ראיתם מה הולך בחוץ?

a17

New member
וזה מה שראיתי היום כשהגעתי לעבודה../images/Emo186.gif

אני שונאאאאאאאאאאת את החורף

טילי2

New member
אני בתור למודת שלג ותיקה טוענת: ששלג מצטלם

נפלא בסרטים ודי מעצבן בחיים.

judith4

New member
מצטלם נפלא וגם כיף נפלא ובסוף מעצבן

אבל הציפיה, השקט של השלג הנופל, העיר הלובשת לבן, שווה הכל!

היום טיילנו עם כל ישראל בגולן

הגענו למג'דל שמס-.... כל עם ישראל אמרנו? 1/2 שעה פקק בין בניאס למפל סער מאמינים? ניסיתי להעלות תמונה אבל לא מצליחה אולי מישהו ילמד אותי איך מקטינים תמונות?

ה דרומי

New member
איך אני מקטן תמונות שולח לי לדוא"ל

שואל אותי להקטין אומר לו כן מקבל אותם מוקטנות לא מצליח עם כול התוכנות "נו כורדי"

הרמוניה

New member
השלג הראשון שלנו....

כבר עוד יום ובחמישי החלטתי בכל זאתו לנסוע לראות שלג. יצאתי מהעבודה קצת מוקדם התחמשתי בסבתא שנקראה לדגל והרבה בגדים חמים אספתי שני ילדים מופתעים ומאושרים משנת הצהרים במעון ונסענו.... התחנה הראשונה היתה אצל חברה במבשרת. רוב השלג שם נמס עד שהגענו אבל נשאר מספיק על מנת להתידד איתו לאט. הילדולה היתה מאושרת מהרגע הראשון. רצה צחקה עשתה כדורי שלג וזרקה על אמא נהנתה שזרקו עליה והיתה מאושרת בתכלית הילדול היה יותר מסויג בהתחלה. היה לו קר והוא סרב לגעת בשלג היה מופתע מהמיים שזלגו לו על המצח ורצה לגרף את כל השלג והמיים שהכל יהיה נקי נקי.... גם הוא בהדגרה נהנה יותר. הפסקה אצל החברה (אמא קיבלה מרק נפלא) ונסענו לירושלים ממש. הדרך היתה מרהיבה. אני יודעת שנסעתי להראות לילדים שלג אבל גם אני אך פעם לא ראיתי את ירושלים ככה נסענו סביב ארבע והשילוב של קרני השמש שיצאה עם הלבן הזה על כל הפסגות היה מופלא ממש ירושלים של זהב..... רציתי להגיע לגן סאקר אבל הפקקים שברו אותי אז סתם עצרנו ב(שדה? אתר בניה??< לך תדע מה זה היה קודם) ובוססנו בשלג ורצנו והחלקנו והסתכלנו על כל אנשי השלג שאחרים בנו ובדקנו כמה קר וכמה רטוב ואיך מתגלשים ואיך זורקים שלג על אמא היה פשוט נפלא וגם החרופ שתפסו השניים בדרך בחזרה-לא קיקל לי את החוויה הדבר הבעיתי היחיד היה שהאמא המאותגרת לא הביאה מצלמה..... הרמוניה (שמתפלאה איך שאר ההורים בגן שהם חצי ממני בגיל לא נסעו....)

למעלה