ראיתם בפנאי פלוס

Kuroi Tenshi

New member
בגלל זה אמרתי שזה אומר משהו על ג'וד

אני לא יכול להביע דעה יותר מהסיבה שאין לי דעה, ברוב המקרים. אז אם אני אומר דבר כזה על ג'וד, זה אומר שהוא מקרה יוצא דופן (כלומר, שיש לי דעה).

LrZt1986

New member
לא מסכים איתך שירה...

או יודעת מה, מסכים אבל לא באופן גורף... אל תעשי הכללות... לי אין בעיה להגיד שאני ממש אוהב את איך שבראד נראה, וגם את ג'וד אני מאמין שרוב הנשים לא היו בועטות מהמיטה שלהן... וג'וד גם מקריח! סתם לידע כללי ;) חוץ מזה, מה את רוצה? אנשים מזדקנים... לא כולם הם כמו מרשה והולכים ומשתבחים עם הזמן כמו יין טוב... וגם יש להם את אותו גוון אדמוני ;)

ערן1987

New member
כשראיתי את הסרט בשישי

הצלחתי לדמיין את ניקול בחלק מהסרט,אבל גם לי היה קשה לדמיין אותה יורה וכו',אבל אני חייב להודות שממש מעניין אותי לראות אותה באיזה סרט אקשן כמו זה

shiray

New member
גם יש כאלה שמתעניינים איך היא

בקומדיות קיץ שטותיות.... חחח

sh4ra

New member
אהה אז זאת היא... כן היא טובה

נכון שלאנגלינה גולי יותר מתאים נשק והכל אבל גם לניקול היה מתאים התפקיד הזה (חוץ מזה שאני לא כל כך מתה על אנגלינה גולי) וכן את צודקת בהחלט גם לגוד לאו לא חסר שום דבר! :)

liat tal

New member
יווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!

איך שמחתי כששמעתי את זה!!!!!! גם ניקול וגם מרשה!!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט ענק!!!! וגם בראד!! הלוואי הלוואי שזה יצא לפועל!!!

shiray

New member
זהו!!!

חחחח זה כזה מעולה! לא חשבתי בכלל שזה יכול לקרות! חחח איך הייתי בטוחה אחרי ששאלתי מי מהשחקניות יגידו לי פתאום טרי או אווה או במקרה הטוב פליסיטי... אפילו לא חשבתי על זה שבאמת יכול להיות שמרשה וניקול יהיו באותו סרט!

liat tal

New member
ממש!!!

זהו, ולא דמינתי לעצמי יותר טוב מזה!!! איך אני מחכה לראות את שתיהן ביחד משחקות באותו סרט!!!! עכשיו- זה חייב לצאת לפועל!

למעלה