ראיתם מה הולך בחוץ?

טילי2

New member
את מדברת, אצלינו יהיה הלילה שלג../images/Emo113.gif

אבל אני יכולה להתגאות שעשיתי את ההליכה שלי היום בבוקר. אני אוהבת קור ושונאת גשם ושלג.

R a c h e

New member
כן../images/Emo42.gifאור, יום יפה../images/Emo70.gif

טוב, אחרי הכל אנחנו באילת.....

היינו באילת שבוע שעבר

חמשוש מהעבודה של בעלי במלון לגונה להבדיל מהמרכז הלכנו עם הילדים לטייל על חוף הים היינו בבריכה (מחוממת) היה כיף

R a c h e

New member
../images/Emo188.gifדווח מהשטח

עכשיו מעונן קשות ואפור למדי.....

rosit

New member
איזה כף !!!

אני כל כך אוהבת חורף. קמלה בקיץ ופורחת בחורף.... יורד ברד זלעפות, קר וגשום - פשוט תענוג. יצאתי החוצה לנשום את האויר הנקי ונהנתי מכל רגע.

recordion

New member
הילדים שלי מחכים לשלג

בשנת 2000, חודש לפני הנסיעה להביא את הבן, ירד שלג גם באיזור שלנו. הצטרפתי לחברה עם ילד ונסענו לכיוון אריאל לראות שלג ולהתפלש. הילדים שלי ממתינים שנס כזה יקרה שוב ונלך לשחק בשלג לא רחוק מהבית. מה אתם אומרים, יצליח לנו השנה? (הוצאתי מהניילון את המעיל מאז והכנתי אותו ואת כובע הצמר, מה שבטוח. צריכה לדוג כפפות מתאימות. לא רוצה לעשות יותר מדי הכנות ואז לגלות שאין שלג)

הרמוניה

New member
אני מקווה שבירושלים הוא יערם

וישאר קצת אחרי הסערה אני בשאיפה לקחת את הילדים ולהנות אבל אין מצב שאנהג בשלג... הרמוניה

טילי2

New member
טת זוכרת את ההבטחה שלך../images/Emo35.gif

ההזמנה שלנו עדין בתוקף.

ה דרומי

New member
../images/Emo93.gif לא רוצה רוח רוצה ../images/Emo113.gif

טוב לפחות בגלל הגשם יש השבתה מעבודה בחוץ הכול רטוב וגם
אנשללה שהיה
יותר חמם ושסוף סוף יצאו ה
יות ויפרחו
אמן ואמן.

טילי2

New member
דיווח מהשטח. השלג די בוצי בירושלים. כל הזמן

יורד גשם. אומרים שהלילה שוב ירד גשם.

Navva

New member
מה מצב ה../images/Emo141.gifיות?

חמותי כבר רצתה לסוע בסופ"ש הקודם. אנ'לא רוצה לסוע לפני שתתחיל הפריחה, מזל שעדין לא הינו בקו הבריאות. אני לא רוצה לאכזב את בני ששואל על כלנית מצויה. ככה זה שיש ילד שמגלה חיבה ל"מגדיר פרחי הבר בישראל לילדים ולנוער". באזורכם צבע אדום גם יכול להיות משהו טוב, שיוצא מהרקקע ולא מגיע מהשמיים
. בתקווה לימים שלוים.

ה דרומי

New member
לגבי ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifיות לחכות עוד קצת

יעברו השמים והסופות תעלה ה
ואנשללה יצאו לשוח באחו ה
. בכול מקרה חוץ מצבע אדון היה גם ב"ה דרום אדום. בנתתים ירד גם
בדרום היותר רחוק ממני. היה יפה יפה וקר
.

recordion

New member
בינתיים אפשר לבוא לכלניות אצלנו

ההתמחות בואדי שלנו היא לכלניות לבנות, אבל יש גם אדומות וגם עוד פרחים

Navva

New member
אולי ../images/Emo92.gif תגלי לנו היכן הואדי הזה ?

בתקווה שמחר נראה את ה
.

Navva

New member
חזרנו מירושלים המושלגת

יצאנו מהמרכז בסביבות 16:30.במטרה לעצור ליד השלוגית (שלולית שלג) הראשונה בדרך, אך הדרך היתה ירוקה ולא לבנה. בפניה לבית-זית הצעתי לרדת מכביש מס' 1. נסענו ביער ירושליים, החשיך בינתיים, ופתאום בין העצים ראינו את הלבן. ממש תחושה של חו"ל. יצאנו מהיער לגבעת שאול. שם יצאנו מהרכב, וזרקנו שלג אחד על השני וחזרנו לרכב. שי החליט לחזור על מסלול היער פעם נוספת. לא הינו מאיזים לרדת מכביש מס' 1 אם לא הינו נוסעים עם רכב 4X4. מידי פעם צריך להצדיק את החזקתו, לא
? חזרנו מאוד מרוצים. לילידי מישור החוף שכמונו השלג היצוגי במרחק 60 ק"מ מהבית הספיק. שאלתי את מתן (בן 6) אם הוא נהנה, הוא ענה שכן, אבל שהיה קר. הזכרתי לו שאם לא היה קר לא היה שלג. רוצה לשתף בחווית השלג הראשונה שלי. בחורף 1992 הידוע, היתי מסטרנטית מלגאית באונב' בן-גוריון. באותו החורף בבירת הנגב ירד שלג פעמים לפחות. בפעם הראשונה, היתי באחד המשרדים במחלקה עם שני פרופסורים, המנחה שלי בעבודת הגמר של התואר הראשון והמנחה של עבודת המסטר. בבנין הזה יש חלונות ענקיים, תוך כדי שיחה הבחנו בשלג היורד, ללא גשם. בעיני זה היה מחזה מופלא שראיתי בפעם הראשונה. התחלתי לקפוץ משמחה כמו ילדה בגן בת 6, ולא כמו אסיסטנטית ומתרגלת בת 26. כש"תפסתי" את עצמי, אמרתי לפרופסורים, שאני מצטערת ושזו פשוט הפעם הראשונה שאני רואה שלג יורד. המנחה של התואר ה-I שהוא גם מבוגר יותר אמר שמותר לי, ושהוא מבין אותי. הוא יליד קליפורניה, ורק שהוא התחיל את הדוקטורט בקנדה הוא ראה פעם ראשונה שלג. ההבדל ביני לבין מתן, אני ראיתי שלג יורד בפעם הראשונה בגיל 26, והוא בגיל 6.

השנה נוותר על חווית השלג

שנה שעברה היינו בחרמון נתנאל מאוד נהנה נעה לא כלכך - היה לה קר והיא לא אהבה את מגע השלג בידיים שלה (היא היתה בת 3)

למעלה