ראיתם את זה?

cavallo

New member
"התלונה התקבלה והנושא בבדיקה"

יופי שהם נזכרים לבדוק את התלונה,אממ זה קצת מאוחר מדי לא
איזה משטרה...
ואיזה עצוב שיש אנשים שמזניחים את הבעל חיים שלהם ומתאכזרים אליהם ככה
 
אוףףףףףףףףףף

נמאס לי מזה שאנשים חושבים לפעמים שלחיות אין רגש ושלחיות אין חוש כאב ושהן לא סובלות אני בוכה מלא פעמים בגלל השטויות האלה
וגם יש לנו בחורשה שליד הבצפר שני סוסים רזיםםםםםםםםם זה ממש מגעיל ואני שנה שעברה התלוננתי לעמותה לגבי סוסים אחרים(של בעלים אחרים) שהיו שם ומצבם היה הרבה יותר גרוע מהמצב של הסוסים הנוכחיים אבל די! נמאס לי מאנשים חסרי רגשות שעושים רע לבעלי חיים וזה מהקטן ועד לגדול שבבעלי חיים צריך להרוג אותם לא מגיע לאנשים כאלה לחיות!!!
 

לודמיר

New member
העיקר שהם עסוקים בלתת דוחות לאנשים

שחונים באדום לבן. שיתחילו לעשות את מה ששילמו להם בשביל שיעשו!
 
../images/Emo182.gifמה הקשר בין

משטרת התנועה למשטרה שאמורה לטפל בבעיות האלו? (אין!) משטרת התנועה בכלל לא אמורה להתקרב לדברים האלה
 

לודמיר

New member
אבל במקום להשקיע כוח אדם לדברים כאל

ו, שולחים את השוטרים לתפוס בתל אביב כאלה שחונים על אדום לבן ושטויות כאלה.
 

fliperit

New member
אתה יודע למה הם עסוקים בזה?

כי אנשים שחונים באדום לבן, עוברים באדום, נוסעים מעל למהירות המותרת, מסכנים חיים לא רק שלהם אלא של עוד אנשים. משלמים להם בשביל שיצמצמו את הפשיעה בארץ- והם עושים את זה. אם תעבוד פעם 1 קשה כמו יום עבודה של שוטר שטח (או של שוטר מעבדה- זה גם קשה), תוכל לדבר.
 

שירלי317

New member
../images/Emo45.gif

באמת שאין למשטרה לפעמים הרבה ברירות... וזה ממה שאמא שלי תמיד מספרת.. אתם לא יודעים איך המשמר האזרחי קורע ת'תחתתתתתתת (אני מבקשת כבוד!)
 

A z a r o

New member
ארררר למה לא מטפלים במקרים כאלה!?

יש מקרים הרבה יותר "חשובים" נכון?!?!?!?! אי אפשר קצת להתייחס למקרים האלה יותר ברצינות?!?!?!?!?!?!??!?!?!
 
למעלה