ראיתם בפנאי פלוס

MoranD21

New member
ראיתם בפנאי פלוס

שיש כתבה על השחקנית מעקרות בית נואשות וכתוב שם שהיא ת שחק יחד עם בראד פיט וניקי בסרט "עונת החתונות"??? זה נכון?? אני מת על השחקנית הזאת היא ממש טובה! טוב תמיד יש לה עוד מה ללמוד מניקי :)

shiray

New member
לא ראיתי!

איזו שחקנית?????? (חחחחח מתפללת שזו מרשה) ורגע רגע רגע רגע רגע- מה פספסתי?! בראד פיט ישחק עם ניקול שם?!?! בואנה או שפנאי פלוס הוזים או שהם יותר מעודכנים מכל מקום אחר...

MoranD21

New member
אני לא ממש זוכר

את השם של יכול להיות שאלישיה? בכל מקרה בסידרה קוראים לה ברי

shiray

New member
מרשה!!!!!!!

אין מאושרת ממני!!!! ענק!!! חשבתי שלבקש את שתיהן באותו סרט זה יותר מדי...

MoranD21

New member
אה וואלה קוראים לה מרשה?

סבבה. שחקנית טובה אה? אהבתי אותה עוד מימי מלרוז פלייס. ראית את כל הסידרה כבר של עקרות?

shiray

New member
כן. ראיתי את כל העונה,

והיא לגמרי שחקנית ענקית! היו המון סצנות שפשוט הייתי בהלם מהמשחק שלה בהן.

MoranD21

New member
כן גם אני ראיתי את כל העונה

הקטע הכי טוב של ברי היה אחרי הטלפון שקיבלה בפרק האחרון היא השאירה אותי בשוק ולא יכולתי לסגור את הפה מההלם לכמה דקות!(אני לא רוצה לספר פרטים יותר מידיי אולי יש פה כאלה שעוד רואים את הסידרה)

shiray

New member
אין לך מושג איך דאגתי לרגע

הייתי בטוחה שאתה עומד לגלות חתיכת ספויילר... וכן, זו הייתה סצנה פשוט מדהימה! עם כ"כ הרבה עוצמה וכזאת אמיתית!!!

liat tal

New member
גם אני נלחצתי לרגע!!

וישר סגרתי את ההודעה, ואז ראיתי את ההודעה שלך

ערן1987

New member
בגיליון שגיל ריבה על השער?

לא יצא לי עדיין לקרוא(אני תמיד קורא ברביעי בערב) ואם הוא ישתתף בסרט אז זה פיצוי על זה שניקול לא השתתפה ב"מר וגברת סמית"

MoranD21

New member
כן רק לאחרונה שמעתי שהיא הייתה

אמורה לשחק בסרט הזה

sh4ra

New member
רגע רגע רגע !!

דבר ראשון מי זאת מרשה מהן? אני אף פעם לא זוכרת שמות... דבר שני אתה מזה צודק ניקול הייתה צריכה להיות במר וגברת סמית דבר שלישי בראז פיט ישחק איתה?!!?!? אלוהים איזה חתיך!! מה אפשר לבקש עוד?!? הלוואי שהוא יהיה איתה ואז טום קרוז יאכל ת'לב עם הקייטי הולמס התינוקת שלו (למרות שדי חבל לי על גניפר אניסטון כי היא חמודה אבל לא נורא ניקול יותר חמודה ) P:

sh4ra

New member
אוי אני מצטערת שוב כתבתי את זה

במקום הלא נכון סליחה.... אם הייתי יודעת איך להעביר את זה הייתי עושה את זה אבל לא נראה לי שאני יכולה נכון? יוו כמה אני מדברת סליחה שוב P:

shiray

New member
את לא יכולה להעביר...

אחרת מה היה שווה להיות המנהלת של הפורום? חח

shiray

New member
מרשה זו ברי ואן די קאמפ

הג'ינג'ית המטורפת (והענקית) חחחח והאמת שכמה שהייתי מעדיפה עכשיו שניקול תהיה במר וגברת סמית' מאשר סמנתה, אם אני מנסה לשפוט מהצד- אנג'לינה יותר מתאימה... לא רואה את ניקול רצה ויורה באנשים... לגבי בראד זה חדש גם לי. חחח לפני כמה שנים חיכיתי לרגע שהם ישחקו ביחד. עכשיו ג'וד יותר שווה חחח.

LrZt1986

New member
היא באמת ענקית!

ובראד לוקח את ג'וד בהליכה ילדונת... את חיה בסרט (תרתי משמע) :)

shiray

New member
ממש לא

לג'וד יש מראה הרבה יותר עדין ואלגנטי כזה... אני לא אגיד שבראד מכור בגלל שהוא לא, אבל הוא נראה הרבה הרבה יותר טוב בתלמה ולואיז מאשר עכשיו...

Kuroi Tenshi

New member
^ מה שהיא אמרה.

וכשאני יכול להביע דעה בקשר לגברים, זה אומר משהו. על ג'וד, לא עליי. אני חושב. ובעניין ניקול ומרשה:
, נקודה.

shiray

New member
אוי נו

בנים זה כזה עם הומופוביץ אין בת אחת שיש לה בעיה להגיד אם מישהי אחרת יפה או לא, אבל בנים ישר מתרגשים מזה ואומרים "אין לי דעה בנושא. אני לא מבין בגברים". בולשיט.

למעלה