ראיתם????

ראיתם????../images/Emo41.gif

אז מה קורה אחים ואחיות שלי הכל טוב ולא רק חלק???.
אנשים נחמדים???
נו אז ראיתם היום קיצ'ס עם פיני הכריש ....!!!!!
היה פצצות לגבות קילשונים לאישונים
הקיצר שמתם לב שדילגו לנו על נורית החתולה?

mati88

New member
הם כאלה יפים אני לא מאמינה!!!!

הכי יפים בעולם!!!
|מתה עליהם!|
איך כולם הסתכלו עלי כשדקלמתי תפרק של לגעת באוכל כאילו אני איזה מפגרת.....אנשים בורים.....

kfm

New member
חח כן.....גמני דיקלמתי שם הכל בעל פ

ה... טחח איזה מצחיקולים הם....קרע אותי הקטע שפרידמן שאל אם יש מישו מאשדוד ואז איזה אחד מהקהל צעק "אני!!!!" ואז פרידמן אמר לו: "סתום. ....אתה יודע מה? אם אני הייתי במקומך לא הייתי צועק את זה..." טחח איי איזה מלך....

~*~gaL

New member
התוכנית הזאת,

עם פיני הכריש, זו אחת מהתוכניות הכי שוות בעונה הזאת. לא יודעת... אולי זה בגלל העובדה שהמומחה היה מתאים.
אהבתי גם את הדמות של הכריש... היא הייתה טובה, והיו גם שאלות טובות... אגב, שוב התחילו 5 דקות קודם את התוכנית, ופספסתי טיפה את ההתחלה!! אני שונאת את הערוץ הזה. אגב 2, לא הייתה התוכנית עם נורית באמת! זו לא התוכנית עם אלי ומריאנו?? הייתה שם מומחית/בעלת סוד שממש רציתי לראות את הקטע שלה! עם החייזרים
וגם את יסמין התרנגולת לא ראינו
זו פשוט בושה, בושה, בושה בושה.

Yuvalenko

New member
הומוחה, אגב... חצוצרה הזה...

גר קרוב אליי, הוא חיפאי בכלל, ואני רואה אותו מלא בקיוסקים שליד הבית שלי. הוא מכיר אותי, ואת שני, והוא בנאדם..... מה אני אגיד לכם.. איש רגוע.. נורמלי.. שקט... מופנם כזה, אתם יודעים.
לא להאמין שזה בארץ...

Yuvalenko

New member
תראו מה החצוצרה הזה גרם לי!!!!

בגללו טעיתי!!! אוף!!!! כמובן שהתכוונתי לכתוב "המומחה".... וכל מי שיש לו הערה, תחסכו לי את התגובות כאן, תשלחו לי מסרים, בסדר? תצחקו עליי במסרים, באייסיקיו. לא כאן. אין לי כוח...

greeneye

New member
כל מה שיש לי להגיד זה-

*הא הא!* (בסגנון ינראסין(אל תשאלו אפילו.....
) ממשפחת סימפסון.....*

כן זה כן......./images/Emo41.gif

באותה תוכנית שהיה עם "נורית החתולה" היו גם אלי ומריאנו וזאתי עם החייזרים חחחחחח
ובאמת לא הייתה את התוכנית עם יסמין התרנגולת!!!!
אני מצטרפת איתך...... בושה, בושה, בושה

../images/Emo10.gif

התוכנית עם נורית החתולה היא התוכנית היחידה שלא ראיתי! אם מישהו פה צריך להגיד בושה זו אני! בושה!

למעלה