ההתנשאות שלך מעצבנת ובזה סיימתי להתייחס אליך. היה שלום.

invisable

New member
אני קצת מסכימה איתך.

הראל הוא לא האדם הנכון לשיר את זה לדעתי, כמו ששוטי הנבואה היו די מיותרים לטעמי, אבל זכותן לדבר עליו. זה הפורום שלו, ופה מדברים עליו ועל הביצועים שלו לשירים.

הוא לא ביקר את הראל סקעת

על כך שהוא שר את שיר הרעות, הוא ביקר את כותבות הפורום שהתייחסו רק להופעה של הראל סקעת ולא הזכירו בכלל את הסיבה שבגללה מתכנסים בכיכר הזאת בכל שנה עשרות אלפי אנשים. עצוב לי לחשוב שאם הראל סקעת לא היה מופיע כל מי שהגיב פה וצפה בעצרת בגללו בכלל לא היה יודע על רצח רבין וזה לא היה מעניין אותו. מחר מישהי תכתוב פה שזה מאוד מרגש אותה ושזה פשוט מושלם שהראלי כתב את השיר שיצחק רבין הכי אהב.

ט ל י 9 9 9

New member
קודם כל, הוא ביקר אותו על השיר.

"הכי פחות מתאים" הוא סוג של ביקורת. לפחות לדעתי. דבר שני - תלמד/י לקרוא בין השורות. חלק ממי שהגיב פה הגיב גם על העצרת עצמה. זה פורום של סקעת וכותבים פה גם עליו ועל ההופעות שלו. ואם הדרך של חלק מהילדות פה היא להתחבר לרבין דרך השירה של סקעת, זה לא דבר כל כך פסול לטעמי.

vivaviva

New member
נסחפת קצת יקירי או מי שהינך.

מי שלא אכפת לו מרצח רבין בין כה וכה יישאר אדיש למאורעות אלה יהיה זה כוכב זה או אחר שיופיע. מי שחשוב לו - אז זה רק מוסיף עוד הזדהות והתרגשות.

ההיתי בשורה השנייה

הייתה עצרת מדהימה והראל היה שר כל כך יפה בכיתי בכל העצרת היה ממש מרגש! והרגליים שלי הרגו אותי עמדתי 4 שעות. אבל היה שווה.

מזה צריך להיות?!

אתן מודעות לזה שהעצרת הייתה לרבין?! זה כל כך לא חשוב הביצוע של הראל סקעת ה"מושלם" זה ממש טיפשי ושיטחי מצידכן להביע את הדיעה שלכן על העצרת ב"וואו איזה מדהים היה הביצוע של הראל סקעת הוא כל כך מושלם" הדבר הכי פחות חשוב בעצרת היה כמה שהראל סקעת נראה טוב כשהוא מתרגש!

ט ל י 9 9 9

New member
עוד הרבה מכן עוד צפויות לבקר פה?

ולבקר בשני המובנים? מקווה שלא עוד הרבה. לפחות קיבלתם רעיונות לפעולה הבאה בקן

למעלה