ראיתי נמסיס

S h a y 9 9 9

New member
אני התחלתי לראות

ואחרי חצי דקה הפסקתי כי האיכות פשוט נוראית... אני לא רוצה לראות את הסרט ככה ...

n i v1

New member
סערת רגשות כבר אמרתי?

זה היה מין סרט כזה שרק אחרי שאתם מכירים את כולם מבפנים החוצה, מן החוץ אל הפנים, אתם יכולים לקלוט את המבטים, את המשפטים, את הרגשות, את המילים שלא נאמרות......אוי ופיקארד....פיקארד...... ודאטה.......... הוא אח. באמת אח, זו ההרגשה.... וכולם המשפחה. הכל נשאר במשפחה...

sysiphus

New member
סרט טוב!

סוף סוף מישהי עם דיעה נורמלית. תודה שתמכת בי עוד לפני שראית את הסרט, עכשיו אתה יכול להגיד את זה על דעת עצמך. לא, הוא לא מבריק בשום רמה, אבל הוא בהחלט טוב. מהנה. כסרט. שלא לדבר על סערת הרגשות שכל חובב-TREK יעבור כשיראה את הסרט, ואז יראה שוב רק כדי לוודא שמה שראה עכשיו באמת קרה... מחשבה: אחת הביקורות ה"קוטלות" על הסרט הזה וגם על הקודם, המרד, היו שבסה"כ מדובר ב"סתם" עוד פרק. ואני שואל, מה עוד אנחנו צריכים? הרי שנים אנחנו זועקים על ההחלטה להוריד את TNG מהמסך הקטן, הסדרות שהחליפו את TNG פשוט לא המריאו לשום מקום, כמה יציאות נחמדות, אבל לא באותה הרמה. וכל מה שאני, כחובב, רוצה וצריך, זה עוד פרקי TNG שלא ראיתי. הנה רעיון, שיכול לעבוד גם ל-DS9 ו-VOY. סרטי טלוויזיה או מיני-סדרות. עלות הרבה יותר נמוכה מסרט קולנוע והצלחה וודאית. הלוואי...

n i v1

New member
מסכים ולא מסכים

קודם כל מסכים שהסרט טוב. אומר יותר מזה, סרט מצויין. לא מסכים:לא מסכים שזה עוד פרק. זה בשום פנים ואופן לא עוד פרק. הוא בנוי כסרט, ע"י במאי של סרטים... בתור סרט טרק, הוא טוב מאד. נהניתי בו לפחות, לפחות כמו בהמפגש ( אם אנחנו כבר חוטאים בהשוואות). זה סרט טוב, ממש טוב. נהניתי מאד, אני בטוח אראה אותו עוד כמה פעמים. אני אגב, התפשרתי על האיכות, אבל זה לא פגם לי בהנאה. יש דברים בחיים , שלא משנה איך הם נראים (הדור הבא למשל)- הם טובים תמיד, או כמו שפיקארד אמר לדאטה בפרק האחרון: מר דאטה, אתה איש חכם בכל תקופת חיים. או, כמה שהוא צדק.

n i v1

New member
ועוד משהו על דאטה../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

דאטה כסינרגיה בהתגלמותה. אין לי יותר מה לומר מזה. כשרואים את B מתחילים לחשוב על גודל האבידה. רק מתחילים. זה נושא למחקרים גדולים. אולי יום אחד

sysiphus

New member
או שיתנו לו מכה על הראש

ונקבל את דייטה שלנו בחזרה... או יותר טוב - זה ייקח תקופת זמן מסוימת ודייטה יגדל מתוכו אט-אט, בעודו חווה... ילדות! טוב, טוב, טוב. אני יודע, בשביל זה צריך סדרה שלא קיימת. ואין מצב שימשיכו את זה בספרים כי אין לי כוח להתחיל לקרוא ספרי TREK.

sysiphus

New member
או שיתנו לו מכה על הראש

ונקבל את דייטה שלנו בחזרה... או יותר טוב - זה ייקח תקופת זמן מסוימת ודייטה יגדל מתוכו אט-אט, בעודו חווה... ילדות! טוב, טוב, טוב. אני יודע, בשביל זה צריך סדרה שלא קיימת. ואין מצב שימשיכו את זה בספרים כי אין לי כוח להתחיל לקרוא ספרי TREK.

sysiphus

New member
או שיתנו לו מכה על הראש

sysiphus

New member
משפחה

ראשית כל, אין ספק שזה סרט זוגי. והיות וסיפרתי לך וגם קראת את המאמר שלי על הסרט, אני מאוד נהניתי. אני, יחד איתך, לא מסכים שזה "סתם עוד פרק", בעיקר בגלל מימדי הדברים (לא, בניגוד למה שמבקרים חושבים, האנטרפרייז לא מצילה את הפדרציה בכל פרק, רק בסופי עונות...) ובגלל גודל האירועים שמתרחשים מבחינת הדמויות. אבל, אני אבין אנשים שלא מקורבים כ"כ ל-TREK, שיאמרו שזו "סתם עוד הרפתקאה" של החברה. אותם אנשים מחמיצים חלק מהדברים, חלק חשוב, אבל זה בגלל שהם לא במשפחה... הם מסתכלים מבחוץ ולא רואים את הניואנסים, את הרגשות. וזאת אחת הבעיות של הסרט הזה, וגם של 9 כשאני חושב על זה. הם אחלא סרטי TREK עבור המעריצים, סרטי "משפחה". יש הרבה פיתוח של הדמויות, דמויות עגולות עם היסטוריה וחיים שלמים מאחוריהם - רייקר ודיאנה, העיניים של ג'ורדי, הסיפור הלא גמור בין בוורלי לפיקארד, שלא לדבר על דמויות משנה שאוהבים או אוהבים לשנוא: גאיינן, ווסלי, בארקלי ועוד. אנחנו המעריצים מכירים את כל "הכביסה המלוכלכת" הזאת, את כל הפרטים, וחוגגים עם כל אזכור, עם כל התפתחות. הקהל הרחב רוצה לראות סרט טוב, עם עלילה פשוטה וקליטה, מספר כוכבים מצומצם ואקשן. הם קיבלו הרבה אסטרה שהם לא ביקשו, ושאדם "מן השורה" ימצא לא קשור, משעמם ומבלבל... הרי בסרט, זה לא שמראים לנו את כל סיפור האהבה, אלא רק את החתונה. ואת מי באמת מעניין לראות תמונות חתונה של משפחה שאתה לא חלק ממנה... שעמום המחץ... אז אני מבין מבקרים, ומבין "סתם אנשים", אבל זה עושה את הסרט רק ליותר מיוחד בשבילי...!

sysiphus

New member
פרק שלא ראיתי

אין כזה. יש פרקים שראיתי "רק" פעמיים אולי, לא יותר. זוכר איך קינאתי בך כשראינו יחד את הפרק TNG הזה שאף פעם לא ראית... לא פרק כ"כ מיוחד במינו, אבל עדיין, הרפתקאה חדשה עם "המשפחה", הרפתקאה שעוד לא ראית. הלוואי עלי. הלוואי על עוד כאלה. ושוב: סרטי טלוויזיה, מיני סדרות. אחלא כיוון ל-TREK.

למעלה