ראיתי פרק 603!!!!!!!!!!!!!!!!

DawsonsLover

New member
ראיתי פרק 603!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת אני יודעת שאתם מתייייים שאני יגיד לכם מה היה..
. אבלללל אני לא מגלה
אז רק בקיצור... כל מי שחשב שהעונה הזאת הולכת להיות ממש מעולה לפי הפרק הראשון והשני שבאמת היו יפים
אז לעומתן ולעומת כל העונות במילה אחת א- כ- ז-ב -ה
שלא תגידו שלא אמרתי......

LillipooT

New member
מה? למה?! ../images/Emo2.gif

הפרק לא היה יפה?? דווקא לפי מה ששמעתי הוא כן.. אני עוד לא ראיתי את הפרק אז אני עדיין לא יכולה להגיד ממש..ממ.. וגם אם היה פרק לא משהו.. זה רק פרק אחד! אז .. אז.. !

DawsonsLover

New member
קצת מציאות...

את רואה מתחילת הסידרה...???? ואם כן את רוצה להגיד לי שלא כדאי מהר להוריד אותה לפני שמצבה ידדרדר יותר ממה שהוא עכשיו........??????? היה פרק ממש סתם

LillipooT

New member
למה מדרדר ?!?!

אני לא רואה שהסדרה מדרדרת ב-כ-ל-ל !! למה פרק סתם? ממ.. תראי.. אני בטח יראה את הפרק מחר או מחרותיים.. ואז נדבר, בסיידר? :) אבל לדעתי ממש לא מדרדר.. מה היה לא בסדר?

DawsonsLover

New member
תראי...

את תיראי איך שתיראי את הפרק ירד לך מזהה מהעונה שהתחילה חמוד לאלללללללההה ושלא תחשבי שאני לא אוהבת את הסידרה למה יש לי 17 קסטות של עונות 1-4 כי עונה חמישית הייתה ממש גרועה לא רציתי להרוס לעצמי את הטעם הטוב של הסידרה אז שאני אומרת שזה מדרדר תסמכי עלי אני מכירה עונות בע"פ אני עכשיו אחרי פרק אחד רוצה להקיא

אממ אממ...

מה זה "תסמכי עלי כשאני אומרת שהסדרה מדרדרת"? גם לי יש קלטות של הסדרה וגם אני מכירה פרקים בע"פ לא פחות טוב ממך ואני ממש לא חושבת שהעונה החמישית היתה גרועה, להפך אני חושבת שהיא היתה מצוינת! ומה שבטוח לא גורמת לי לרצות להקיא! בקיצור, על טעם ועל ריח... והאמת, קצת מוזר לי לראות מישהי שנמצאת בפורום דוסון קריק ונראית כמעריצה גדולה של הסדרה, אומרת עליה דברים כאלה, במיוחד אם כל כך אהבת את 4 העונות הראשונות כפי שאת אומרת. באמת היה הבדל גדול כל כך באיכות הסדרה בין העונה החמישית לשאר העונות?!

DawsonsLover

New member
שמעי...

שמעי אני אומרת דבר כזה...לדעתי החל מהעונה השלישית באיב נכנסה לסידרה זה הלך ולהדרדר אז את אומרת שהעונות טובות... אני אומרת שהם איבדו איפהשהו בדרך את השנינות את הציניות ואת הדברים שכל כך אהבנו לראות בעונות 1 2 אז כן היא לא גרועה היא אפילו סידרה טובה הסקרים אפילו אומרים את זה אבל מי שמכיר את זה כלומר את הסידרה טוב יודע שהיא במגמגת הדרדרות! זאת עובדה אפילו השחקנים אומרים את זה!!!

טוב...

את יכולה לחשוב שהסדרה הדרדרה והיא איבדה הרבה דברים טובים שהיו בה בעונות הראשונוץ וזו זכותך. אבל לא משנה מה שתגידי ולא משנה כמה את חושבת ככה, זה שהסדרה הדרדרה זאת לא עובדה וזאת דעתך בלבד! ואני לא זוכרת ששמעתי שמישהו מהשחקנים אומר את זה, אבל יכול להיות שאני טועה...

../images/Emo15.gifמאוד מעניין מה שאת אומרת...

כי לפי מה שאני יודעת חלק גדול ממעריצי הסדרה התחילו לראות את הסדרה מהעונה השלישית כי היא הכי ריגשה אותם... אני אמנם ראיתי מההתחלה אבל לאחושבת שישי איזו התדרדרות בסדרה... אני שוב אומרת שאולי בגלל שהדמויות עכשיו לא בתיכון אז חלק מהצופים בסדרה לא מרגישים הזדהות עם הדמויות וזה לא מעניין אותם... לא לשכוח שרוב צופי הסדרה הם בגילאים של בני נוער... : ) ביי...

DawsonsLover

New member
הזדהות...

יש משהו במה שאת אומרת שאולי אין הזדהות אבל זה היה נכון בהתחלה תחשבי עכשיו אני כבר בת 18 התחלתי לראות את הסידרה מתי לפינ 4 שנים ברור שאז איכשהו זה דיבר אלי יותר ואני מאמינה שאם מישהו מהחברים שלי היה קורה את זה הוא היה אומר שזה הפך להיות החיים שלי כי כן כל דבר אצלי היה כמוהם משולשי אהבה אובססיות הכל הייתה לי השוואה אם מישהו היה בא לבקש ממני עצה הייתי ניותנת לו עצה ממה שהיה בפרק אבל תראי הסידרה לא השתנתה הם גדלו והתפכחו ואני בעד זה.... אבל כמו שאומרים שמאבדים את קספ הנעורים... אז לדעתיייייייייי דגש על דעתייייייייי הסידרה איבדה את הקסם שלה

../images/Emo15.gifאף אחד לא בא בטענות...

אבל רגע... איך את מסבירה את זה שאני שבעוד שבוע וקצת יהיה בת 24 ( הגראמס של הפורום... ) ואני עדיין מתרגשת מכל פרק למרות שכאילו אין הזדהות עם הדמויות כי אני מזמן עברתי את השלב של התיכון והקולג´ אז לפי מה שאת אומרת אני אמורה להשתעמם מהסדרה והיא לא אמורה לעניין אותי... אבל אני מכבדת את הדיעה שלך... : ) Love You ביי...

DawsonsLover

New member
גראמס

דבר ראשון מזל טוב.....:)
שמעי אני לא אומרת שזה או שיש לך הזדהות או שאתה לא רואה אני כן אומרת ותסתכלי אפילו הסקרים של WB אומרים שרוב האנשים שרואים את זה אלו אנשים מתחת לגיל 18 וזה בגלל שהם הכי מזדהים איתה... כי בסופו של דבר זה מה שאנשים אוהבים בכל הסדרות האלה שאלו מקרים מהחיים... ותביני זה שאת אין לך כל הזדהות איתה מה שאני לא מאמינה שנכון כי זה לא עקרוני כל כך הגיל כי בסופו של דבר קורים שם לפעמים דברים שגם הזקנים:) יאהבו... אבל לדעתי עדין הסידרה איבדה את זה..גם אני מחכה בצפיה בפרק אבל הם לא מצליחים לשחזר את העוצמה של הפרקים בעונות הראשונות... אבל עזבי בואי נסכם את זה ככה דוסון הייתה ותמיד תהיה הסידרה הכי טובה בעולם ובואי נקווה שהיא תגמר בשביל שנוכל להמשיך להגיד את זה

../images/Emo15.gifזקנה ?!?!? אני ?!?!?../images/Emo98.gif

תמשיכי לדרוך לי על היבלות... : ) * הצפת האי מייל שלך בקרוב במחאה נזעמת * מה אני יגיד ... הנוער של היום זה לא מה שהיה פעם... פעם היה לנוער כבוד לזקנים ... : ) נו מספיק לסקול אותי אייייה זה כואב לא בעין!!! אחחחחח... ביי...

לאנה

New member
אההה...

את רוצה להגיד לי שיש אנשים שאשכרה *יאק* מזדהים עם הפלספנים של דוסון קריק?

למעלה