ראיתי עכשיו את הפרק...

mirymoo

New member
ראיתי עכשיו את הפרק...

של העונה השניה ,שידור חוזר(לא ראיתי ביום שישי) ובכיתי המון!!!!! היילי ממש איכזבה אותי
היא התחילה את הרעיון בסדר....(היילי ג'יימס סקוט) אבל לדעתי כשכריס אמר שהם זוג היא הייתה צריכה להגיד שזאת בדיחה טובה או לצאת מזה איכשהו...ואוליי למסור ד''ש לנייתן...משהו!!!! ואחרי זה מאחורי הקלעים לפגוע לכריס בשמעיה, בצעקות!!!

mirymoo

New member
מעניין מה יקרה כשנייתן יסע לשם

ואני יודעת שזה לא יהיה טוב...

BloSSoM4

New member
אני חושבת שהוא יריב עם כריס.

הוא יגיד לו שלא יתקרב אליה או משהו בסגנון..

mirymoo

New member
אז איך זה ש...

כשברוק ולוקאס באים לבקר את היילי הם רואים אותה עם כריס משחקים באיזה משחק דבילי????

yasminale

New member
למה את לא מסמנת בספוילרררר?!?!!?!?!

זה פרטים עלילתיים מפרקים שלא שודרו בארץץץ!! וזה הורס לילדים!! אז תסמני..

רגע רגע

סדר מישהו מוכן לספר לי מה היה עם היילי וכריס ואיך נייתן ועם זה בכלל אמת ומה הקשר ללוקאס וברוק ? לא ראיתי את הפרק של שבוע שעבר :(

mirymoo

New member
../images/Emo13.gif

היילי התקשרה לנייתן ואמרה לו שהיום מראיינים אותה ואת כריס לטלויזיה בשידור חיי,היא אמרה לו שזה בכלל לא שווה שהיא תהיה בטלויזיה והוא לא יראה אותה....אז הוא אמר לה שהוא יראה. לפני הראיון המנהל של כריס והיילי(או מי שזה לא היה )אמר להיילי שתוריד את טבעת הנישואים כי היא וכריס נראים כמו זוג כשהם שרים.... ולא הראו לנו אם היא הורידה את הטבעת או לא... ואז נייתן פותח את הטלויזיה ורואה את הראיון. המראיין אומר ''היום בתוכנית כריס קלר (נדמה לי שזה שם המשפחה שלו)והיילי ג'יימס''. והיילי מתקנת אותו ואומרת '' היילי ג'יימס סקוט''. ונייתן שצופה בתוכנית מחייך. ואז המראיין שואל את כריס והיילי אם הם זוג גם במציאות....היילי פותחת את הפה להגיד משהו..אבל כריס מקדים אותה ואומר ''המוזיקה אף פעם לא משקרת''..והיילי לא עושה כלום כדיי לעצור אותו...ואז נייתן מכבה את הטלויזיה...

yasminale

New member
../images/Emo58.gif אני אסביר

mirymoo, לא סימנת בספויילר, ולכן היא הבינה שזה פרק שכבר שודר בארץ.. אז בקיצור.. בפרק האחרון לעונה.. ברוק ולוקאס נוסעים לניו יורד לבקר את היילי.. והם ראוים אותה משחקת בדגדוגים עם כריס על הספה.. מה שהיא הייתה עושה עם לוקאס.. והם מדברים.. והיא אומרת לו שהיא לא מתכוונת לחזור ולוקאס ממש ממש עצוב מזה.. והוא וברוק לא מגלים לנייט שהם נסעו לראות אותה.. וכשנייט מגלה את זה הוא רותח מכעס ומפסיק לדבר עם לוקאס..

למעלה