ראיתם את זה????

BritneyHeart

New member
יאקק לא סובל אותה

רוני בהרבה יותר טובה מהדבר הזה ... אין דבר כזה הבריטני של .... בריטני יש רק אחת איזה סתומים אנשים

אנלך מושג כמה אני מסכים איתךךךךךךךך

אפחד לא יכול להגיד שהדמיון בין בריטני לרוני הוא יותר ממתבקש..
כמובן שאין השוואה בכלל.בריטני לוקחת כל זמרת ישראלית
אבל אם כבר בריטני הישראלית,אז רוני

חחחחח

אין כזה דבר "בריטני הישראלית" כמו שאין כזה דבר בריטני הגרמנית , האנגלית וכו' וכו' . בריטני ספירס יש רק אחת ולא משנה כמה זמן אנשים ישקיעו בניסיון להיות בריטני ספירס הם לא יצליחו , בריטני ספירס(
) זאת בריטני ספירס ופשוט אין שניה לה! כן שירי מאוד מוכשרת אבל היא לא מגיעה לרמה של בריטני , והעובדה שהיא כל הזמן מחקה אותה לא מוסיפה רק גורעת . שירי צריכה להתמקד בלהיות שירי ולא בניסיון להיות אף אחת אחרת
ובאמת לא כדאי להתחיל על "ההקבלות" בין שירי לבריטני כי זה יקח הרבה מאוד זמן

הייתה מתה../images/Emo4.gif

אם כבר אז רוני... שיי סתם 1.20 שצווחת
והיא מופיעה כמו במועדון חשפנות עם השמלות בגודל מפית נייר שלה..

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif אני אוהב שמשווים ביניהן...

שירי היא הזמרת הכי טובה בארץ, לדעתי... אבל ברור שבריטני יותר טובה, ושירי לא מתקרבת אליה אפילו

Twisted Shadows

New member
איזו השוואה גרועה...

אני לא יודע את מי מעליבים יותר.. את שירי שמשוים את הקול שלה לקול של בריטני או את בריטני שמשווים אותה בכלליות לשירי.. אני יותר אוהב את ההשוואה לרוני. אותו מוסיקה, קליפים מושקעים, פלייבק
, הdown earth הזה....הכל.

ForeverBS

New member
לדעתי

הקול של בריטני מ-99 פי ביליון יותר טוב משל שירי זאת דעתי כמובן. ותאמין לי ששירי לא נעלבת מזה שמשווים אותה לבריטני. דבר שני- אני לא מאמין שאני עושה את זה אבל- רוני: אותה מוזיקה? ממש לא קליפים מושקעים? זה נכון פלייבק? עם כל הכבוד בריטני לא מופיעה עם פלייבק באופן תמידי כמו רוני down to earth? רוני סנובית רצח! שלא נדבר על כישרון בימתי ושירה שבריטני לא רואה אותה בכלל.

רוני סנובית????????????????????????

אם יש משהו שאפחד שהוא לא מעריץ של לא רוני יודע הוא שרוני ממש לא סנובית פגשתי אותה מספר פעמים והיא ממש נחמדה אל כולם ומדברת בגובה העיניים היא סיימה בגרויות ו12 שנות לימוד כמו כולם עושה צבא כמו כולם מתלבשת כמו כולם[חוץ מבהופעות וצילומים] ולא משוויצה בכלום. בקשר לפלייבק- רוני כבר ממזמן לא שרה עם פלייבק אתה ממש לא מעודכן
כאילו הדיסק זה המוסיקה וקולות ליווי כל השאר רוני שרה לייב לרוני אין קול עוצמתי ומדהים כמו של בריטני אבל יש לה קול יפה ומספיק טוב בשביל הסגנון שלה
גם בריטני לא בכל הופעה שרה בלייב... וזה לא כי היא פחות טובה זה כי פשוט אדם נורמלי לא יכול לרקוד שעה ומשהו ולשיר יפה בלי להתנשף.. בה"כ בהופעות רוצים שאנחנו נהנה מהשירים ולא נשמע את הזמרים מתנשפים... בקשר לשירים- אצל רוני זה פשוט פופ וקצב נטו.

ForeverBS

New member
היא לא סנובית למעריצים כמובן

אבל למשל בפיספוסים ובפרסי עמ"י ראו כמה סנובית היא. לדעתי היא מאוד לא סימפטית, זה מה שהיא משדרת לי. אבל סבבה שהיא מתנהגת יפה למעריצים שלה, כל הכבוד לה. רוני מופיעה חי? יפה לה. לא ידעתי. ואני מסכים - אני בניגוד לכמעט כל העולם חושב שהיא שרה סבבה בשביל המוזיקה שהיא עושה. אבל - היא כ"כ לא בריטני הישראלית. היא פשוט לא. שירי דווקא כן, כי היא לפחות יותר קרובה בכישרון שלה לבריטני...

כי אנשים לא מכירים את רוני

לא רואים אותה בהופעות ובכל הפעמים שמראיינים אותה וישר שופטים אותה לרעה. עובדה שבחו"ל אהבו אותה כי בMTV היא הייתה אמנית השבוע איפה שהיו ביונסה ומדונה... והיא הייתה מקום ראשון במצעד העולמי עם אדוני. זה פשוט מוכיח כמה שהקהל בארץ הוא רשע ועוקצני ואכזר כלפי מי שרק רוצה לעשות מוזיקה. בפיספוסים מתחו אותה על החשבון הלהיט הכי גדול שהיה לי אי פעם... היא התנהגה ככה מתוך לחץ תחשוב שתעבוד על שיר כמה שבועות הוא יהיה להיט ענקי ובסוף יגידו לך שהקליטו עליו קללות זה מפחיד... בעמ"י היא הייתה סנובית??? אתה יודע שהיא הלכה לשבת בהקהל איפה שכולם יושבים ליד עברי לידר ולא בשורות הראשונות כי היא לא חשה מעצמה יותר מדי. שירי מימון היא 1.20 שרק צווחת ומשתגעת באולפן את זב גמאני יכול לעשות וגם אתה. ויש לה בעיה בדיקציה שהיא שרה "הגשם איתך" זה נשמע כמו "הקשר נדחה" היא מופיעה חשוף וזנותי ללא עידון וסטייל זה כבר לא סקסית זה פשוט **נה.

Shiri from the block

Active member
רוני היא איכסה סתם מתלהבת מעצמה.. חברה שלי שהייתה בלונה פארק אמרה שרוני גם הייתה שם באותו זמן והיא צעקה "מי רוצה להצטלם איתי?" ../images/Emo122.gif ומישי אחרת אמרה לי שהיא הייתה איתה בבית ספר והיא הייתה מגעילה ומתנשאת, משו כזה...

שיקרו לך../images/Emo201.gif

אם היית מכירה אותי...היית יודעת שמי שמתנשא מעליי ולא משנה מי זה אני מנפנף אותו ושילך לחפש... רוני מתנהגת בצורה מדהימה.

Im Not Dead

New member
../images/Emo45.gif

אני לא אוהב את ההשוואות לרוני בכלל. גם ההופעות שלה לא משהו ולא מצדיקות פלייבק.. ועוד משהו, בריטני > שירי יופי ששירי יחסית לזבל בארץ יחסית נורמלית (לא משהו בכלל לדעתי), זה שהשיער שלה בלונדיני לא עושה אותה בריטני.

למעלה