עוד קוים- ב-1 באפרילראיתי היום באתר של דן
שעומד להתוסף קו חדש לעיר פתח תקוה - קו 10 מקומי, החל מה- 1.4.03. הוא יפעל רק בשעות הבוקר. האם מישהו יודע איזה אוטובוסים יסעו בקו זה? ( אולי ניד' חדשים?) אם לא, אשמח אם מישהו יעדכן אותי באחד באפריל. תודה, איציק.
קו כזה פעל בעבר באותו מספר ובאותוראיתי היום באתר של דן
שעומד להתוסף קו חדש לעיר פתח תקוה - קו 10 מקומי, החל מה- 1.4.03. הוא יפעל רק בשעות הבוקר. האם מישהו יודע איזה אוטובוסים יסעו בקו זה? ( אולי ניד' חדשים?) אם לא, אשמח אם מישהו יעדכן אותי באחד באפריל. תודה, איציק.
קו כזה פעל בעבר באותו מספר ובאותו
מסלול בדיוק
לפני זמן קצר ראיתי מפרקית על קו 5, נידמה לי 272, היא הייתה צבועה ב"כחול לבן" החדש. מישהו יודע למה שמו מפרקית על קו 5? (היא הייתה ריקה מאנשים). אגב, זאת לא הפעם הראשונה שנוסעת בקו זה מפרקית. בעבר נסעתי ב 321 וראיתי את 415.
כעיקרון אין בקו 5 סידור עבודה של מפרקית, ואולם לפעמים חסר אוטובוס בגלל תקלה כל שהיא ויש מפרקית פנויה ולנהג שצריך לעבוד על הסידור הזה יש אישור למפרקית אז הוא עובד על מפרקית. כמו כן לפעמים בגלל מקרה כל שהוא חסרים אוטובוסים אז הפיקוח מכניס מפרקית. וכבר יצא לי לראות מפרקיות בכל מיני קווים שאינם קווים של מפרקיות.
לקו 7 יש סידורים קבועים עם מפרקית
כדוגמת מקרי קו 5 שסיפרתי, 242 בקו 4, 397 ו 400 בקו 7 ואף אוטובוסים מפרקיים בקו 2.
תודה על המידעלקו 7 יש סידורים קבועים עם מפרקית
בשעה 12:30 יוצא ממסוף קלצ'קין אוטובוס מס' 397 (מקו 61) על קו 7 בדרכו לבי"ח וולפסון. לפעמים יש מפרקית אחרת, עדיין מקו 61. הנהג ג'ינג'י ומקריח. בנוסף יש בבוקר לפעמים מפרקיות על 119, 129, 8 (בעיקר 328), 21 וגם 2 (לאחרונה ראיתי את 241).
זה פעם ראשונה שאני שומע על זהתודה על המידע
כמו הפרקיות, יוצא לי לראות מידיבוסים בד"כ בבוקר בקוים רגילים כמו קו 4. פעם, כל בוקר היו נוסעים בקו 5 בבוקר כארבעה מידיבוסים בצביעה של קו 111. שאלה: לפני ארבעה חודשים נבחרה צביעתו החדשה של המידיבוס. מישהו ראה מידיבוס עם צביעה חדשה?
לקו 7 יש מפרקיתלקו 7 יש סידורים קבועים עם מפרקית
בשעה 12:30 יוצא ממסוף קלצ'קין אוטובוס מס' 397 (מקו 61) על קו 7 בדרכו לבי"ח וולפסון. לפעמים יש מפרקית אחרת, עדיין מקו 61. הנהג ג'ינג'י ומקריח. בנוסף יש בבוקר לפעמים מפרקיות על 119, 129, 8 (בעיקר 328), 21 וגם 2 (לאחרונה ראיתי את 241).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.